- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Hosgeldin kuzum ağzın bal yesin kız hamis falan :))) yok kuzum beklemedeyim bakalim adet olur muyum. Rabbim annene ve tüm yardim bekleyenlere merhamet eylesin bu mübarek ramazan hürmetine inşallah canım.kızlar ben geldim sepet gibi kafam geldiğimden beri başım dönüyor gibi uykusuzluktan sanırım bugün daha iyiyim tek tek okuyacağım sayfalar kuzular...
Birdilimkek hamiş misin gülüm hadi inşallah sevinelim inşallah gülüm..
annem için dualarınıza ihtiyacım var haline çok üzülüyorum çok çaresiz oluyorum dostlar ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olur inşallah amin
hoşgeldin canım, allah annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah,kızlar ben geldim sepet gibi kafam geldiğimden beri başım dönüyor gibi uykusuzluktan sanırım bugün daha iyiyim tek tek okuyacağım sayfalar kuzular...
Birdilimkek hamiş misin gülüm hadi inşallah sevinelim inşallah gülüm..
annem için dualarınıza ihtiyacım var haline çok üzülüyorum çok çaresiz oluyorum dostlar ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olur inşallah amin
Bilmiyorum ki canim hayal kırıklığı oluyor aceleci olmak istemiyorum. Yarin da olmazsam salı sabahi yaparim belki kuzum. Bu ay ilk defa ovulasyondan beri kabızlık yasiyorum ve sarı akıntı oluyor canim. Onceki hamileligimden beri bu iki belirti hic olmamisti.. Ama adet de olabilirim bilmiyorumhoşgeldin canım, allah annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah,Birdilimkek ne zaman test yapcan?
çok iyi anlıyorum seni kuzum, test yapmayınca da adet olmadığı her gün daha çok umutlanıyor insan, luli bana öyle geliyor ki bu ay hamilesin, inşallah sarı akıntı hamşlelik belirtisi mi onu bilmiyordum bak. ama kabızlığı duymuştum.Bilmiyorum ki canim hayal kırıklığı oluyor aceleci olmak istemiyorum. Yarin da olmazsam salı sabahi yaparim belki kuzum. Bu ay ilk defa ovulasyondan beri kabızlık yasiyorum ve sarı akıntı oluyor canim. Onceki hamileligimden beri bu iki belirti hic olmamisti.. Ama adet de olabilirim bilmiyorum
Ayy canim insallah ya.. Yoksa ramazan sonrasi doggggru tupbebek merkezineee.. Rabbim gerek bırakmasın insallah kendiliginden olsun istiyorum. Kabızlık önceki gebeligimde de olmustu canim normalde hic bagirsak problemi yasamam ben.. Hayırlısı bekleyil gorecegiz. Sen napiyosun degerlendiriyor musun bugünleri üşenmeyin bakçok iyi anlıyorum seni kuzum, test yapmayınca da adet olmadığı her gün daha çok umutlanıyor insan, luli bana öyle geliyor ki bu ay hamilesin, inşallah sarı akıntı hamşlelik belirtisi mi onu bilmiyordum bak. ama kabızlığı duymuştum.
ayy valla ramazanda çok üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. ama zaten bitti yumurtlama haftam geçen haftaydı adete 10 gün falan var artık beklemedeyim :)) bende hep var kabızlık o yüzden o belirti benim için hiç bir zaman belirti olmadı :) ama iltihap var geçen ay fitil kullandım bir ara düzeldi sanki yine iltihap var gibi akıntım oluor . pöff sıkıldım bu durumdan.Ayy canim insallah ya.. Yoksa ramazan sonrasi doggggru tupbebek merkezineee.. Rabbim gerek bırakmasın insallah kendiliginden olsun istiyorum. Kabızlık önceki gebeligimde de olmustu canim normalde hic bagirsak problemi yasamam ben.. Hayırlısı bekleyil gorecegiz. Sen napiyosun degerlendiriyor musun bugünleri üşenmeyin bak
Sogan kürü yapsana kuzum madem iltihap var. Hem de şifa olur sen yapmalisin onu canimayy valla ramazanda çok üşeniyorum ne yalan söyleyeyim. ama zaten bitti yumurtlama haftam geçen haftaydı adete 10 gün falan var artık beklemedeyim :)) bende hep var kabızlık o yüzden o belirti benim için hiç bir zaman belirti olmadı :) ama iltihap var geçen ay fitil kullandım bir ara düzeldi sanki yine iltihap var gibi akıntım oluor . pöff sıkıldım bu durumdan.
hoşbulduk canım ALLAH RAZI OLSUN..hoşgeldin canım, allah annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah,Birdilimkek ne zaman test yapcan?
