- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.761
Yeterli oldu canım buradaki konuşmalar sağ olasın. Bir hafta bir geçsin bakalım Allah büyüktür neler olacağını hep birlikte görürüz.
Valla ben görümceme hiç üzülmem banane. Sonuçta bacım değil kaç yıllık dostum değil. Fazla iyilikten yana değilim.Bu türün sevileni var mı merak ediyorumBiz evlenmeden önce gayet iyi anlaşıyorduk diyorum ya ne olduysa ondan sonra başladı gördüm gerçek yüzlerini. Nişan attı yanında oldum, tekrar aynı kişiyle barıştı düğününde yanında oldum, bebek düşürdü elimden geldiğince moral verdim. Enayiymişim diyorum o ise benim en güzel günlerimi zehir etmekle meşguldü kardeşinin üzerine oynayarak...
Tebrik ediyorum canımKızlar benim de kan sonucum çıktı455 Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
Yumurtlamayı tam bilmiyorum canım elimde testim yoktu ama bugün döngümun 28. Günü reglim de 27-30 gün arası değişiyor,tek belirtim göğüs ucu hassasiyeti idi nasıl olsa yoktur diyerek test yapmıştım üç gün önce silik çizgi çıktıTebrikler kuzum yumurtlama ne mzn oldu belirtiler ne vee adet günün ne zmn
Gözün aydın canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsinKızlar benim de kan sonucum çıktı455 Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
Amin Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin
Anladım kuzum sağlıkla ilerlesin tebriklerYumurtlamayı tam bilmiyorum canım elimde testim yoktu ama bugün döngümun 28. Günü reglim de 27-30 gün arası değişiyor,tek belirtim göğüs ucu hassasiyeti idi nasıl olsa yoktur diyerek test yapmıştım üç gün önce silik çizgi çıktı
Allah kucağına almayı nasip etsin canım değerin yüksek ben bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yönlendirsinKızlar benim de kan sonucum çıktı455 Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
O kadar haklısın ki :)Görümce sevilmez zaten
Bu saatten sonra ben de başlarına gelen hiçbir şeye üzülmeme kararı aldım.Valla ben görümceme hiç üzülmem banane. Sonuçta bacım değil kaç yıllık dostum değil. Fazla iyilikten yana değilim.
Çok teşekkür ederim canımAnladım kuzum sağlıkla ilerlesin tebrikler
Hayırlı olsun canım benim de öğrendiğimde 592 çıkmıştı 2 gün sonra gittim 1000 küsürlerdeydi o zaman Bile karından gözükmedi 2900 lerdeyken vajinal gördük keseyi . Acele etme sterse sebep olmasın inşallah sağlıkla ilerlerKızlar benim de kan sonucum çıktı455 Allah isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum isteyen herkes de umarım en kısa sürede bebise kavuşur sizlere sorum ilk hamileliğim ben şimdi ne yapmalıyım kadın doğuma hemen gideyim mi
İnşallah, hepimiz çok mutlu olalım kuzum...Amin canim çok mutlu ol inşallah
Teşekkür ederim canımAllah kucağına almayı nasip etsin canım değerin yüksek ben bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yönlendirsin
Kuzum ne zmn istersen git istersen 2 hafta bekle öyle git kese de görünmüş olurÇok teşekkür ederim canımben kadın doğuma ne zaman gitmeliyim sizce hiç bilmiyorum bu konuları
Tamam canım teşekkür ederim dikkate alacam dediğiniHayırlı olsun canım benim de öğrendiğimde 592 çıkmıştı 2 gün sonra gittim 1000 küsürlerdeydi o zaman Bile karından gözükmedi 2900 lerdeyken vajinal gördük keseyi . Acele etme sterse sebep olmasın inşallah sağlıkla ilerler
Tamam canım arkadaşım teşekkür ederimKuzum ne zmn istersen git istersen 2 hafta bekle öyle git kese de görünmüş olur
Saglıkla gelsin canım inşalalh bebişin sımsıkı tutunsunTamam canım arkadaşım teşekkür ederim
İnsallah canım ztn negatife de hazırladım merak etme sadece dogum günü oldugu icin en ufak bi ihtimal de olsa ögrenmek istedim yoksa testle takip ederdim hayırlısı her haliyleNegatifte çıkabilir hepimizin başına geliyor ama her geçen gün bebişlere yaklaşıyoruzbu ay olmazsa diğer aya şansın devam ediyor ama tabiki İnşAllah pozitif sonuç gelecek
Naptın nasıl geçti dr kontrolünAynen sarımsak soğan tüket..reçelli çay iç yerle geçicek İn şa Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?