- Konu Sahibi Afratafrac
Bakarsın temmuzda güzel haber alırız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 1 haziran bat 29 haziranSelam kızlar,
Temmuz ve Ağustos ayları için gebelik planlayan varsa isimlerini bu başlığa yazdırabilir. Şimdiden herkes için hayırlı olsun
Kızlar isimlerinizi yazdırırken beni etiketlemeyi unutmayın. Mesajlarınız gözümden kaçabilir. Ya da özelden de mesaj atabilirsiniz.
Güncel SAT ve BAT tarihlerinizi de eklemeyi unutmayınız isimlerinizi yazdırırken.
Hamilelik İçin Önemli Notlar :
- Öncelikle tüm anne adayları olabildiğince stresten uzak dursun. Hatta meditasyon yapın her gün 10 dk. Zihninizi rahatlatın.
- Hergün bir şekilde egzersiz yapın, ille cardio yapmaya gerek yok. Yarım saat yürümek bile tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir.
- Abur cubur yemeyi bırakın, vücudunuza olabildiğince sağlıklı gıdalar sokun. Mümkünse sigara içen güzellerim sigarayı bırakın. Hatta eşinize bıraktırın. Sigara sperm kalitesini etkileyebiliyor.
- Vitamin takviyesi alın mutlaka, D vitamini, Omega 3, B12 gibi. Doktorum bana "İnositol" de kullandırıyor kaliteli yumurtlama için. Doktorunuza danışıp alın izin verirse.
- İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse bir 20-30 dk kalça altına yastık koyarak bekleyin.
- İlişkiden sonra hemen duş almayın. En az 3 saat sonra alın çok almanız gerekiyorsa. (Her gün yumurtlamıyoruz ayda 1 gün olan bir şey ve biraz geç duş almakta sıkıntı olmaz) Gerekirse ertesi gün alın.
- Genelde doktorlar 1 dolu 1 boş ilişki öneriyorlar yumurtlama dönemi sürecinde. Ancak siz her gün de çalışma yapabilirsiniz durumunuz el veriyorsa.
- Ovulasyon testi ile takip ediyorsanız pik gördükten sonra 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam edin. Bazı kadınlarda pikten sonra hemen çatlama olmayabiliyor.
ANNE ADAYI SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) DURUM / Afratafrac - - Renklibiri00 - - aynuray_ 30 Mayıs 24 Haziran Pkolu_anneadayi 31 Mayıs - eylem91 2 Haziran 27 Haziran Mervesavas28 3 Haziran 1 Temmuz Belisimm 2 Haziran 2 Temmuz canancan11 3 Haziran 2 Temmuz aynurland 3 Haziran 2 Temmuz gunaygul 4 Haziran 3 Temmuz simurgggg 7 Haziran 4 Temmuz Cancanyus 5 Haziran 4 Temmuz melisaa93 3 Haziran 5 Temmuz babytoys 7 Haziran 6 Temmuz dream2311 8 Haziran 6 Temmuz ozuge 5 Haziran 7 Temmuz gunes050 2 Haziran 7 Temmuz fnd_50 5 Haziran - sundy94 10 Haziran 8 Temmuz
CanSat 1 haziran bat 29 haziran
canım ben çok beceremedim bu alıntı yorum yaptım heralde şimdi :) fazla mesaj Fln olursa sorry sat 05.06.2023 bat :07.07.2023Sat 1 haziran bat 29 haziran
Ya ben onu geçen ay denedim olmadı yada ben bişeyi eksik yaptım bilmiyorumKız ağzından bal damlıyor inşallah inşallah bu Meryem Ana otu diye bir şey varmış onu denicem merak ettim
Valla bana yumurtlamadan önce 3 gün arka arkaya yapılacak denmişti. Akşam yapıp sonrasında da ilişkiye girilmesi gerekiyormuş. Ya da sabah yapıp ilişki olacak artık kocalar ne zaman evdeyse Ama sonrasında bir süre yatıp dinlenmek gerekiyormuş. BEn sadece 1 gün yaptım o süt buharını, üşendim.Canım süt buharına ne zmn başlaniyor adetten 3gün sonra mi bide ilşki mi olcak sonrasinda hemen
Bebişim eklemişim zaten seni, tabloda varsınCan
canım ben çok beceremedim bu alıntı yorum yaptım heralde şimdi :) fazla mesaj Fln olursa sorry sat 05.06.2023 bat :07.07.2023
Ekledim kuzum, Allahım hayırlısını getirsin en hayırlı zamanda, umarım sana da uğur getirir bu topik ve hemencecik hamile kalırsınSat 1 haziran bat 29 haziran
Bu ay ben de yapmıştım bunu ya o mu işe yaradı bilmiyorum tabi amaAynen öyle. Ben bir ay süt maydonuz buharına bile oturdum msdkfhrfjfhrlfglrgfur. O dönem duydum kim yapmışsa hamile kalmış yaptığı ay. Tüplerde tıkanıklık varsa o kür sayesinde açılıyormuş diye duymuştum. Ama işte dediğin gibi hep bir ümit.
