- 1 Nisan 2014
- 2.736
- 3.988
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.661
Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor inşallah da olmazCanim bebeğin nasil? Dün unuttum Doktor’a sormayilütfen kusura bakma
Bişey mi oldu, ben yine kaçırdım galibaÇok şükür bir sıkıntı görünmüyor inşallah da olmaz
araba kumandasının (anahtar gibi kartla çalışıyor araba ) pilini emmişti pilin tadı metal gibiydi çok ağır bir tadı vardı tad olunca korktum bende internette de kötü şeyler yazıyorduBişey mi oldu, ben yine kaçırdım galiba
Hm hatırladım. Geçmiş olsun. 1-2 dk emmekten bişey olacağını sanmıyorum.araba kumandasının (anahtar gibi kartla çalışıyor araba ) pilini emmişti pilin tadı metal gibiydi çok ağır bir tadı vardı tad olunca korktum bende internette de kötü şeyler yazıyordu
Ben soyup iki uc dilim yapip veriyorum agzina alip suyunu emip evirip cevirip cikariyor Bana da tehlikeli geliyor ama alisacaklar insKızlar mandalinayi oldugu haliyle veriyor musunuz artik? Yiyebiliyor mu? Doktor her sey serbest dedi ama nasil yiyebilir bilemedim
Hergün portakal yediriyorum da ben bu beyaz kısımlar varya mandalinadada var oraları yiyemiyor ya çıkarıyor geri yada boğazına takılıyor beyaz yerleri temizleyip küp küp yapıp veriyorum şimdi ufak ufak beyaz yerleri de bırakmaya başladım alışsın diye yoksa büyüyüncede orayı soyan çocuklar oluyorKızlar mandalinayi oldugu haliyle veriyor musunuz artik? Yiyebiliyor mu? Doktor her sey serbest dedi ama nasil yiyebilir bilemedim
Ayy denemedim, bunu da deneyeyim bacım tenkssmarmeladova @Mutlu1anne gözleme vs denediniz mi? Ben dün brokoli karnabahar vs sebze haşladım , püre haline getirip yufkanın içine koyup gözleme yaptım. Sevdi baya tek sebze versem yemezdi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?