• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canım kürtaj sonrası uyanmak çok fena idi icim yandı canım yandı. Serviste bebek sesleri vardı onları duymak içimi burktu şükürler olsun uda geçti inşallah bir hafta sonra değer düşmüş olsun
Rabbim ne eylerse güzel eyler bu imtihandan yüzünün akıyla çıkmayı nasip et Yarabbi
kıyamam sanaa :( seni o kadar iyi anlıyorum kii canının acısı bir yana kaybının acısı bir yana kürtaj sonrası doktor anlamıştır dış gebelik mi yoksa parça mı kalmış? hiç yorum yapmadı mı? ilaç verdi mi bir şey kullanıyor musun?

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 28 mart
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 1 nisan
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya 6 nisan
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@

şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Sahracim Dr kamera ile yumurtalık ve tuplere baktığını dış gebelik yok dedi. Tamamlamamis düşük dedi. Kan ver bir hafta sonra değerin düşmesi gerek dedi. Rahmi temizlemiş. Anti ağrı kesici folik asit verdi.

Sahracim Dr kamera ile yumurtalık ve tuplere baktığını dış gebelik yok dedi. Tamamlamamis düşük dedi. Kan ver bir hafta sonra değerin düşmesi gerek dedi. Rahmi temizlemiş. Anti ağrı kesici folik asit verdi.
ay dış gebelik olmamasına çooookk sevindim canım , açıkçası çok endişelenmiştim. hamdolsun değilmiş. o zaman hiçç korkma kuzucuğum haftaya sıfırlanmış olur. en son kaç ölçüldü

hayırlısı ile canım en yakın hazırlı zamanda yine güzel haberini bize bildirirsin bu zorluğun arkasında bir kolaylık vardır elbet..hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin..

sahracım iyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun bugün buralar çok sessiz

A
:) bu ne ay gelen ayağını sürümüş hep misafir hep misafir kov gitsin nereye kadar :)
Aynen kuzum daha on dakika önce bir haber aldim pazar sabahi da kahvaltiya gelecek baska misafirler :)) ayyyyyy pazar gecesi cok gec saatte gidecekler pazartesiye kalkip kahvalti hazirlayacagim Allaaah immmm bana güç kuvvet veeeerrrr :dua::skandal::rolleyes:

aman napayım ev okul ev okul hafta sonuna girdik nihayet bitmiş vaziyetteyim :KK70:
haftasonu dinlenirsin canım yorulmuşsundur tabii..
ahh ahh ben de kpss ile benim de başım dert de hayırlısıyla ben de atanıp yoruldum bu hafta çok diye yazar mıyım acaaba?

A

Aynen kuzum daha on dakika önce bir haber aldim pazar sabahi da kahvaltiya gelecek baska misafirler :)) ayyyyyy pazar gecesi cok gec saatte gidecekler pazartesiye kalkip kahvalti hazirlayacagim Allaaah immmm bana güç kuvvet veeeerrrr :dua::skandal::rolleyes:
amann issyeeeaaaaaannnnn misafir iyidir hoştur da en önemli haftanda gelmesinler canım :D

haftasonu dinlenirsin canım yorulmuşsundur tabii..
ahh ahh ben de kpss ile benim de başım dert de hayırlısıyla ben de atanıp yoruldum bu hafta çok diye yazar mıyım acaaba?
olur kuzucuğum oda olur neden olmasın her şey takdiri ilahi o yüzden ne zaman ne olacağı hiiççç belli olmaz canım

Back
X