kan tahlilini ne zaman yaptıracaksın canımHahaaaaa cok guzel olmus yaaaaaa:)))) insallah onsallah indallah onumuzdeki ay sizin de yaninizda olacak o gobuslu hatun :))) Korkuyorum ... Rabbim utandirmasin...
Allah razi olsun canim benim sen de hamilesin sanirim. Rabbim saglikla hayirla kucagimizs almayi nasip eylesin.. Benim daha cok cok erken insallah bana tututnur bebegimHayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin İnşAllah Rabbim dualarım sizinle ve tüm bekleyenlerle ❤
Aksam kocam gelince yaptiririz canim. Bu arada en son gecen ayin 5 inde aksam adet olmustum. Yani tam 4 haftalik şu an eger varsakan tahlilini ne zaman yaptıracaksın canım
hadi bakalım canım değerin kaç çıkacak bakalımAksam kocam gelince yaptiririz canim. Bu arada en son gecen ayin 5 inde aksam adet olmustum. Yani tam 4 haftalik şu an eger varsa
Amin İnşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza❤ benimde çok yeni geçen ay 6 sında regl olmuştum bugün hayalet çizgi gördüm 5 saniye içinde belirdi çok şükür.İnşallah test yanıltmaz tam inanamıyorum daha ben :)Allah razi olsun canim benim sen de hamilesin sanirim. Rabbim saglikla hayirla kucagimizs almayi nasip eylesin.. Benim daha cok cok erken insallah bana tututnur bebegim
Birdilimkek 34. hamişimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım kocaelideyim ben, taril planımız henüz yok ama memlekte gideriz gezeriz falan . sen ne zaman tatile çıkıyorsun ne kadar tatilin?
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy kızz sen ne diyorsun ne güzel bir haber verdin kuzummm çok mutlu oldyummmm. şükürler olsun gerek kalmadı tüpe ayyy luliii kendimmş gibi sevindim. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin canımmm ohhh be sonundaaKizlar hamileyim test yaptim pozitif
canım yaa gözlerim doldu valla . ağzından yel alsın kuzum bu kez her sey yolunda gidecek inan bana.Kizlarrrr
Yalnizim zaten kuzum keske sarilabilsek biri beni yatistirsa:)) kocamla dun konuştuk ona dedim ki isyerinde sana haber versem naparsin. Sakin verme ağlarım rezil olurum herkese dedi. Ona soylemeyecektim ama tsm testi damlatirken beni aradi. Ben de nasilsa negatif diye konusuyordum baska seylerden bahsediyordum. Ikinci cizgiyi gorunce ciglik attim. Noldu noldu diye korktu. Askim elimde test var pozitif dedim. Cocuk gibi aglamaya başladı.. Rabbim bu kez evladimizi almasin bizden insallah saglikla hayirla dogsun
canımm gözün aydınnn çok sevindim,ilki düşük müydü ? hiç korkma allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına.İnşallah kan testi ile kesinleşir bu kez kucağıma almak nasip olur canım
Benim de hemen belirdi canim insalah vardir bebislerimiz:)) sen ne zaman gideceksin doktora eşim bu aksam gidelim diyor ama kadin dogum uzamni nerde bulacagiz gece gece yarin gitmek daha mantikli benceAmin İnşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza❤ benimde çok yeni geçen ay 6 sında regl olmuştum bugün hayalet çizgi gördüm 5 saniye içinde belirdi çok şükür.İnşallah test yanıltmaz tam inanamıyorum daha ben :)
Allah razı olsum canim benim :)) simdilik hebiz2 cizgiyi gördük bunun daha kan degerleri vaaarr kesesi vaaar kalp atisi vaaarr :)) insallah hepsini goruruz sağlıcakla. Hadi bakalim ben kapiyi araladim insallah koşun pesimden onumizdeki ay :)))aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy kızz sen ne diyorsun ne güzel bir haber verdin kuzummm çok mutlu oldyummmm. şükürler olsun gerek kalmadı tüpe ayyy luliii kendimmş gibi sevindim. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin canımmm ohhh be sonundaa
Allah razi olsun bitanem insallah insallah insallah bu sefer mutlu son olacak birkac gün önce ruya gördüm dogum yapmak üzereydim sanki iki tane bebek vardi karnimda ayaklarinin izleri beliriyordu resmen hissettim. Sabah kalktim hayir olsun insalah dedim. Kayinvalidem de ruyasinda birini görmüş. Ona demis ki bu sefe dualariniz tutacak çok sevineceksiniz. Bu ruyayi da dün anlatti bana... Hayirlisiyla insallah kuzum ya inan ruyada gibiyimcanım yaa gözlerim doldu valla . ağzından yel alsın kuzum bu kez her sey yolunda gidecek inan bana.
:)))) kuzummm :))) beni cok mutlu ediyorsunuz ya darisi en en en en kısa zamanda basiniza insallah :))TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:))) memleket rize canım. inallah yeni tayin yeriniz kocaeli olur o halde :))) hakknızda hayırlısı olsun. belli oluca yaz buraya :)BEN SENİ ANKARA FİLAN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM.
MEMLEKET NERESİ CANIM
BEN 19 HAZİRANDA AYRILIYORUM CANIM 3 HAFTA ÖNCE NEVŞİHİR EŞİMİN MEMLEKETİ SONRA MERSİNE 3 HAFTA KULLANACAĞIZ CANIM
TAYİN İSTEDİK EŞİMİN GÖREV SÜRESİ DOLDU EĞER O ZAMANA AÇIKLANIRSA SONRA YENİ MEMLEKETE UĞRAR EV BAKARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ
ayy hadi ikiz olsunn yaaa amin aminnn çok aminnn, malum olmuş kuzum sanada kayınvalideye de söyledin mi ona?Allah razi olsun bitanem insallah insallah insallah bu sefer mutlu son olacak birkac gün önce ruya gördüm dogum yapmak üzereydim sanki iki tane bebek vardi karnimda ayaklarinin izleri beliriyordu resmen hissettim. Sabah kalktim hayir olsun insalah dedim. Kayinvalidem de ruyasinda birini görmüş. Ona demis ki bu sefe dualariniz tutacak çok sevineceksiniz. Bu ruyayi da dün anlatti bana... Hayirlisiyla insallah kuzum ya inan ruyada gibiyim
Söyledim onlar da kayinpederi isyerinde aramislar adamin heyecandan telefon elinden düşmüşayy hadi ikiz olsunn yaaa amin aminnn çok aminnn, malum olmuş kuzum sanada kayınvalideye de söyledin mi ona?
merhaba kızlarr bi bakın ya sabah ilk idrar değil 2 saat sonraki idrarla yaptım bat 4 5 yada 6 sı.. Sizcee? damlatır damlatmaz 5 saniyelik bi sürede bu şekilde belirdi kaldı
Tebrikler canım. ..çok sevindim..kendimmis gibi sevindim.:)Kizlar hamileyim test yaptim pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?