- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
seni de listeye ekleyeyim mi canım yazdım ama cevap vermedin
ay canım inan görmedim ya kusura bakmaBende sana cevap yazdim 2 dir. cok mesajlasma olunca arada kaynadim goremedi heralde beni diye dusunuyordum ekle ekle hemen ekle insallah en kisa zamandada guzel haber vermek nasip olur
ay maşallah peş peşe hamişlerimizin haberleri devam ediyor gülüm hayırlı uğurlu olsun hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah MEVLAMIZ amin cümlemize inşallah amin..
bu ay tedavi mi oldun yoksa normal yolla mı oldu canım dualarını eksik etme
hadi hayırlısı gülüm benim dualarını esirgeme çok sevindimAllah razı olsn cnm rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Ilk tup benek denememdı 31 martta transferım oldu cnm
hadi hayırlısı gülüm benim dualarını esirgeme çok sevindim
ALLAH RAZI OLSUN canım benimAllah razı olsn dualarm sızınle berkesle rabbm saglkla hamıle kalıp kucagımıza almauı nasıp etsın
bende iyiyim. 23 nisan haftası epey yorucu geçiyor bizde :) onun dışında beklemedeyim. çok umutlu değilim çünkü epey stresli geçti bu ayım. Bu ay inşallah hayırlı haberlerle beklentilerimiz son bulur hepimizin :))Iyiyim kuzum napayim hayat kosturarak geçiyor:)) bu hafta yumurtlama donemimdi yorgun çıktım haftadanbenim bu ay da beklentim yok ama yine de kocam iyi degerlendirmek istedi kacirir mi sen napiyosun son bir haftan hadi bakalim :)))
Amin canim benim insallah beee:)))onların canına minnet heleki ucunda bebek olabilir mi deyip oooo sabahlar olmasın
hadi bakalım inşallah tedavi öncezi miniğin gelir sağlıkla inşallah
:'(Amin canim benim de beklentim yok bu ay zaten hayirlisi olsun artik :)bende iyiyim. 23 nisan haftası epey yorucu geçiyor bizde :) onun dışında beklemedeyim. çok umutlu değilim çünkü epey stresli geçti bu ayım. Bu ay inşallah hayırlı haberlerle beklentilerimiz son bulur hepimizin :))
hayırlı uğurlu olsunnn. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.aaynaa canım benıde hamiş listesıne ekleyebılrsın cok şükürrr cok yenı dahaaa:)):):):
aslında ben de öyle yapmak istiyorum zaten bakalım adetim 3 gün kaldı bugün yarın geliraaynaa canım bi süre bat takip etmicem oluruna bırakcam tedavi yolu gözüküyor bize geldi yine kırmızılar . Bat günümü unutmak istiyorum artık.Unutursam bebiş gelir belki :)
ateş ölçmeyide bıraktım ben canım eşimlede ayrıyım ailemn yanına oy kullanmaya geldim mayıs da dönücem. Adet takvim programlarını gizliyorum şimdi.:)aslında ben de öyle yapmak istiyorum zaten bakalım adetim 3 gün kaldı bugün yarın gelir
hayırlı uğurlu olsunnn. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bakalım kısmet canımcım artık 2017 de hamiş haberlerimizi alırız inşallah hayırlarla listeye ekleyeyim mi sizi deBebiş 2017ye yetişemez ama 2018in ilk aylarına bende istiyorum nasipse :)
Biraz önce idrar testi yaptım ve malesef negatif.canım ateşin çok güzel diğer belirtileri bilmem ama gebe kalma ile ateş yükseliyor inşallah miniğin gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?