adetin kaç gün geçti canım ne kadardır bebek istiyorsunuz?Biraz önce idrar testi yaptım ve malesef negatif.
bakalım kısmet canımcım artık 2017 de hamiş haberlerimizi alırız inşallah hayırlarla listeye ekleyeyim mi sizi de
tamam canımEkleyebilirsiniz, dua niyetine inşallah :)
Tebrik ederim canım Allah Sağlıkla kucağında göstersinaaynaa canım benıde hamiş listesıne ekleyebılrsın cok şükürrr cok yenı dahaaa:)):):):
3 aydır falan deniyoruz adetime 2 gün var henüz ama çıkar demişlerdi yaptım bende büyük hayal kırıklığı oldu. Onca belirti vardı halbukiadetin kaç gün geçti canım ne kadardır bebek istiyorsunuz?
psikolojik de oluyor adetin geçmeden inanma idrar testie de canım bir günün geçsin öyle yeniden dene...3 aydır falan deniyoruz adetime 2 gün var henüz ama çıkar demişlerdi yaptım bende büyük hayal kırıklığı oldu. Onca belirti vardı halbuki
hadi hayırlısı gülüm durumu bildir el işine ben de başladımTakmamak gerek ama olmuyo kendime uğraşlar buluyorum elişiler deniyorum olmuyo kızlar yaayarın kontrolum var bakalım yumurtalar ne alemde
Daha şimdiden takıntı oldu. Neyse bat i bekliycem bakalım hayırlısıpsikolojik de oluyor adetin geçmeden inanma idrar testie de canım bir günün geçsin öyle yeniden dene...
daha yeni istemeye de başlamışsın önemli olan bunu iyice takıntı yapmamak biz yapytık sen yapma
hoşgeldin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun hemen ekliyorum listeyeGeldimmm:)
yok yok sakın takıntı yapma canımhoşgeldin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun hemen ekliyorum listeye
2.5 senedir canım istiyorum hiç hamile kalmadim geçen hafta doktora gittim ileri derecede pko var sende yumurtlama takibide yapsak boşa uğraşmış oluruz 20den fazla yumurtam varmis ama gelismemis hiç aşılama tedavisi yapcam dedi yarın tekrar gitcem ışte :)hoşgeldin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun hemen ekliyorum listeye
benim de 3 senedir hiç hamile kalamadım ben de2.5 senedir canım istiyorum hiç hamile kalmadim geçen hafta doktora gittim ileri derecede pko var sende yumurtlama takibide yapsak boşa uğraşmış oluruz 20den fazla yumurtam varmis ama gelismemis hiç aşılama tedavisi yapcam dedi yarın tekrar gitcem ışte :)
En fazla 5 kilom var ama doktor bile zayifsin diyo yani kilomu belli etmiyorum fazla gobegim var tek canım senin kilodan mibenim de 3 senedir hiç hamile kalamadım ben de
kilo var mı canım sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?