2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Bir de ev dısında hiç bir yerde uyutamıyorum etrafı incelemekten uyumuyor. evde de içerde biri varsa kalkıp oraya gitmek istiyor meraklı

Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Benimkinde aparat var o yuzden doktor gecikacak dedi. Seninki ayakta duruyor mu bi yere tutunup canim oyleyse yuzu sana baksin koltuga dayali ayakta tut gel gel vs de yani bebek illaki kas gucu vs anca hazirlaniyordur

Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Benimkinde aparat var o yuzden doktor gecikacak dedi. Seninki ayakta duruyor mu bi yere tutunup canim oyleyse yuzu sana baksin koltuga dayali ayakta tut gel gel vs de yani bebek illaki kas gucu vs anca hazirlaniyordur
Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!

Ben çalıştırmıyorum açıkçası onun da isteği yok gibi zorlamıyorum ama zorlamam mı gerekiyor?
Çalıştırdım ben baktım yürüyecek gibi değil iteledim yürümesini istiyorum taşıyamadığım için ama bence anormal bir durum yok üç yaşında yürüyen bile duydum onun çocuğuda çok geç yürüdü aynı şekilde hiçbir sorunda yok kadında

Benim kızımın dişleri tam bir yaşında çıktı şuan yirmi gün içinde altıncı dişi patladı oğlumun daha dört dişi var bende takmıştım herşey zamanı gelince oluyor boşuna takıyoruz şimdi kızım yürümüyor ama doktorumuz 1500 bebek üzerinde yapılan bi araştırmada bebekler ortalama 14-15 ay da yürüyormuş dedi yürüme zamanları 18 aya kadar yolu var ama oğlum yürüdü 11 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…