- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.681
Sürekli de düşüyor biyerlerini acıtıyor peşinde koşmaktan bacaklarım belim agrıdıHoşgeldin aramıza arkadaşım benim oğlan 2 aydır böyleağlaması huysuzluğu yok ama odada durmuyo sürekli gezmek istiyo asla sabit durmuyo hep zararlı işler peşinde
Benimkinde aparat var o yuzden doktor gecikacak dedi. Seninki ayakta duruyor mu bi yere tutunup canim oyleyse yuzu sana baksin koltuga dayali ayakta tut gel gel vs de yani bebek illaki kas gucu vs anca hazirlaniyordurKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Kendimi istemiyor sen çalıştırıyormusun yavaş yavaşKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Hiç önemli değil. Kuzenimin kızı 15 aylık yürüdü.Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Hiç endişelenmeyin 18. Aya kadar vakti var ve onlar zamanı gelince bianda gidiyorlar :)Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Hayırlı pazarlarMutlu pazarlar, hayırlı gunler arkadaslar
herkes ıyı mı
Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!Benimkinde aparat var o yuzden doktor gecikacak dedi. Seninki ayakta duruyor mu bi yere tutunup canim oyleyse yuzu sana baksin koltuga dayali ayakta tut gel gel vs de yani bebek illaki kas gucu vs anca hazirlaniyordur
Ben çalıştırmıyorum açıkçası onun da isteği yok gibi zorlamıyorum ama zorlamam mı gerekiyor?Kendimi istemiyor sen çalıştırıyormusun yavaş yavaş
18 aya kadar normal kabul ediliyor, yürür endişelenmeKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Bizimki de geç yürüyecek gibi;(Hiç önemli değil. Kuzenimin kızı 15 aylık yürüdü.
Artık gitsin istiyorum ama pek bi hevessizHiç endişelenmeyin 18. Aya kadar vakti var ve onlar zamanı gelince bianda gidiyorlar :)
Saldım zaten bakalım ne zaman yürüyecek18 aya kadar normal kabul ediliyor, yürür endişelenme
Hepsinin kendi zamanı var, dönmeyi oturmayı öğrendiler. (Hatırladıkça ben bir huzunleniyorum ya, miniminiciklerdiSaldım zaten bakalım ne zaman yürüyecek
Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!
Çalıştırdım ben baktım yürüyecek gibi değil iteledim yürümesini istiyorum taşıyamadığım için ama bence anormal bir durum yok üç yaşında yürüyen bile duydum onun çocuğuda çok geç yürüdü aynı şekilde hiçbir sorunda yok kadındaBen çalıştırmıyorum açıkçası onun da isteği yok gibi zorlamıyorum ama zorlamam mı gerekiyor?
Tutunup ayakta duruyor mu, sıralama mı yapmıyor? Bebekten bebeğe değişiyor canım istediğinde yürürKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Benim kızımın dişleri tam bir yaşında çıktı şuan yirmi gün içinde altıncı dişi patladı oğlumun daha dört dişi var bende takmıştım herşey zamanı gelince oluyor boşuna takıyoruz şimdi kızım yürümüyor ama doktorumuz 1500 bebek üzerinde yapılan bi araştırmada bebekler ortalama 14-15 ay da yürüyormuş dedi yürüme zamanları 18 aya kadar yolu var ama oğlum yürüdü 11 aylıkKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?