2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin İnşAllah Rabbim dualarım sizinle ve tüm bekleyenlerle ❤
Allah razi olsun canim benim sen de hamilesin sanirim. Rabbim saglikla hayirla kucagimizs almayi nasip eylesin.. Benim daha cok cok erken insallah bana tututnur bebegim

Allah razi olsun canim benim sen de hamilesin sanirim. Rabbim saglikla hayirla kucagimizs almayi nasip eylesin.. Benim daha cok cok erken insallah bana tututnur bebegim
Amin İnşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza❤ benimde çok yeni geçen ay 6 sında regl olmuştum bugün hayalet çizgi gördüm 5 saniye içinde belirdi çok şükür.İnşallah test yanıltmaz tam inanamıyorum daha ben :)

Canım kocaelideyim ben, taril planımız henüz yok ama memlekte gideriz gezeriz falan . sen ne zaman tatile çıkıyorsun ne kadar tatilin?

BEN SENİ ANKARA FİLAN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM.
MEMLEKET NERESİ CANIM

BEN 19 HAZİRANDA AYRILIYORUM CANIM 3 HAFTA ÖNCE NEVŞİHİR EŞİMİN MEMLEKETİ SONRA MERSİNE 3 HAFTA KULLANACAĞIZ CANIM

TAYİN İSTEDİK EŞİMİN GÖREV SÜRESİ DOLDU EĞER O ZAMANA AÇIKLANIRSA SONRA YENİ MEMLEKETE UĞRAR EV BAKARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Kizlar hamileyim test yaptim pozitif
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy kızz sen ne diyorsun ne güzel bir haber verdin kuzummm çok mutlu oldyummmm. şükürler olsun gerek kalmadı tüpe ayyy luliii kendimmş gibi sevindim. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin canımmm ohhh be sonundaa

canım yaa gözlerim doldu valla . ağzından yel alsın kuzum bu kez her sey yolunda gidecek inan bana.

Benim de hemen belirdi canim insalah vardir bebislerimiz:)) sen ne zaman gideceksin doktora eşim bu aksam gidelim diyor ama kadin dogum uzamni nerde bulacagiz gece gece yarin gitmek daha mantikli bence

Allah razı olsum canim benim :)) simdilik hebiz2 cizgiyi gördük bunun daha kan degerleri vaaarr kesesi vaaar kalp atisi vaaarr :)) insallah hepsini goruruz sağlıcakla. Hadi bakalim ben kapiyi araladim insallah koşun pesimden onumizdeki ay :)))

canım yaa gözlerim doldu valla . ağzından yel alsın kuzum bu kez her sey yolunda gidecek inan bana.
Allah razi olsun bitanem insallah insallah insallah bu sefer mutlu son olacak birkac gün önce ruya gördüm dogum yapmak üzereydim sanki iki tane bebek vardi karnimda ayaklarinin izleri beliriyordu resmen hissettim. Sabah kalktim hayir olsun insalah dedim. Kayinvalidem de ruyasinda birini görmüş. Ona demis ki bu sefe dualariniz tutacak çok sevineceksiniz. Bu ruyayi da dün anlatti bana... Hayirlisiyla insallah kuzum ya inan ruyada gibiyim

:))) memleket rize canım. inallah yeni tayin yeriniz kocaeli olur o halde :))) hakknızda hayırlısı olsun. belli oluca yaz buraya :)

ayy hadi ikiz olsunn yaaa amin aminnn çok aminnn, malum olmuş kuzum sanada kayınvalideye de söyledin mi ona?

ayy hadi ikiz olsunn yaaa amin aminnn çok aminnn, malum olmuş kuzum sanada kayınvalideye de söyledin mi ona?
Söyledim onlar da kayinpederi isyerinde aramislar adamin heyecandan telefon elinden düşmüş hey Allah im yaaaa güldüm ben de... İnsallah hayirli saglikli bir gebeliktir canim daha bakalim doktor ne diyecek..

merhaba kızlarr bi bakın ya sabah ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarla yaptım bat 4 5 yada 6 sı.. Sizcee? damlatır damlatmaz 5 saniyelik bi sürede bu şekilde belirdi kaldı

canım tebrik ederim. allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…