- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Canım özel bi merkezle görüşme sağlayabilirsin ön görüşmeler ücretsiz ve sorduğun sorulara daha sağlıklı yanıt alabilirsin bizde sonuçta doktor değiliz yanlış yönlendirmek te istemiyoruz Yada instagramda doktorların hesaplarına mesaj gönderebilirsin kafama takılan bişey için ben Osman Develioğlu hocaya mesaj atmıştım hemen dönmüştü kendisi alanında en iyilerden biriHayır malesef hiç bir şey verılmedı benımde yüksek sanırım bu değer e baktım ama ne için önemli onu da anlamadım yüksek olmamamız gerekıyor 15 olarak gördüm sınırı bunun için doktor a be söylemelıyım ne demelıyım neden bana vermedi anlam vermeıyorum doktor bır çok konuda beni bılgılendırmedıgını düşünüyorum benim özelde tedavim çok zor imkan da yok pes etmek istemıyorum bu doktorla ilerlemem lazım çocuk olana kadar en azından doktoru ben yonlendırmelıyım bu konularda bılgı sahıbı olmaya çalışıyorum yorumun için teşekkür ederim başka bılmem gereken varmıdır ? Ben dün adetım 3. Günü kan verdım estradiol 64.6 progesterol 0.245 çıktı dün akşam gonat f 300 ilk doz iğnemi yaptım cumaya kadar devam dedi sadece