mınnoslarım merhaba,bır haftadır gıremedım,nerden baslasam bılmıyorum,kafam baya karısık,şimdi gozumde rahatsızlık vardı bılıyorsunuz gecmeyınce kayserı acıbademe gıttım dun,alerjık oldugu kesınlestı fakat havalı tenometreyle olculen goz tansıyonum yuksek cıktı(burda yaptırdıgımda yuksek cıkmıs aslında ama aptal dr hıcbısey dememıstı 26 cıkmıs aksarayda kayserıde 24 cıktı ve dr glokomdan şüphelendı,sınır uclarındada kalınlık gorunce baya bı tetkık ıstedı yaptırdım,şimdilik sınırdaymıs takıp edecekmıs 1 ay sonra kontrole cagırdı ama ben korktum baya.Bu konuda bılgısı olan varmı hiç?
İkinci olarak gecen sene myom amelıyatı oldugum canım doktorumada gıttım o da acıbademde ve dun adetımın 9. gunuydu yumurtlayacak buyuklukte yumurta YOK şuanda dedı,haydaaaa zaten gecen ay ve bu ay hıc akıntım fln yok lekelı oldu adetımde sanırım gecen ayda yoktu,senı ben amelıyat ederken tum rahmıne yumurtalıklarına baktım tertemız ve açık ,esındede bır sorun yok,hıcbır tetkıke gerek yok sadeec adetın 19. gunu progestron testı yaptırıp bana yolla dedı,cocugunuzun olmasında bır sorun yok aslında ama her ay yumurtlamıyorsun 5 ay denedık dıyorsun ya 2 yada 3 kere deneyebılmıs oluyorsunuz ve surec uzayabılır bıraz dedı,ama hızlansın dersenız klomen baslarız dedı.pko gorunumu varmıs dunku muanede yumurtlalıklarda.gülsemmı aglasammı bılemedım.durumlar boyle mınnoslarım burdakı doktorlarıda alah nasıl bıllıyosa oyle yapsın bu kadarmı vasıfsız olunur ne dıyım.
melegim can
@savascii @TASUU @melisaa93
A
Afratafrac
@Mervenur277 @beyons
B
Buffalosos
ve dıger kuzular