2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Aminnnnn canımm Âminnn

Selam kizlar napiyosunuz bakimm aaynaa gidince herkes sustu :) benim ovulasyon uzerinden 17 Gün geçti kizlar. Ama gecen ay adetim geciktigi için normal karsiliyorum bunu insallah adet olmam bakalim..

Kızlar bugün benden beyaz bi akıntı geldi ama resmen birden bacağımdan aşağı süzüldü hani ilişki sonrası meni gelir ya öyle idi ama ilişki olmayalı 1 hafta geçti bebek varsa zarar veririm diye korkuyor eşim bişe olmaz diye ikna edemedim İşte sorum bu böyle bişe neden olur ki ve hâlâ adet olmadım bidaha kan da gelmedi sadece akıntım oluyor bugün adetin üstünden geçen 7.günüm

Canim gidip kan tahlili versene baya geçmiş adetin. O tür akintilar iltihap habercisi de olabilir dikkatli olmak lazim. Insallah hamilesindir

Selam kizlar napiyosunuz bakimm aaynaa gidince herkes sustu :) benim ovulasyon uzerinden 17 Gün geçti kizlar. Ama gecen ay adetim geciktigi için normal karsiliyorum bunu insallah adet olmam bakalim..
aynen canım ya aaynaa dön garii . ovulasyonun üzerinden 17 gün mü geçtii ayy hadi kuuzum inşallah ya ramazanın peşinden çifte bayram olur. ovulasyon gününden emin misin? test falan mı yaptın? bugün kaçıncı günün? hadi bir güzel haber ver ya

Kuzum hani yumurta akı kivaminda bir akıntı oluyor ya ilk defa bu ay takip ettim onu. Bir kere oldu sadece ve adetimin 14. Günü idi. Yani yüksek ihtimal ovulasyon oldu. Bu ay çok calistik tek umudum o ama gecen ay da geciktigi için olmamis da olabilir yani her sey olabilir

Canim gidip kan tahlili versene baya geçmiş adetin. O tür akintilar iltihap habercisi de olabilir dikkatli olmak lazim. Insallah hamilesindir
İnşAllah canım bnm Rabb'im sesini duysun ve isteyen kim varsa nasip eylesin inşAllah.. İltihap durumu adeti etkiler mi peki? Ve süt hormonu ne kadar yükselirse adeti etkiler bilen varsa yazabilir mi lütfen??

İnşAllah canım bnm Rabb'im sesini duysun ve isteyen kim varsa nasip eylesin inşAllah.. İltihap durumu adeti etkiler mi peki? Ve süt hormonu ne kadar yükselirse adeti etkiler bilen varsa yazabilir mi lütfen??
İltihap etkilemez diye biliyorum canim. Ben de bir keresinde doktora prolaktinime bakin demistim. O da bana demisti ki adetlerin genelde duzenli ise ve gogusten sıvı gelmiyorsa prolaktinin normaldir. Süt hormonu dediğin o oluyor heralde canım

bende durumlar şöyle şubattan bu yana bebek istiyoruz 5 ay geçti hala bir sey yok. eylülde düşük yapmıştım. inşallah bu kez hamile kalırsam saglıcakla dünyaya gelecek
İnşAllah canım benim inşAllah .. Önceki gebeliğin neden öyle sonuçlandı canım ve ne kadarlıktı bebişin?.. Rabbim daha yaşatmasın inşAllah Folik asitin bebiş üzerinde çok faydası bulunuyor kullanıyor musun bilmiyorum ama tavsiye ederim şahsen

Aynen canım bnm o.. Bnmki de normal değerden 6 değer yükselmiş sadece ve süt gelme durumu da yok sadece göğüs uçlarım çok sızlıyor du ve hâlâ sızlıyor.. Damarlandı bi de bilmiyorum o hormonla alakası var mıdır.. Adetim de 26 güne bir olurum düznlidir.. Önceki ay 2 gün gecikmem oldu sadece onda da şehit mevlüdüne katılmıştım eşimin silah arkadaşıydı. Stresten olacağını düşünüyorum bi de hava değişimi. Ömrü hayatımda bu kadar gecikmem ilk.. 7 gün dile kolay

Benim de gecen ay hayatimda ilk defa 7 gun gecikti kafayi yedim nerdeyse canim cok streslendim olmayinca. Ama bahar aylarında kadinlarin adetleri genelde gecikirmis mevsim degisikliginden dolayi. Goguslerdeki hassasiyet ve damar olayi bende her adet doneminde olur. Genelde her kadında olur. En mantiklisi sen git bi test yaptir canim pazsrtesiye kadar olmazsan

Aynen canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum.. Bakalım az önce yine kan geldi sancım da çok adet sancısı gibi.. Eğer adet olmazsam p.tesi gidicem

Canım peki senin o geciktiğin dönemde adetin nasıl başlamıştı?? Ve yumurtlama takibi yapmış mıydın ya da anlıyo muydun yumurtladığın zamanı, geç yumurtlamayla alakalı olabiliyor çünkü bazı gecikmeler

Takip yapmamistim canım. Doktoruma sordum arada gecikmeler olur korkacak bisey yok dedi. Benim adetim genelde bir iki saat öncesinde cok az akinti olur sonra leke gelir. Birkac saat sonra leke az az artar. Ama ben genelde lekeyi ilk gördüğüm an umudumu kaybederim.

Bnm de normal şartlarda adet gününe uyandığım zaman adet olurdum bu çok nadir zamanlar haricinde hiç değişmedi ki zaten adet takibi yapan biriyim adet olacağımı bildiğim gün hazırlıklı olurum.. Bu sefer ilk oldu bi de hani ara ara kan geliyor özellikle de kendimi kastıktan sonra ne bilim zaten ondan anlam veremiyorum adet olsa neden böyle ara ara gelsin ki.. Normalimde de hiç olmayan bişe.. Gebelik umudum da yok açıkçası gecikmemin 3. Ve 5. Gününde test yaptırdım bişe yok ertesi gün yani 6.günde kan geldi dün sabah.. Sonra bi de bugün geldi ama o gece çok ağlamıştım ağrıya dayanamamıştım hep kendimi kasacak bişe olduktan sonra geldi kan zaten ondan şüphe ye düşüyorum çok garippp.. Şuan gelen hiçbişe yok misal sadece arada kahverengimsi akıntı gelio o yani

Belki gec dollenme ile yerlesme kanaması da olabilir canim. Normal adet kanamasina donmezse mutlaka haftaici kan ver ya da bir kadin dogumcuya git. Ara ara kan gelmesi de ilginc. Adetin mi kesik kesik geliyor yoksa gec dollenme mi.. Ilginc canim. Sana tavsiyem kendine iyi bir doktor edin ve her sorununu ona yaz. Simdi doktorlar tel numarasini da veriyor aktif olarak watsapp da kullanip hastalarina cevap veriyor. Belirsiz olup karamsarliga düşmekten ise her şeyi doktoruma soruyorum ben

doktorlar ilk gebeliklerde oluyor dedi. 10 haftalıktı.. inşallah ne ben ne de başkası yaşamasın. folik asit kullanıyordum. üç ay öncesinden başlamıstım.sen hala adet olmadın mı?

kızlar ben geldim sepet gibi kafam geldiğimden beri başım dönüyor gibi uykusuzluktan sanırım bugün daha iyiyim tek tek okuyacağım sayfalar kuzular...
Birdilimkek hamiş misin gülüm hadi inşallah sevinelim inşallah gülüm..
annem için dualarınıza ihtiyacım var haline çok üzülüyorum çok çaresiz oluyorum dostlar ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olur inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…