Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ayşegül İnşallah Adet olmazsın, hayırlı sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallahBenimde sat 28temmuz-1agustos bat 23agustos yumurtlama 10 Ağustos
İnşallah adet olmam
canımmm inşallah çok güzel haberler bekliyorum sendenİnsaallah guzel haberleri alırız sat 11 temmuz yumurtlama 25 temmuz bat 8 ağustos .. bebis var veya yok bir haftaya öğrenirim artık
Ayyy hadi inşallah çok güzel haberlerle gelinSat 11 temmuz bat 8-9 Ağustos bende bekliyorum
Duphaston nedir ?Eğer bu ay da olmazsa adet üçüncü hunu tedaviye gideceğim bakalım duphaston a basladim
ben de ilk kez geçtiğimiz Salı günü doktora gittim, ilk etapta Özel hastaneye gitmek istemedim açıkçasıNe zamandır hamile kalmaya çalışıyorsun acaba ben sadece bir kere kontrole gittim hiç bir test yapılmadı sadece yumurtaliklara bakıldı
merhaba balım az kalmış aslında Bat'aMerhabalar :)
Sat 13 Temmuz
Bat 12 Ağustos
İnşallah güzel haberler verelim :)
pamuğum merhabalar;merhaba :) inşallah hepimiz için güzel geçer ay. benim bu ay ikinci denemem olacak temmuzda olmadı. ilk gebeliğim düşük ile sonlandı maalesef kürtaj olmak durumunda kaldım kışın.
Sat 02 ağustos
Bat 02-05 eylül
pamuğum tek bir test ile bilgi vermek yanlış olur, öncekileri de atar mısınKızlar bu ovulasyon testi bana ne anlatmaya çalışıyor kafam durdu ya sıcaktan.. her şeyi unuttum.
amaaaan hoşgeldin bakalımMerhaba ben de geldiiimmmm :) bu ay düşünüyorum nasipse :)
hayatım geç döllenme de olabilir, o yüzden beklenen adet gününü geçmesini bekleSon adet tarihim 17 Temmuz :) kızlar en erken tahlil ne zaman verirsem çıkar adetime 11
Gün var..
merhabalar balım, var mı bakalım belirtinSat 12 Temmuz bat 8 Ağustos
merhaba pamuğum, inşaaallaaaah adet olmazsın
merhaba canım benim, hoşgeldinMerhabalarr bende bu topiğe katılmak istiyorum sat 17 temmuz bat 15 ağustos
1 sene 1 aydır evliyim temmuzun sonunda yumurtlama günümde karar verdik çocuk meselesine inşallah hepimize uğurlu gelir bu topikkk
Sizinde mi ilk gebeliğiniz olacakmerhaba canım benim, hoşgeldin
İnşallah Ağustos - Eylül ayı bizim için çok güzel geçecek
inanmak başarmanın yarısıdır, biz de anne olacağız inşallah
ben seni de listeye ekliyorum tabii ki,
ne zamandır çocuk istiyorsun, yumurtlama günlerini takip edip değerlendirdin mi
bir de ilk bebeğin mi inşallah olacak
merhabalar balım, tabii ki katılabilirsinmerhabalar bende sizlere katılmak isterim sat 17 Temmuz bat 13 Ağustos insallah hepimizin hakkında hayırlısi olur
evet balım hayırlısıyla inşallah benim de ilk gebeliğim olacakSizinde mi ilk gebeliğiniz olacak