- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosu 9.günümdümaşşalllaaahhh kaçıncı gündü canım mükemmel çıkmışşş![]()
Kanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladıNe o nerden çıktı kanamam mı var ne oldu
Canım cabuk en yakın hastaneye gitÇok kötüyüm çok üzgünüm
Canım lekelenmedir belki emin misin? Hemen doktorunu araKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Merhaba, sizin sürecinizi burdan heyecanla takip ediyordum. Lütfen kendinizi çok yıpratmayın. Bakın kimyasal bile olsa en azından gebe kalabildiğinizi gösteriyor bu. Bu denemede olmadı belki ama bi denemede olacak. Hazırda embriyolarınız var. Olumlu yönden bakmaya çalışın. Çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Canım ne yaptın ay numaran olsaydı keşke çok merak ettim seniKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Seni çok merak ediyorum inşAllah iyisindir Rabbim yanında olsun umarım yaniliyorsundurKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
YaaaKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
O nereden çıktı nasıl yaKızlar ben düşük yapıyorum
Doktora gittin mi şimdi nasılsın bir kan baktır belki başka bir şeydirKızlar ben düşük yapıyorum
Evet bugün kontrolüm vardı kese küçük cumartesi gel net görünür dedi sizde cumartesi gidecekmissiniz karşılaşırızEvet göğşen hocaya gidiyorum. Siz de mi?
Aiiiiiyyy olllleeeeeyyyyyyAminnnn inşallaahhh canımmm![]()
Kuzum emin misin kanama olabilir ama belki bebek iyidir lütfen bizi bilgilendir böyle durumlar olabiliyorKızlar ben düşük yapıyorum
Aaa evet ben de cumartesi orda olucam. Nasıl tanicaz birbirimizi.Evet bugün kontrolüm vardı kese küçük cumartesi gel net görünür dedi sizde cumartesi gidecekmissiniz karşılaşırız
Sağol bebeğimmmmm darısı sizlerinde başınaAiiiiiyyy olllleeeeeyyyyyy
Tebrik ederim canımmmmm![]()
Kuzum inşaallah güzel haberlerle dön bizeKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
canım yerleşme olabilir sakın moralini bozmaKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Anlıyorum bak çok iyi anlıyorum ben seni o yollardan herkes geçiyor birdahaki ay da muhtemelen transfer olunca ben olumsuz düşünücem korkucam olur mu olmaz mı diye ama yüce Rabbim buradaki herkese o güzel haberi almayı ve sağlıkla hamilelik geçirmeyi nasip etsin çok güçlü olmalıyız, birbirimize de güç olmalıyızCanımmmmm nasıl kalbim ürkek bu konuda bilsen her an bişe olacak gibi korkuyorum. İnşallah kendimi frenleyebilirim
Canımm desteğin için çok çok teşekkür ederim sana. İnşallah senin de pozitif haberlerini alırım. Nasıl geçtiğini anlamadan da bebeklerimiz gelirAnlıyorum bak çok iyi anlıyorum ben seni o yollardan herkes geçiyor birdahaki ay da muhtemelen transfer olunca ben olumsuz düşünücem korkucam olur mu olmaz mı diye ama yüce Rabbim buradaki herkese o güzel haberi almayı ve sağlıkla hamilelik geçirmeyi nasip etsin çok güçlü olmalıyız, birbirimize de güç olmalıyız![]()