2023 aralik ayı tüp bebek tedavisine baslayanlarr

merhaba bende bu ay basladım suan iğneleri vuruyorum 45+ilaçlar ödüyorum bende hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Selam kizlar bende adet olmayi bekliyorum gecen ay ön gorusme yapildi vitaminler kullanildi. Ben medikalpar bahcelievler doc. Dr Gürkan Arıkan da tedaviye başlayacağım amh degerim düsük esimin sperminde enfeksiyon cikti ilac kullandi oda bakalim simdi nasil bir yol izlenecek heyecanla bekliyoruz

Selam kizlar bende adet olmayi bekliyorum gecen ay ön gorusme yapildi vitaminler kullanildi. Ben medikalpar bahcelievler doc. Dr Gürkan Arıkan da tedaviye başlayacağım amh degerim düsük esimin sperminde enfeksiyon cikti ilac kullandi oda bakalim simdi nasil bir yol izlenecek heyecanla bekliyoruz
Ben de 2 veya 3 gune adet olacagim :KK43: bu ay yumurtlamam oldu, tuplerim acik, eskmin spermi de iyi aslinda. Dua edin belki bu ay hamile kalmisimdir da regl olmam diye umut ediyorummm

Merhaba bende dün başladım iğnelere hakkımızda hayırlısı olsun. Eşim azosperm Ankara’da hareketli çıkışlarımız olunca oraya başladık.

bana da baska bir iğne daha verdi bişe sorcagım kızlar şimdiki kontrol de 4-5 yumurtam oldugunu söyledi cuma yine kontrol var iğne devam ediyorum yumurta cogalır mı sizce ? kaç yumurta olsa daha iyi

sadece iğne ve ilaçlarıma abartmıyorum 30.000 fazla gitti. İğne olarak ilk 5 gün meriofert 300 doz , gonal f 225 oluyorum. Ekstra destekleyici vitamin ürünlerim var.

Merhabalar ben de 2 Aralık‘ta transfer oldum birisi orta kalite üçüncü gün embriyosu diğeri taze yüksek kalite üçüncü gün embriyosu ayın 14’ü test günüm merakla bekliyorum. bu ikinci denemem iki tane dolmuş üçüncü gün embriyosu transfer edildi geçen ay ama maalesef tutmadı bu ay Ümitle bekliyorum yeni yıla hamiş girmek istiyorum

X