2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

seni de listeye ekleyeyim mi canım yazdım ama cevap vermedin

Bende sana cevap yazdim 2 dir. cok mesajlasma olunca arada kaynadim goremedi heralde beni diye dusunuyordum ekle ekle hemen ekle insallah en kisa zamandada guzel haber vermek nasip olur

Bende sana cevap yazdim 2 dir. cok mesajlasma olunca arada kaynadim goremedi heralde beni diye dusunuyordum ekle ekle hemen ekle insallah en kisa zamandada guzel haber vermek nasip olur
ay canım inan görmedim ya kusura bakma
hemen ekliyorum kuzum

Allah razı olsn cnm rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Ilk tup benek denememdı 31 martta transferım oldu cnm

Iyiyim kuzum napayim hayat kosturarak geçiyor:)) bu hafta yumurtlama donemimdi yorgun çıktım haftadan benim bu ay da beklentim yok ama yine de kocam iyi degerlendirmek istedi kacirir mi sen napiyosun son bir haftan hadi bakalim :)))
bende iyiyim. 23 nisan haftası epey yorucu geçiyor bizde :) onun dışında beklemedeyim. çok umutlu değilim çünkü epey stresli geçti bu ayım. Bu ay inşallah hayırlı haberlerle beklentilerimiz son bulur hepimizin :))

aaynaa canım bi süre bat takip etmicem oluruna bırakcam tedavi yolu gözüküyor bize geldi yine kırmızılar . Bat günümü unutmak istiyorum artık.Unutursam bebiş gelir belki :)

:'(Amin canim benim de beklentim yok bu ay zaten hayirlisi olsun artik :)

aaynaa canım bi süre bat takip etmicem oluruna bırakcam tedavi yolu gözüküyor bize geldi yine kırmızılar . Bat günümü unutmak istiyorum artık.Unutursam bebiş gelir belki :)
aslında ben de öyle yapmak istiyorum zaten bakalım adetim 3 gün kaldı bugün yarın gelir

listemiz 75 kişi oldu kızlar bakalım 100 kişiye tamamlanırız heralde

aslında ben de öyle yapmak istiyorum zaten bakalım adetim 3 gün kaldı bugün yarın gelir
ateş ölçmeyide bıraktım ben canım eşimlede ayrıyım ailemn yanına oy kullanmaya geldim mayıs da dönücem. Adet takvim programlarını gizliyorum şimdi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…