- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de öyle ne gelen var nede gidenBebekler size bir şey soracağım.
Bu yerleşme kanaması herkeste oluyor mu?
Bende ne gelem var ne giden?
Belirtiden sayılır mı bilmem ama ayaklarımın üşümesi haricinde bir durumum yok.
Aslında tedavinin her anından keyif almaya çalıştım.
Ya bazen umutlanıyorum bazen korkuyorum. Çok zormuş bu beklemek![]()
Evet canım ben varım morfoloji ve hız sorunumuz var 3. Gün transferi yapıldı cuma kan günümCanım kızlar aralık topiğinde eş kaynaklı tüp bebek yapıp transfer olan var mı ?bana da umut olsun
![]()
Rabbim cuma günü o güzel haberi almanızı nasip etsinEvet canım ben varım morfoloji ve hız sorunumuz var 3. Gün transferi yapıldı cuma kan günüm
Ben Ohss olmadım çok şükür ama yumurta iyi geliyormuş sıvı birikimine. Protein açısından zengin ürünler tüketmeye çalışınKızlarım ya opu da fazla yumurta toplanıp sıvı biriken var mı ? Bugün üçüncü gündü benim çok ağrım var normal mi bu sıvı birikimi kötü bisey mi tecrübesi olan var mı bu konuda ? Bayağı ağrı çekiyorum![]()
Doktorum yarın kontrole çağırdı ağrı için aradığımda da hafif bir sıvı toplandı yumurta çok fazla olduğu için dedi transferi yapmayacağız bu ay adet ol öyle yapıcaz dedi ama tabi ki ben şuan çok korktum ciddi bir şey mi bu kendiliğinden geçer mi bir işlem gerekir mi acabaBen Ohss olmadım çok şükür ama yumurta iyi geliyormuş sıvı birikimine. Protein açısından zengin ürünler tüketmeye çalışındayanamayacak boyutta ağrınız varsa hemen hastaneye gidin ama. Önemli bir durum çünkü.
Kötü bişey değil ama taze transfer yapılmaz rahminizin dinlenmesi gerekecek. Doktor ona göre bir tedavi belirleyecektirKızlarım ya opu da fazla yumurta toplanıp sıvı biriken var mı ? Bugün üçüncü gündü benim çok ağrım var normal mi bu sıvı birikimi kötü bisey mi tecrübesi olan var mı bu konuda ? Bayağı ağrı çekiyorum![]()
Taze ve dondurulmuş transfer arasında fark oluyor mu pekiKötü bişey değil ama taze transfer yapılmaz rahminizin dinlenmesi gerekecek. Doktor ona göre bir tedavi belirleyecektir
Benim dondurulmuş transfer oldu. Bana göre çok tecrübe ollmasada doktor açısından fark yok. Sadece taze transferde rahim daha hazır olduğu için önce bebek için yatak hazırlama süreci olmuyor. Yani rahim duvarı kalınlaşması için ekstra ilaç Transfere yakın fitil iğne vs kullanıyorsunuz ve bu 3.aya kadar devam ediyor. Taze transferde ise arkadaşım sadece fitil kullandı ve coraspin. Bizim kadar ilaç bağımlısı olmadıTaze ve dondurulmuş transfer arasında fark oluyor mu peki
Canım enerji içeceği iç ohss için doktorum günde 1 iç kesinlikle demişti benimde çok fazla yumurtam toplanmıştıDoktorum yarın kontrole çağırdı ağrı için aradığımda da hafif bir sıvı toplandı yumurta çok fazla olduğu için dedi transferi yapmayacağız bu ay adet ol öyle yapıcaz dedi ama tabi ki ben şuan çok korktum ciddi bir şey mi bu kendiliğinden geçer mi bir işlem gerekir mi acaba![]()
Ben de öyle o kadar uykum vardı ki 1 saat önce nasıl uyandım bilmiyorumGünaydın kızlar bugün yine terleyerek uyandımilaçlardan da olabilir mi acaba
Ayy benim de öyleydi değerim yüksek Şuan yine alıp yapmayı düşünüyorumYaparsan bile negatif çıkarsa üzülme ben aklına geleyimkanda gördüğüm halde test negatif vermişti
Aşırı su gibi terleme genelde pozitifi alanlarda oldu cnmGünaydın kızlar bugün yine terleyerek uyandımilaçlardan da olabilir mi acaba
Benim 65 çıkmıştıİyi akşamlar kızlarrrr nasılsınız? Ben bugün sağlık ocağına gittim iğnemi yaptırmaya oradaki hemşire değerimi çok düşük buldu modum düştü endişelenmeye başladım. Transfer dahil 12. Gün yapmıştım 157 çıkmıştı. Of acaba düşük mü değer gerçekten![]()
Ya evet benimde 17.30 civarndaydı tuvalete gitmek istiyorum diye ağlamak üzereydmAaa aynı gün orada transfer olmuşuzgörmüşüzdür muhakkak birbirimizi 17.30 gibiydi
Yaa sen benden önce girdin sanırım hemşireye birkaç sefer kaç kişi kaldı burada tuvalet var mı fln diye soran sen miydin hemşire de burada tuvalet yok az kaldı fln demiştiYa evet benimde 17.30 civarndaydı tuvalete gitmek istiyorum diye ağlamak üzereydmNe güzel tesadüf oldu inşallah olumlu somuçta alırızzzz
Çok teşekkür ederim transferden sonra yaşamış mıydın sende kaşıntıyı? Şuan hafifledi biraz tekrar kaşıntı başlarsa denerim.Sirkeyi azcık sulandır pamukla sil canım. Kendim için olsa sulandırmadan yapıyorum ancak herkesin bünyesi farklı hemen alır kaşıntını tabi vajina dış bölgesine sür içeri değil elma sirkesi