kayınvalidemii bıraktık görümceme canım genel cerraha da dün gittik kontrole 75leride gör iyi olur dedi birkaç hastamdan bebek haberi aldık dedi datrısı inşallah size de dedi ben de kendim için umutluyum canım bayram sonrasında beklemeden gideceğiz tedaviye bu kiloların kesinlikle zararı vardı yani ...
ay cimcime olacak desene isim falan düşünmeye başladın mı bulantılar olunca çok zor oluyormuşrahat hamileliğin olsun canım ya hem ikizler de daha küçük sonuçta kolay değil ikizler nasıl ? ben de kolay doğumun olsun inşallah diye duamdasnın biz de eşim diyor ikizlerimiz olsa sonradan olmasa da üzülmeyiz diyor tedavi sürecinde de hep yazacağım ay hamileyimdiye yazdığımı hayal ediyorum hep..
bayramda da benim bebek meselesini konuştular hep ama bir görsen insanları imtihan meselesi falan yani olur diyen yok senin de imtihanın işte bebeğinin olmaması diyorlar ne kadar kötüler ya dedim ameliyat da oldum geçmiş olsun bile demeye tenezzül etmiyorlar birisi anası da belli babası da 4ü de yaparım 5i de diyor onların da 4 sene olmamıştı ameliyat oldu ondan sonra oldu yani sıkıntı çeken bunu dyorsa dedim ama işte onlar da bir imtihandan geçer ama bakalım canım..
kendi kendime dedim takma bu bayram da mecbur gideceğiz artık da sonrasında ay memlekete gidesim hiç gelmiyor...
doğuma şuan ne kadar kaldı canım hayırlı haberlerini alalım inşallah senin de gülüm...
bebişlerin kıyafetlerini kimseye verme benim bebişe inşallah kısmet olur