- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.801
Resmi attıktan sonra gören arkadaşlardan anlayan varsa zaten yorum yapacaktir merak etmeArkadaşlar bakar mısın
Hastanelerin üroloji bölümüne gidiliyor kuzum. Ama benim eşim tüp bebek merkezinde yaptırdı oralar da yapıyorSperm testi yaptırmak için hangi doktora gitmek lazım?
Kuzum ben kadın doğuma gittiğimde hikayemi anlattığımda bakıldı mı dedi hayır deyince o zaman bakalım dedi bir kapıda yazdı istenileni ürolojisinde gittik randevusuz kadın doğum gönderdi dedik zaten muayene olmuyor ayrı bir bölüm varSperm testi yaptırmak için hangi doktora gitmek lazım?
Benim eşimin bugün muayene de etmiş doktor, eve geldiğinde bana dokundular diyorduHastanelerin üroloji bölümüne gidiliyor kuzum. Ama benim eşim tüp bebek merkezinde yaptırdı oralar da yapıyor
Oyy mutluluğunuz daim olsun Allah isteyen herkese nasip etsinEvet bebeğim kan sonucu çıkınca söyledim inanmadı başta çok mutlu oldu ya
Benim eşimin bugün muayene de etmiş doktor, eve geldiğinde bana dokundular diyordu
Üroloji canımSperm testi yaptırmak için hangi doktora gitmek lazım?
Sorma canım 2 bucuk 3 arası dediler cıkmadı dahamonimoni Bebişim senin ne zaman çıkarmış sonuç
hakketten bize her ay dokunuyorlar biz napalımbize her ay dokunuyolar nerdeyse, bir şey olmaz deseydin
İğneyi deArayıp sorayım canım olmazsa doğru diyorsun bazıları kese gormeden iğne vermiyormuş ya şu an coraspin kullanıyorum zaten
Tabi var canım ölçeyim
Malesef ağırdan aldıkça alıyorlar neyi bekliyorlarsa. Bizler de bi o kadar sabırsızız. Sen klomenini iç, güzel güzel folik asidini vitaminlerini al, yumurtlamaya yakın havucunu ye kuzum. Eşin de keçiboynuzu pekmezi, bitter çikolata içsin yesin.. ben doktor takipliyim ama ilk ay mesela klomenle gelişen yumurtalarımı beğenmemişti ve hiç iğne aşılama yapmadı. Sonraki iki ayda iğne ve aşılama olmuştum. Senin doktorun da belki ilk ay sadece klomen verip görmek istemiş de olabilir. Sonraki ay takip edecektir belki inşallahİkinci şansım yok burada gitmeye biraz acele şeyler yapsa keşke
aşkım yumurtalık kisti karından görünüyor mu ki kızlar??Canlarım karından keseyi görduk çok şukurbeta vermye grek kalmadı
Ama 6 cmlik yumurtalık kistın var dedi
O nerden çıktı moralim bozuldu çok
15 gün sonra kalp atışına çağrdı
Keseyi gördün ya gerisi hallolur İnşAllahCanlarım karından keseyi görduk çok şukurbeta vermye grek kalmadı
Morfoloji kısmını çok anlamıyorum ama hızı ve sayısı oldukça iyi gibi geldi bana kuuzumKızlar eşim sabah sperm testi vermişti sonuç çıkmış ama doktora gösteremedik. Aramızda bilgisi olan vardi sanki önden bilgi verebilir mi
Ücreti aşağı yukarı ne oluyor acaba?Hastanelerin üroloji bölümüne gidiliyor kuzum. Ama benim eşim tüp bebek merkezinde yaptırdı oralar da yapıyor
Evetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN M melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 M Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @bitkin96
Çok sevindim canımCanlarım karından keseyi görduk çok şukurbeta vermye grek kalmadı
Yaaa çok sevindim canımCanlarım karından keseyi görduk çok şukurbeta vermye grek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?