- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.781
Randevuma hala var canımNaptın nasıl geçti dr kontrolün
Annesi bebişin el sallamış sana sağlıklı gelsin inşBen hala sürekli elime alıp kontrol ediyorum testiinşallah bebeğimmm darısı sana olsun
Folik asit kullanıyor msuun canimÇok teşekkür ederim canımben kadın doğuma ne zaman gitmeliyim sizce hiç bilmiyorum bu konuları
Tamam canım arkadaşım teşekkür ederimKuzum ne zmn istersen git istersen 2 hafta bekle öyle git kese de görünmüş olur
İlk hamilelik arkadaşım teşekkür ederimTebrik ediyorum canımİlk hamilelikse istersen bekle değerler yükselsin git keseyi gör
Yok canım vardı ama bitti bir kaç aydır kullanmıyorumFolik asit kullanıyor msuun canim
Amin inşallah canım Allah razı olsunSaglıkla gelsin canım inşalalh bebişin sımsıkı tutunsun
Canım kadın doğuma gitsen de direk folik asit verecek 1000 üstüne çıkmayınca kese görünmüyor zaten eger doktora girmeyeceksen bile folik asite başla benceYok canım vardı ama bitti bir kaç aydır kullanmıyorum
Arkadaşlar bakar mısınKızlar sperm testi çıktı da eşimin yorumlar mısınız anladığınız kadarıyla bir problem varmı
Ben anlamıyorum kuzum baktım amaArkadaşlar bakar mısın
Sperm testi yaptırmak için hangi doktora gitmek lazım?Kızlar sperm testi çıktı da eşimin yorumlar mısınız anladığınız kadarıyla bir problem varmı
Böyle hayat hikayeleriniz beni o kadar çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor ki anlatamam senin adına cok sevindim canım rabbim tüm isteyen ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAyarları pek bilmiyorum canım buradan yazıyım sende buradan yazabilirsin.Banada pcos teşhisi ilk evlendiğim zaman konuldu.Hayatım boyunca hep düzensizdi reglilerim.Doktor paket gıda tüketme her gün yürüyüş yapıcaksın 1 saat kilonu biraz düşür normale dönücek sana hap veripte geçici çözüm sunmak istemiyorum kalıcısını sen yapıcaksın dedi ve dediği gibi yaptığımda düzene girmişti. Fakat 2 yıl sonra ben çocuk düşünmeye başladığım anda hem kilo artışım başladı hemde adetim 40-50 lere çıktı haliyle panikledim olmucakmı etmicekmi diye doktora randevu aldım direk 3 ay geçtikten sonra doktorda kilo ver dedi direk bende tekrar sarıldım diyete spora başladım.2 ay sonra 6-7 kilo verince adetim direk düzene girdi.Girer girmez hamile olduğumu öğrendim.Tek yapman gereken kuzum spor ve paket gıdadan uzak dur.Ben çok doktora gittim psikolojim alt üst oldu ovülasyon testleriyle cebelleşmekten .İnfertilite doktorumdan allah razı olsun bana inisülin dengeleyici bir hap yazdı iştahı falan kesiyordu pcosa iyi geliyormuş adı glukofen onun kilo vermemde çok faydası oldu ağzıma birşey süremedim.Birde doktor sakın ovülasyon yapmıcaksın boşuna kendini strese sokuyosun sen pcossun o testler doğruyu sana göstermicek dedi ve haklıydıda bir gün çok koyu bir gün çok silik diğer gün tekrar koyu gösteriyordu meğersem pcosta tsh yüksek olduğundan o testlerin bir faydası olmuyormuş bize.Test yapmayı bıraktım kafam rahatladı üstünede tatile çıktım döndüm gelicek aya pozitif başladım hiçte tahmin etmiyordum bir belirtim yoktu kurbanda akşama kadar koşuşturdum ağır falanda kaldırmıştım hiç dikkat etmedim bile ihtimal veripte üzülmemek için.grupta kızlar çok test atınca hadi yapiyim dedim gaza geldim aldım bi baktım pozitif.Sende bi kilo ver bak arkasından nasıl güzel haber gelicek inşallah canım birde ben çok moralsizdim boş yere sen yapma.
Aminnn kuzum inşallahÇok teşekkür ederim çiçeğimmm darısı sana olsun
İnşallah canım teşekkür ederim darısı sana olsunKuzum hayırlı olsun katlanarak artsın inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimAnnesi bebişin el sallamış sana sağlıklı gelsin inş
ÜrolojiSperm testi yaptırmak için hangi doktora gitmek lazım?
Evet bebeğim kan sonucu çıkınca söyledim inanmadı başta çok mutlu oldu yaAminnn kuzum inşallaheşine söyledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?