Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım gelmedimesajım geldi mii
Kız yasak yasak buradan atılırsınız....Farketmez whatsaptan da grup kurabiliriz herkesin whatsabj vardır diye düşünüyorum![]()
Merhaba canım sıkma canını Daha test gunune var senınde.MErhaba ben de 13 aralıkta tek transfer olmuştum bugün idrar testi yaptım çok net olarak negatif moralim aşırı bozuldu
Allah kahretmeyeeeeeeeKız yasak yasak buradan atılırsınız....![]()
Canım cem çelik nasıl ve nerde muaynanesi? Demin mehmet reşitin yanından çıktım o kadar ilgisiz okadar gerdi ki beni çok kötüyümEvet Cem Çelik transfer oldum sonucu bekliyorum siz de mi oradasiniz
Brüksel tüp bebek merkezinde bende transfer oldum Cem hocadan çok memnunum her detayı düşünüyorCanım cem çelik nasıl ve nerde muaynanesi? Demin mehmet reşitin yanından çıktım o kadar ilgisiz okadar gerdi ki beni çok kötüyüm
O zaman o iş iptal kızlarO hataya zamanında bende düştüm akıllandım siz yapman guzum![]()
Kafamı dağıtacak şeylerle uğraşıyorım inşallah test yanılmştırBence erken yapmışsınız. Bide kan verin. Moralinizi bozmayın. Eğer gebelik varsa da bebeğine üzülüp zarar vermiş olma.
Laboratuvarı nasıl peki nereye bağlı ki orası ilk defa duyuyorumBrüksel tüp bebek merkezinde bende transfer oldum Cem hocadan çok memnunum her detayı düşünüyor
Bende Cem hoca sayesinde duydum bahçeciye gittik bi ay sonra Cem hoca ayrıldı ben yoluma Cem hocayla devam etmek istedim ben laboratuvarından da memnunum daha önce Amerikan hastanesinde transfer olmuştum ona göre çok memnun kaldımLaboratuvarı nasıl peki nereye bağlı ki orası ilk defa duyuyorum
kaçıncı gün canımTest yaptım kızlar Eki Görüntüle 3355221
İnşallah canım çok üzüldüm ama inşallah güzel haberi alırım kanda çıkarHiç öyle düşünme kuzum. Burda negatif çıkıpta kan da pozitif alanlar oldu. Umudunuz kaybetme![]()
İnşallah çıkar canım pozitif düşün Allah’ın izniyleİnşallah canım çok üzüldüm ama inşallah güzel haberi alırım kanda çıkar![]()
Bana umut oldnz bende bugün negatif gördüm idrarda.12sinde transfer olmştmBenim 5. Ve 7.gunde negatif çıktı.Cok uzuldum ama cok sükür 9. Gün pozitif gordum
Canım benim 3. Gün embriyosu 10. Gününde idrar yaptım çok çok silik çıktı sayfada var bakabilirsin ertesi gün kan verdim 196 çıktı. Senin idrar için daha erken kendini strese sokmamaya çalışBana umut oldnz bende bugün negatif gördüm idrarda.12sinde transfer olmştm
Gerçekten mi yasakAllah kahretmeyeeeeeeeşaka yaptık öyle bişey yok ahahahahaha
Ahhh çok az kaldı hadi bakalım gelsin bebiş
inşallah canım dualarınızı bekliyorumMerhaba canım sıkma canını Daha test gunune var senınde.
Bende aynı hatayı yaptım ınann Zor toparlasım kendımı dua et bol bol ıcın rahat etmıyosa gıt bı kam testı ver.
Allah buyuk InsaAllah kanda pozitifi gorecegız![]()