- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.941
Bugün 2. kişiden duyuyorum bu bal-tarçın-çörek otu karışımını. Reglim gelirse ben de deneyeceğim ağustos ayında. Zaten 3 ürüne de bayılırım.Arkadaşım ben pcos hastayım iki yıldır istiyorduk olmamıştı hsg klomon femera çatlatma iğnesi ne varsa denemistik geçen ay eşim sperm testi verdi ve çok düşüktü bir ay bekleyip aşılama ardından tüp bebek deneyelim diye düşünüyorduk ve bu ay olduben bal tarçın çörek otu yedim eşimde keçiboynuzu propolis çakşır otu suyu bütün tuşlara bastık aslında sayı yükselsin diye düşündük hamilelik sürpriz oldu
Anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin2 gündür kesildi cnm
Hepsi Trendyol da var arkadaşım çakşır kökü suyu yaz çıkar akzer marka aldı propolis balı bütçene göre alabilirsin bir çok seçenek bizde ordan aldık inşallah sende de işe yarar çakşır suyunu sabah akşam reglinin ilk günün den itibaren on gün boyunca bende içtim sonra bıraktımCanım bu dediklerini nerden buldun aktardan bulabilir miyiz
İlk defa denedim bende hangisi sebeb oldu bilmiyorum ama canım kısmet oldu bu ay denemekten zarar gelmez inşallah sende de işe yararBugün 2. kişiden duyuyorum bu bal-tarçın-çörek otu karışımını. Reglim gelirse ben de deneyeceğim ağustos ayında. Zaten 3 ürüne de bayılırım.
Canım benim hep yumurtlama dönemi başlardı adet olana kadar olurdu ama bu seferki biraz daha keskin bir agriydi nirmaline göreCanım göğüs ağrın normal adet olacagin zamandaki gibi miydi yoksa farklılık var mıydı ağrı baslama gününde yada dozunda
Canım bu bal çörek otunu falan ne zaman içmeye başladın ve bir kaşık mı yedinİlk defa denedim bende hangisi sebeb oldu bilmiyorum ama canım kısmet oldu bu ay denemekten zarar gelmez inşallah sende de işe yarar
Reglinin ilk günü başladım bir tatlı kaşığı kadar yedim on gün falan yedim sonrasinda yumurtlama olmuştur diye bıraktımCanım bu bal çörek otunu falan ne zaman içmeye başladın ve bir kaşık mı yedin
İnşallah bebişim. Bende de pcos var. Çakşır kökü suyundan bend e alim. Erkekler de kullanabiliyormuş sanırım onu. Eşim de içsin.İlk defa denedim bende hangisi sebeb oldu bilmiyorum ama canım kısmet oldu bu ay denemekten zarar gelmez inşallah sende de işe yarar
Bende de pcos vardı soğan kürü yaptım lh ım 11.6 dan 4.3 seviyelerine düştü ama bir yandan da inofolic combi hp kullanıyorum yumurtaları geliştirmesi adına hangisi işe yaradı bilmiyorum, başka öneriniz var mı hamile kalmayı kolaylaştıracakİlk defa denedim bende hangisi sebeb oldu bilmiyorum ama canım kısmet oldu bu ay denemekten zarar gelmez inşallah sende de işe yarar
Benim esimde içti tadı da kötü değil içsin valla birşey olmaz kuzumİnşallah bebişim. Bende de pcos var. Çakşır kökü suyundan bend e alim. Erkekler de kullanabiliyormuş sanırım onu. Eşim de içsin.
Benimde ovulasyonla başlayıp adetle bitiyor canım böyle olanların bazılarında gebelikte hiç ağrı olmuyormus da ondan sordum teşekkür ederim bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canımCanım benim hep yumurtlama dönemi başlardı adet olana kadar olurdu ama bu seferki biraz daha keskin bir agriydi nirmaline göre
Bal tarçın çörek otunu dene istersen bir de bu ay Google tam tarif bulursun canımBende de pcos vardı soğan kürü yaptım lh ım 11.6 dan 4.3 seviyelerine düştü ama bir yandan da inofolic combi hp kullanıyorum yumurtaları geliştirmesi adına hangisi işe yaradı bilmiyorum, başka öneriniz var mı hamile kalmayı kolaylaştıracak
YaaaaaKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından
Kızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından
AhahahahOooo melisa adam kayırıyo millet sdkjfhjkhgkjhg hemen adını çıkartalım
Evet canım dün geldiCnm adetın geldımı senin
Sana laf eden taş olurAhahahahalgıda seçicilik mi
Yaaa çok şükür bebeğim çok şükürKızlar çok çok şükür bebeğimîzi gördük..kalbi duyduk karından
Yok bugün olmaz dogum günü hazırlıklarına basladım güzel bi sofra kuruyorumÇabuk koş şu an akşamın en güzeli deniz saati başlıyo. Hemen güllemesine denize atlasaat 20.00 e kadar da sudan çıkma bol bol yüz her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?