- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.601
Bizim de demir ve d vitamini normal çıktı. Demiri kesti doktorum. D vitamini de iyi çıktı ama D vitaminine yaza kadar devam edelim dedi doktorumuz. Şimdi sadece d vitamine devam ediyoruz.Kızlar nasilsiniz? Giremiyorum.pek.kizım sagolsun bozuk olan uykular iyice bozuldu.doktora gittik 2 gün önce 1 yas kan tahlilleri yapildi.her sey iyi,demiri ve d vitamini kesin dedi doktor.takviyesiz devam ediyoruz dedi.d vitamini konusunda emin olamadim.ben ya vücutta sürekli azaln bir sey.siz naptiniz kestiniz mi?
Ben de kendi inisiyatifimle devam etmek istiyorumBizim de demir ve d vitamini normal çıktı. Demiri kesti doktorum. D vitamini de iyi çıktı ama D vitaminine yaza kadar devam edelim dedi doktorumuz. Şimdi sadece d vitamine devam ediyoruz.
Canim.sen anlarsin nasil oldugunu,kilosunu vs.benimki de yemiyor dogru duzgun ama mamadan ötürü iyi kilo aliyor,doktora gitmeden yine cok kilo aldik diyorum icimdenBi sıkıntı oldugunu düsünmüyorum,icini rahat tut.Peki mama icmiyor mu sadece anne sütü mu?Benim minnak alerjik, biliyorsunuz. Bizim en başından beri tadım değildi zaten. Ciddi kilo alma sıkıntısı yaşadığımız dönem olmuştu alerji yüzünden. Doktorumuzun da her görüşmede sorduğu ilk şey kaç kilo? Benim kızım en başından beri porsiyonları vs belli gidiyoruz. İyi de gidiyordu en başından beri, güzel gidiyordu. Hep doktorunun istediği ölçülerde yiyordu ama artık hiç öyle değil ya, gerçekten hem çok üzülüyorum hem çok yoruluyorum. Mesela önceden dört zeytin yiyordu şimdi birini bile yemiyor, çia tohumlu bir kahvaltılığı var önceden bir kase yiyordu şimdi birkaç kaşık zorla. Ya da öğle yemeği aynı şekilde bir kase rahat yerken şimdi birkaç kaşık o bile çok zor. Ha nispeten iyi yediği tek şey şu ara fırında köfte. Ciddi düşüş yaşadık yani. Bakalım birkaç haftaya yine görüşmemiz var, ne diyecek doktoru
İnşallah normaldir çiçeğim ya, kızımın kilosunu ebeyle gr gr her gün takip ettiğimiz zamanları hatırlıyorum, bir ürperti geliyor
Sadece anne sütü, hiçbir alerji mamasını içmedi ki haklı da tatları gerçekten çok kötü. Hep anne sütü gittik biz o yüzden, Allah'tan sütüm oldu öyle böyle. Bana hep bir minik geliyor, hiç anlayamıyorum kilo alma durumunu.Canim.sen anlarsin nasil oldugunu,kilosunu vs.benimki de yemiyor dogru duzgun ama mamadan ötürü iyi kilo aliyor,doktora gitmeden yine cok kilo aldik diyorum icimdenBi sıkıntı oldugunu düsünmüyorum,icini rahat tut.Peki mama icmiyor mu sadece anne sütü mu?
Bende hep oyunla yediriyorum yoksa hiç yemiyor ne yapayımyanlış mı bilmiyorum ama kar zarar oranı yapıyorum artık. Sofra adabını elbet yaşı gelince öğrenecek önce bi yemekleri sevsinde.
Bizimki önüne koyunca asla ellemiyor bile ellesede kaldırıp atıyor ağıza götürdüğü tek şey grisini ve kraker.
Annemde zamanı gelince yer bırak kaç kaşık yiyosa o kadar yesin diyor derdim zaten çok yemesi değil ama daha ilk kaşıktan ağzını kitliyor
Benim büyük kız aşırı uykusuz ama çok iştahlıydı küçüğümde uykuya düşkün ama iştahsız. Sorsalar hangisini seçerdin diye vallahi uykusuz olsun ama yesin şıkkını seçerdim. Büyük kızımı çok daha keyifli kolay büyüttüm.
Bugün Ege bir kere uyumuş. 12-2 arası. Saçma sapan şimdi uyudu. Uyutmak zorundaydım çünkü delice ağlıyor ve sürekli düşüyordu. Yarım saat uyuyup 12’ye kadar oturur.Gece uykuları kötü gündüz bugün hepten kötü11-12 arası ilk uykusunu yaptı, 15:30da denedim olmadı ama ölüyor uykudan. Şimdi ancak dalıyor gibi. Tabi bu saatte olunca akşam Allah bilsin kaçta yatacak. Tek uykuya düşen var mı?
D kac cikti bize de saglik ocagi kesin dedi devletteki bir sey demedi ozeli de bayagdir biraktik ben 2-3gunde bir veriyorum yine deKızlar nasilsiniz? Giremiyorum.pek.kizım sagolsun bozuk olan uykular iyice bozuldu.doktora gittik 2 gün önce 1 yas kan tahlilleri yapildi.her sey iyi,demiri ve d vitamini kesin dedi doktor.takviyesiz devam ediyoruz dedi.d vitamini konusunda emin olamadim.ben ya vücutta sürekli azaln bir sey.siz naptiniz kestiniz mi?
