hayırlısı olsun canım kırmızıları görmeden umudunu kaybetmeben de hala adet olmadm ama olcakmis hissi geldi ya ben bu ay doktora gidicem baska dusunen yok mu yani ne dusunuyonuz bu konuda benm 6 ay olacak olmuyor omcesinide dusununce beklemek istemiyrm artik
Kızlaarr regl olmayanlar olmamaya devam. Benim gibi kırmızı kart görenler üzülmek yok o bebek buraya gelecek başka yolu yokbenimde bat 29 ocak
Hos buldum canim daha adetime 11 gun varhoşgeldin canım listeye eklerim tabii tam bir kesinleşince isminin yanına hamişliğini ekleriz inş ne zaman test yapacaksın
Benim 19 ocak canım tabi inşallah bebiş gelir regl gelmezkızlar bende beklemelerdeyim test yaptım bugün gene negatif gene negatifyarın aranıza katılcam herhalde moral bozmak yok ocakda da çalışmalara devamsene sonuna kadar tüm listedeki arkadaşlarla beraber kavuşcaz hayırlısıyla evlatlarımıza inşallah :) sonraki batlarınız ne zaman :))
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsintEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzzbugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)tEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzzbugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
Canım benimde bat 19 ocak******************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa========>31 aralık
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes
6.Hulya90
7.Madam_coco
8.beyazmelik
9.nisamelek
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi
30.Ters Lale
31.Bet_can
32.ruziyye
33.
Çok sabırlısın arkadaşım ya ne güzell inşallah yüksek kan değeriyle öğrenirsin bebeğinin olduğunuYok canım aslında çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çift çizgi ama biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım adet olmazsan 3 gün daha bekleyecegim