- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.879
- 798
doğru canım nasip kısmet o işler deolur kuzucuğum oda olur neden olmasın her şey takdiri ilahi o yüzden ne zaman ne olacağı hiiççç belli olmaz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru canım nasip kısmet o işler deolur kuzucuğum oda olur neden olmasın her şey takdiri ilahi o yüzden ne zaman ne olacağı hiiççç belli olmaz canım
çook teşekkürler canım ya allah kabul etsin dualarını amin aminnKizlar bugün üç tane türbe ziyaret ettim sizin de isimlerinizi özellikle vererek dua ettim size Rabbim kabul eyler insallahaaynaa .
limoncicegi41
Amin canim insallah insallahçook teşekkürler canım ya allah kabul etsin dualarını amin aminn
Aynen kuzum geceli gündüzlü calismaya devamamann issyeeeaaaaaannnnn misafir iyidir hoştur da en önemli haftanda gelmesinler canım![]()
Canım Allah kabul etsinKizlar bugün üç tane türbe ziyaret ettim sizin de isimlerinizi özellikle vererek dua ettim size Rabbim kabul eyler insallahaaynaa .
limoncicegi41
ay çok sevindim kuzum yeşil türbeye de gittin demiKizlar bugün üç tane türbe ziyaret ettim sizin de isimlerinizi özellikle vererek dua ettim size Rabbim kabul eyler insallahaaynaa .
limoncicegi41
ALLAH cümlemizden razı olur inşallah canım aminSahra ve aynaa güzel dilekleriniz ve dualariniz için Allah razı olsun
Lulicik hayırlısı canım.
Oraya gidemedim kuzum hava kararmaya başladı ama daha büyük muhterem evliyalar var onlari gezdim. Yeşil turbede osmanli padisahlarindan yildirim bayezidin oglu mehmet çelebi ve ailesinin türbeleri var. Orada genelde murat dilek icin degil daha cok ruhlarina okumak icin gidiliyor. Yarin dışarı cilacagim nasipse ugrayacagim zaten yolumun üstü. Allah kabul eder inşallah. Çok sansliyim vallahi Bursada sayisiz türbe var hepsinden bir dirhem sefaat alsak yeter. Rabbim nasiplendirsin bizleri de inşallahay çok sevindim kuzum yeşil türbeye de gittin demi
Amin kuzum Allah razı olsun. Senin adını bilmedigim icin adinla dua edemedim ama Allah şahit seni de gecirdim icimden dua ederken :)Canım Allah kabul etsin
Gözlerim doldu Cok teşekkür ederim. Adım fulyaAmin kuzum Allah razı olsun. Senin adını bilmedigim icin adinla dua edemedim ama Allah şahit seni de gecirdim icimden dua ederken :)
Memnun oldum ben de elif canim :))Gözlerim doldu Cok teşekkür ederim. Adım fulya
ALLAH RAZI OLSUN canım senin gittiğin türbelerin adı ne canım netten bakayım inşallah..Oraya gidemedim kuzum hava kararmaya başladı ama daha büyük muhterem evliyalar var onlari gezdim. Yeşil turbede osmanli padisahlarindan yildirim bayezidin oglu mehmet çelebi ve ailesinin türbeleri var. Orada genelde murat dilek icin degil daha cok ruhlarina okumak icin gidiliyor. Yarin dışarı cilacagim nasipse ugrayacagim zaten yolumun üstü. Allah kabul eder inşallah. Çok sansliyim vallahi Bursada sayisiz türbe var hepsinden bir dirhem sefaat alsak yeter. Rabbim nasiplendirsin bizleri de inşallah
daha içme canım kan kaybın çok olmasın kendiliğinden azalacaktır değerin kuzum bence...Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben dün maydanoz kaynattim suyunu içtim ondan beri lekelenme olan kanama pedi doldurmaya başladı yanlış mı yaptım. Ben ne varsa sokulsun diye yaptım bugün içmedim daha da arttırıyor diye
Lulicik sahra aynaa sizler nasılsınız
Sizlerin son adet ne zaman.
Canım bence iyi yaptin sokulsun bitsin artik ben senin yerinde olsam coktan kurtaj olmuştum. Ama yine de doktoruna telefon ac istersen maydanoz tamam güzel söker de bi zarari olur mu. Iyiyim bu arada ben de kuzum yarin aksam ve obur gun sabaha ayri ayri misafirlerim var alisveris yaptim hazirlik yapiyorumMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben dün maydanoz kaynattim suyunu içtim ondan beri lekelenme olan kanama pedi doldurmaya başladı yanlış mı yaptım. Ben ne varsa sokulsun diye yaptım bugün içmedim daha da arttırıyor diye
Lulicik sahra aynaa sizler nasılsınız
Sizlerin son adet ne zaman.
Kan verme kuzum sabırlı ol adet tarihinin gecmesini bekle. Cikmayabilir cunku sonra moralin bozulur. En garantisi adet tarihinin gecmesi :)daha içme canım kan kaybın çok olmasın kendiliğinden azalacaktır değerin kuzum bence...
ben nasipse 27sinde bat ama cuma günü ya da perşembe kan mı versem diyorum test yaptığımda çıkar mı çıkmaz mı diyeceğime tam kesin öğrenmiş olurum diyorum
Iyiyim cok şükür canim bahar temizliğine basladim bir de misafirler alisveris derken cok fena haldeyim anlayacagin:) bugün yeşil turbeye gittim canim senin adina dua ettim sözümü yerine getirdim.. Ben dün pir emir hazretlerini ziyaret ettim önce. Sonra zeyniler dergahinun kurucusu cok onemli bir turbeye gittim ve sonra da en onemlisi anne tarafindan padisah torunu baba tarafindan peygamber torunu emir sultan hazretlerini ziyaret ettim. Çok çok dualar ettim salavatlar getirdim yasin okudum. Hepimizin adini andim Allah kabul eyler inşallah..ALLAH RAZI OLSUN canım senin gittiğin türbelerin adı ne canım netten bakayım inşallah..
senin moralin nasıl kuzum ?
aslında haklısın kuzum adetimin geçmesini beklemek en iyisi daha 10 gün var diyeceğimKan verme kuzum sabırlı ol adet tarihinin gecmesini bekle. Cikmayabilir cunku sonra moralin bozulur. En garantisi adet tarihinin gecmesi :)
ay canım benim ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et kuzum..Iyiyim cok şükür canim bahar temizliğine basladim bir de misafirler alisveris derken cok fena haldeyim anlayacagin:) bugün yeşil turbeye gittim canim senin adina dua ettim sözümü yerine getirdim.. Ben dün pir emir hazretlerini ziyaret ettim önce. Sonra zeyniler dergahinun kurucusu cok onemli bir turbeye gittim ve sonra da en onemlisi anne tarafindan padisah kızı baba tarafindan peygamber torunu emir sultan hazretlerini ziyaret ettim. Çok çok dualar ettim salavatlar getirdim yasin okudum. Hepimizin adini andim Allah kabul eyler inşallah..