ay canım seni ben beni de sen anlarsın gerçekten de... eşimin halasının oğlu boşandı onların da çocuğu olmuyordu ama çocyk yüzünden ayrılmadılar artık anlaşamıyorlardı sonra yeniden evlendi adam çocuğu da oldu bu kaynanam başladı işte öbüründen olmadı bundan çocuğu da oldu diyip diyip duruyor bozuk plan gibi dedim eee oğlunu ben de mi bırakayım çocuk olmuyor diye dedim kuma olmak da bu devirde zor diyor gülerek
:d:d güya ayzaymır başladı işte ama inan huyları da hep aynı aklı gidiyor ama dili işlerine gelince söylenecek aynı dedim ben neden kuma oluyormuşum dedim bırakır giderim gelen kuma olur diyorum gülüyor yani bunun gibi şeyler bu insanlar çok çok acımasız gerçekten ...ama kim ne yapıyorsa kendine ALLAH inşallah bizi de sevindirecek inanıyorum canım canı gönülden şu tüp mide ameliyatını oldum daha umutluyum ...çocukları seviyorum canım yakın duruyorum ediyorum ama işte insanların tavırları bazılarının ki üzüyor beni ama yapacak birşey yok artık o kadar olmayacağına inananlar var ki tavırlarında bir görsen yani şaşarsın hamile olduğumu duyduklarında çok şaşıracaklar heralde...
hayırlısı ile canım kalp atışını da duyarsun gülüm..haberdar et duandan eksik etme 9. senemize girdik bize evlilik bebek de 8 seneyi doldurdu isteme işte bakalım çok yakın zamanda bizim de müjde gelir :::::.......:) inşallah aminçç