2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar 17 haftamızda doktorumuz %90 erkek dedi ama kordon da var siz yinede bişey almayın dedi bizde merak ediyoruz acaba değişirmi

kızlar 17 haftamızda doktorumuz %90 erkek dedi ama kordon da var siz yinede bişey almayın dedi bizde merak ediyoruz acaba değişirmi
Hayirlisi olur insallah canım bence değişmez ama tam cinsiyeti görme bebeğin kendini göstermesi falan bizlere de dua eder Misin canım

Merhaba kızlar ben bugün Kan verdim degerim 19'a kadar düşmüş çok mutluyum Allah razı olsun desteğiniz ve İlginiz için

Sağlıkla kucağınızda görün inşallah Ben 16. haftada öğrendim 2007'de oğlum olacağını Doktorunuz Bence doğru söylemiştir

Aaa tam sifirlaniyor öyle adet olunuyor diye biliyordum. 5 gördüğünde ne zaman sonra adet geldi.
canım 3 eylülde düşük başladı. 23 eylülde hcg 14 oldu. 30 eylülde 5 e düştü aynı gün 2 saat sonra falan adet olmuştum. şimdi tahlillerin tarihine baktım da ondan uzun sürdü cevap vermem canım için ferah olsun 10 gün içinde adet olursun .

Iyiyim ben de kuzum napayim. Gunde on kere karar alip vazgeciyorum önümüzdeki ay tupbebek için:KK70: onun haricinde bi sorunum yok çok şükür:))
Ben de araştırıyorum tüp bebek için merkezi seçmek çok zor bir sürü para veriyoruz haklısın Bursa'da mı düşünüyorsunuz

canım 3 eylülde düşük başladı. 23 eylülde hcg 14 oldu. 30 eylülde 5 e düştü aynı gün 2 saat sonra falan adet olmuştum. şimdi tahlillerin tarihine baktım da ondan uzun sürdü cevap vermem canım için ferah olsun 10 gün içinde adet olursun .
Canım yaa o günleri hatırlattim sana :( allah razı olsun bakmışsın. Çok teşekkür ederim. Gelsin adet rahim filmi çekilmek ve tüp ve rahim durumunu görmek istiyorum

Iyiyim ben de kuzum napayim. Gunde on kere karar alip vazgeciyorum önümüzdeki ay tupbebek için:KK70: onun haricinde bi sorunum yok çok şükür:))
canım ya varsa imkanın niye yaptırmıyorsun ki hem büyük ihtimal ikiz olur böylece tek seferde olmuş olur hem yaşın kaç bilmiyorum ama sora bidaha uğraşmassın birlikte büyürler . ben 34 yaşındayım fırsatım olsa direk tüp bebek yapardım

Back
X