Test yapsana canımSogan kürü yapsana kuzum madem iltihap var. Hem de şifa olur sen yapmalisin onu canim
daha önce yapmıştım onu ya 6 ay gecmeden yenıden yapmamak lazımmış. ya iltihap akıntısını normalinden ayırt edemiyorum ki. belkide olmayabilir ramazan gecsi bi doktora gideceğim zaten ama ramazanda ugrasmka ıstemıyorum.Sogan kürü yapsana kuzum madem iltihap var. Hem de şifa olur sen yapmalisin onu canim
ALLAH RAZI OLSUN kuzum günün geçmedi mi ki geçmişse yap canım biz de merak ediyorum çok yorgunum canım anneme de üzülüyorum inşallah hayırlarla Rabbim şifa verir bir kapı açılır işlerimiz kolaylaşır inşallah hayırlarla sağlıcakla aminHosgeldin kuzum ağzın bal yesin kız hamis falan :))) yok kuzum beklemedeyim bakalim adet olur muyum. Rabbim annene ve tüm yardim bekleyenlere merhamet eylesin bu mübarek ramazan hürmetine inşallah canım.
merhaba canım hoşgeldin aramıza annem rahatsızlanmıştı memlekete gittim geldim şimdi hemen ekliyorum seni de listeye inşallah sana da uğur getirir liste son eklediklerimizden de haberler çok duyduk hamiş haberi..Merhabalar benide alsaniza araniza:)) bende 13 aylik evliyim bebek istiyoruz ama malesef henuz yok. Bu ay yumurta takibine baslicaz bakalim hakkimizda hayirlisi
merhaba canım hoşgeldin aramıza annem rahatsızlanmıştı memlekete gittim geldim şimdi hemen ekliyorum seni de listeye inşallah sana da uğur getirir liste son eklediklerimizden de haberler çok duyduk hamiş haberi..
doktora gittin mi canm?
hadi hayırlarla sağlıcakla canım benim hangi ildesin bol bol dua et hurma ye bol bol hamileliği artıyormuş ramazanda bol bulunuyor hemÇok gecmis olsun Allah acil sifalar versin. Ramazandan sonra gidicem insallah cok beklemeden gelir bebisler
hadi hayırlarla sağlıcakla canım benim hangi ildesin bol bol dua et hurma ye bol bol hamileliği artıyormuş ramazanda bol bulunuyor hem
İnşallah canım ben her duamda listedeki dostlarım diye katıyorum canım ismini dersen inşallah isminle de dua ederim ben de ankaradayım geçen haftalarda Mevlanaya ziyarete geldik eşimle çok dua ettim tutamadım kendimi ağladım bebeğim ollduğunda inşallah yeniden niyet ettim mevlanayı..Aa oyle miymis cokta severim :) konyadayim ben. Sizlerde dualarinizdan eksik etmeyin beni
İnşallah canım ben her duamda listedeki dostlarım diye katıyorum canım ismini dersen inşallah isminle de dua ederim ben de ankaradayım geçen haftalarda Mevlanaya ziyarete geldik eşimle çok dua ettim tutamadım kendimi ağladım bebeğim ollduğunda inşallah yeniden niyet ettim mevlanayı..
sen oradaymışsın bol bol git canım benim
gittik canım oraya da gittik namaz da kıldık oraya bir de yazma bıraktım sevap olsun diye bir dahakine inşallah birer seccade falan bırakacağım daha hazırlıklı gideceğim gülüm ...Genelde sehir disindakiler burada yasayanlardan daha cok ziyaret ediyor :)) tekrar geldiginizde Şems Tebrizi yide ziyaret etmenizi oneririm :)
gittik canım oraya da gittik namaz da kıldık oraya bir de yazma bıraktım sevap olsun diye bir dahakine inşallah birer seccade falan bırakacağım daha hazırlıklı gideceğim gülüm ...
oralarda bana da buradaki arkadaşlarımıza da dua et canım o kadar ağladım ki sanki saatlerce gözyaşı dökebilirdim insanın o kadar ziyaretçisi olması ALLAH'IN sevgili kulları olup ne güzel fatihaların okunması bizlere de nasip olur mu en azından evlatlarımız sevdiklerimiz bizlerin arkasından da bol dua edenler olur inşallah ve bu dualar için bizler de iyi bir müslüman olabiliriz ALLAH'IN sevdiği kullardan olabilmek en büyük nimet bence en kısa zamanda niyetlen git cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?