- 1 Nisan 2022
- 12.907
- 15.626
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.581
Yaaa olsun kısmetde yokmuş..güzel haberi ilk sen vericen o zaman@melisaa93Mervenur277 A Afratafrac @Perlitik canlarım bugun 2 gibi randevum
Bnde 2-3 gündür giremedim pek, okuyamadım her mesajı.
Niqu ile aynı saate almıştım ama doktorun ameliyatı varmış, randevuyu 2ye çektiler
Kac haftalık hayatımYaaa İn şa Allah gelişmesini göreyimde kalb atışı için erken ola bilir demişti doktor
Bebişim hamilelik testin ovulasyondaki gibi pik aramıyoruz T çizgisinde. Hayırlı olsun var gibi duruyor bebişGunaydin kizlarbenim bir belirtim yok sadece asiri uyku . Bazen gunlerim ilerleyebiliyor diye bekledim bu gun test yaptim ama bana bozuk gibi geldi once T sonra C koyulasmaz mi benim C koyulasti T silik
İnşallah cnmYaaa olsun kısmetde yokmuş..güzel haberi ilk sen vericen o zaman
Yaaa var miBebişim hamilelik testin ovulasyondaki gibi pik aramıyoruz T çizgisinde. Hayırlı olsun var gibi duruyor bebiş
C control anlamındadır canim. Yani önce c sonra t koyulaşır t koyuysa ya da silikse hamilesindirGunaydin kizlarbenim bir belirtim yok sadece asiri uyku . Bazen gunlerim ilerleyebiliyor diye bekledim bu gun test yaptim ama bana bozuk gibi geldi once T sonra C koyulasmaz mi benim C koyulasti T silik
Çok teşekkür ederim canımMervenur277 hayırkı olsun inşallah koyulasır testınız kürü detaylı anlatabilir misiniz ölçüsğ ne zaman kullandıgınızı fılan
Ultrasona göre bu gün 6 canımKac haftalık hayatım
Çok teşekkür ederim kuzumm darısı sana olsunCanım hayırlı olsuun çok sevindimmmsağlıkla kucağına al inşallah
Var bebişm var hem de baya koyu pembe çıkmış gölge falan değil. Gidebilirsin doktoraYaaa var mi
Bunda hemen dr gitcem vallahi digeri nisanda 9 haftalik dusmustu ramazan ayi bayrami derken ertelemistim hep
Ohhh ne de güzel olmuş kuzum tatilTamam canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yaptır bence deya ben de artık son kez kendim deniyorum. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim doktora çünkü 13 ay olmuş olacak. Ben de artık bir şeylere başlansın istiyorum ya. Tatilden döndüm canım. Çok iyi geldi ya
inşallah bebişlerimiz kavuşalım hepimiz kuzumTamam canım paylaşırım hiç merak etme. Umarım bir an önce bebişlerimize kavuşuruz. Belki klomenle hamile kalırsın hiç gerekmez hsgçatlatma iğnesi de kullanacak mısınız? Klomen içerken baş ağrısı yapabilir ve sonrasında akıntın artabilir. İğne de olursan tüm gebelik belirtilerini yaşıyorsun kuzum. Şimdiden bilgin olsun güzel haberlerini bekliyorum
inşallah gerek kalmaz kuzum inşallahBen 1 buçuk yıl önce cektirmistim canim. Şubat'ta da tüplere detaylı bakıldı hsg cekilecegim birşey yok suanlik. İnşallah sana da gerek kalmaz hemen gebe kalırsın
bir dahaki ay inşallah pozitif olacak kuzum testincanım kan 0 çıktı, bu gün 3-4 damla lekelenme tarzı oldu şükür, muhtemelen yarın başlar
Vallaha gördümmmmKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac @Perlitik @melisaa93 @IADK @TASUU @Merve3553Tikabasa Zumruduanka96 ve unuttuklarım
Rabbim isteyen herkese en kisa zaman da versin isaAllah bebisVar bebişm var hem de baya koyu pembe çıkmış gölge falan değil. Gidebilirsin doktora
Kuzum tebrik ediyorum bu defa kucağımıza almak nasip olsunRabbim isteyen herkese en kisa zaman da versin isaAllah bebis
Şimdi adimin yaninaemojisi alabilirim canimmm
Laparoskopi oldum canim. Tüpten suphelendirler. Çok şükür ikisinde de geçiş vardıOhhh ne de güzel olmuş kuzum tatilinşallah doktora gerek kalmayacak
inşallah bebişlerimiz kavuşalım hepimiz kuzumkuzum vallahi iğne yapacak mı ben de bilmiyorum Regl olunca gel dedi. İnşallah olumlu sonuçlanır herşey
inşallah gerek kalmaz kuzum inşallahtüplere nasıl detaylı basılıyor kuzum?
bir dahaki ay inşallah pozitif olacak kuzum testin
Guzel haberlerle donersin insallah canim@melisaa93Mervenur277 A Afratafrac @Perlitik canlarım bugun 2 gibi randevum
Bnde 2-3 gündür giremedim pek, okuyamadım her mesajı.
Niqu ile aynı saate almıştım ama doktorun ameliyatı varmış, randevuyu 2ye çektiler
Ben varım canım bu ay aldım güzel haberi.Adet düzensizliğin ve fazla kilon varsa önce onu çöz.Benim adet döngüm 50leri geçiyordu spor sağlıklı yiceklerle normale döndürdüm 2. ayı kaldım darısı başınaKızlar aranızda pcos olup gebe kalanlar var mı bana umut olur musunuz2 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyorum gebelik olmadı pcos oldugumu 3 hafta önce öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?