Ayyy inşallah bakalım canım ya 2022 aralıktan beri topiklere giriyorum son 2 - 3 aydır giremedim buraya bakınca moral oluyoEkledim kuzum, Allahım hayırlısını getirsin en hayırlı zamanda, umarım sana da uğur getirir bu topik ve hemencecik hamile kalırsın
Bi kez yapip hamil kalan da var bnde denemk istiyorm ama enfeksiyon kaparim die çok korkuyorm bnm vucut direncim yüksek değil yaa üşütrsem enfeksiyon alirim die ürküyormValla bana yumurtlamadan önce 3 gün arka arkaya yapılacak denmişti. Akşam yapıp sonrasında da ilişkiye girilmesi gerekiyormuş. Ya da sabah yapıp ilişki olacak artık kocalar ne zaman evdeyse Ama sonrasında bir süre yatıp dinlenmek gerekiyormuş. BEn sadece 1 gün yaptım o süt buharını, üşendim.
Bu işlemi yaparken kaynar süt buharı olmayacak kesinlikle yoksa yakarsınız aman diyim. Biraz soğusun. Birdebelinize çarşaf dolayın mutlaka. Hava içeride kalsın. Çömelik bekleyin bir süre öyle. Benim okuduğum kadarıyla o dönem araştırmıştım, enfeksiyon falan varsa içinde onu da temizliyor. Hatta birisi bunu yaptım ertesi günü içimden yeşil akıntı çıktı şaşırdım demişti. Bende olmadı öyle bişi.Bi kez yapip hamil kalan da var bnde denemk istiyorm ama enfeksiyon kaparim die çok korkuyorm bnm vucut direncim yüksek değil yaa üşütrsem enfeksiyon alirim die ürküyorm
Oooo o kdr yanii pesso bn de yapicam zmanalma ne zmn onu bi iyice öğrensemBu işlemi yaparken kaynar süt buharı olmayacak kesinlikle yoksa yakarsınız aman diyim. Biraz soğusun. Birdebelinize çarşaf dolayın mutlaka. Hava içeride kalsın. Çömelik bekleyin bir süre öyle. Benim okuduğum kadarıyla o dönem araştırmıştım, enfeksiyon falan varsa içinde onu da temizliyor. Hatta birisi bunu yaptım ertesi günü içimden yeşil akıntı çıktı şaşırdım demişti. Bende olmadı öyle bişi.
BEnce forumlarda bakın biraz. YAptım ve hamile kaldım diyenler nasıl yapmışsa öyle yap.Oooo o kdr yanii pesso bn de yapicam zmanalma ne zmn onu bi iyice öğrensem
Valla benim bı şey kullanmama gerek kalmadı çok şükür hamileyimYa ben onu geçen ay denedim olmadı yada ben bişeyi eksik yaptım bilmiyorum
Canım biz adet bittiği günün ertesi günü başlamıştık. Hemen yapmamıştık valla nasıl denk geldiyseCanım süt buharına ne zmn başlaniyor adetten 3gün sonra mi bide ilşki mi olcak sonrasinda hemen
Yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziValla benim bı şey kullanmama gerek kalmadı çok şükür hamileyim
Bnde 2 ay yazdırmadım totem yaptımA Afratafrac yazar msn bebegim beni de. Gecen ay totem yaptim yazdirmadim o da tutmadi insallah senin topik ugurlu gelir hepimize sat 7 haziran bat 4 temmuz
Hadi hayırlısı olsun canim bu ay ikimizin de yüzü güler insallah nasipte varsa.. yumurtlama konusunda tahminlerimiz dogruymus ama bak aramizda 1 gun varmış. En azindan gunler konusunda yanılmamışız. Sadece nasip degilmis demek. Bu aydan umutluyum benBnde 2 ay yazdırmadım totem yaptım
Nyse bnde yazdırım bari adım kalsın kader arkadasım
A Afratafrac
Sat 8 hazıran
Bat 8 temmuz