Benimki emmiyordamarmeladova dün yazdım yazdım internet çekmiyordu. Emen çocuklar yemiyor. Benim kızım 2 yaşına kadar hiç bişey yemezdi desem yeridir. Şimdi dünyaları yiyor. Ben uyuyan çocuğu seçerim ya. Bitik ve harabe bir haldeyim.
Aa benim oğlanın adıda Ege :)Bugün Ege bir kere uyumuş. 12-2 arası. Saçma sapan şimdi uyudu. Uyutmak zorundaydım çünkü delice ağlıyor ve sürekli düşüyordu. Yarım saat uyuyup 12’ye kadar oturur.
Biliyorum. Kızın adı da Nil miAa benim oğlanın adıda Ege :)
Kac ciktigini bilmiyorum.ben sonuclari görmedim,doktorumuz ses kaydi attiD kac cikti bize de saglik ocagi kesin dedi devletteki bir sey demedi ozeli de bayagdir biraktik ben 2-3gunde bir veriyorum yine de
AsyaBiliyorum. Kızın adı da Nil mi
Bazen tek bazen 2 gidiyoruz bu ara düzen yok,cok degisik rutin iyice bozuldu.Gece uykuları kötü gündüz bugün hepten kötü11-12 arası ilk uykusunu yaptı, 15:30da denedim olmadı ama ölüyor uykudan. Şimdi ancak dalıyor gibi. Tabi bu saatte olunca akşam Allah bilsin kaçta yatacak. Tek uykuya düşen var mı?
Ağır metal kısmını duymadımda haftada 2’den fazla vermemek gerektiğini okumuştum.Kizlar bu kemik suyunda agir metal var bilgisi dolanip duruyor ben vitma ve og sitesinden aliyorum onlara da yazacagim da nedir bilen var mi siz veriyor musunuz kemik suyu
Uyku hassam noktam.1 yildir cektik hala cekiyoruz,kesinlikle uykunun yerini bir sey tutmuyor.daha önce de yazdim bsbek uyumazsa anne uyuyamiyor,anne uyuyamayinca sürekli gergin,yorgun,bitik halde oluyor ve bebekle iliski kalitesi dusuyor.daha fazla sevgi verebilecekken istemsiz bıkkınlik kizma sonra da pismanlik döngüsü basliyormarmeladova dün yazdım yazdım internet çekmiyordu. Emen çocuklar yemiyor. Benim kızım 2 yaşına kadar hiç bişey yemezdi desem yeridir. Şimdi dünyaları yiyor. Ben uyuyan çocuğu seçerim ya. Bitik ve harabe bir haldeyim.
Seni çok iyi anlıyorum sadece motive eder seni belki diye yazmak istedim. Benim kız çok uykusuzdu yazmıştım gerçi ama gerçekten çok uykusuzdu yıllarca gündüz uykusu 30 dkdan fazla bilmedim. Sonrada zaten erkenden tek uykuya geçip gündüz uykusunuda daha 3 yaş olmadan bıraktı:) şimdi güldüğüme bakma sinir krizi geçirip saçlarımı kesmiştim uykusuzluktanUyku hassam noktam.1 yildir cektik hala cekiyoruz,kesinlikle uykunun yerini bir sey tutmuyor.daha önce de yazdim bsbek uyumazsa anne uyuyamiyor,anne uyuyamayinca sürekli gergin,yorgun,bitik halde oluyor ve bebekle iliski kalitesi dusuyor.daha fazla sevgi verebilecekken istemsiz bıkkınlik kizma sonra da pismanlik döngüsü basliyorhaa bebege sadece anne bakmiyorsa bilemem,bakim konusunda yalniz oldugum.icin bu kadar zorlaniyorum ben.hasta oluyorum ayaga kalkacak halim olmuyor yine kalkiyorum.ben uyutuyorum
Umut oldunSeni çok iyi anlıyorum sadece motive eder seni belki diye yazmak istedim. Benim kız çok uykusuzdu yazmıştım gerçi ama gerçekten çok uykusuzdu yıllarca gündüz uykusu 30 dkdan fazla bilmedim. Sonrada zaten erkenden tek uykuya geçip gündüz uykusunuda daha 3 yaş olmadan bıraktı:) şimdi güldüğüme bakma sinir krizi geçirip saçlarımı kesmiştim uykusuzluktanhatırlıyorum 14-15 aylık mıydı neydi ramazandı emziriyodum ama oruç tuttum o sene sahurda kızım güne başlıyodu akşama kadar emiyodu inadına sanki:) benimde eşim gece nöbet usulü çalışıyo bazı geceler yalnız oluyodum falan. Şuan 6 yaşında inan her sabah zorla kaldırıyorum bugünler hayalimde bile canlanmazdı. He dersen ki 6 sene az bi zaman mı nasıl dayanılır? Tabii ki 6 sene sürmedi:) gece uykuları 2 yaştan sonra öncekine göre daha iyiydi ama 3.5 yaşında kreşe başladı ve tamamen deliksiz uykuya geçti akşam 8.30 sabah 8 rüya gibi ama geliyor o zamanlar gerçekten düzelmeye başlaması çok uzak değil. İçini ferah tut diye yazmak istedim inşallah geçecek bugünler özleyecek miyiz yok ya kim özler bu uykusuzluğu
Ama yemeyen de çok zor inan anlatılmaz yaşanır ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah kızımın uyku sorunu gibi oğlanında iştah sorunu düzelir diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?