- 13 Ekim 2022
- 4.632
- 6.282
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.541
var canım bende görüyorum hayırlı olsunKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A AfratafracPerlitik @melisaa93 @IADK T TASUU @Merve3553 Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
Bebeğim bende beyaz koyu kıvamlı oluyor arada o da yoksa kupkuru normal günde çok hareket falan edince çok dolasinca o akıntı oluyordi
Kız az daha bekleyin dünkü gibi çıktı ilk başta çok silik ben bile zor görüyorum ama dünkü de böyleydi tam koyulasacak mi bakalım belirmezse yoktur galiba
Evet hatırlıyorum canımmm çok teşekkür ederimmmMervenur277 canım yaaa sabah sabah ne güzel bir karşılama oldu sağlıkla gelsin kuzum ben de one step le 5 gün kala öğrenmiştim bence testin gayet doğruu
Kuzummm çok teşekkür ederim darısı sizlere olsuntebrik ederim canım bu baya cıkmış ben burdayım diyor maşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Aaa 3 ay bekleyecek misin valla bravo. Allah aynı sabrı herkese versin.
Kocaya soylememe fikri de iyiymis de ben onu yapamiyorum. Soylemeyeyim diyorum. Sonra cift cizgiyi görür gormez yanina kosuyorumBeklemek en iyisi şimdi hamile kalsam 3 ay kocama dahi söylemiycem diye kendime söz verdim. 2 kimyasal geçirdim bu arada
bende olsam koşarak giderdim sonucta ilk defa bunu yaşıyorsun ve eşine süprız yapacaksın olmasada hayırlısı dersin en azından kafanda deli sorular olmaz varsa vardır canım ki vardır diye görüyorum benCanım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümburaya yakın bi acil var canım 9 gibi gelin yardımcı oluruz dedi aradım da öglene de cıkar dedi ama gidip kan verip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama ögrenmekte istiyorum dogum günü oldugu icin cok arada kaldım sen olsan ne yapardın
One step se bugünkü testinde evet o da geç çıkıyor, sonradan sonradan beliriyor.Bebeğim bende beyaz koyu kıvamlı oluyor arada o da yoksa kupkuru normal günde çok hareket falan edince çok dolasinca o akıntı oluyordi
Kız az daha bekleyin dünkü gibi çıktı ilk başta çok silik ben bile zor görüyorum ama dünkü de böyleydi tam koyulasacak mi bakalım belirmezse yoktur galiba
Evet hatırlıyorum canımmm çok teşekkür ederimmm
Kuzummm çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun
Hayirlisi canimcim evet aslolan saglikben de iyiyim iste calismaca kosturmaca devam ediyor. Sıklıkla bakmaya calisiyorum ama muhabbet cok hizli akiyor yetisemiyorum hepsine. Bazen okuyorum sadece. Bazen de sondan dahil oldugum bir kac taneye yaziyorum
Sen benden öndesin kuzum bende ateş ölçüyorum bugün 14. Günüm canım çatlamadı dahacanım ovu takip etmedim ateş ölçtüm sanırım ayın 13 de oldu bugün yumurtlama üzerinden geçen 4 günüm sen ne durumdasın
daha var bence olsada şimdi çıkmaz bi kac gün bekleyip tekrar yap bugün yaptınmı yazışma cok göremedim
+1 valla soylememek daha iyi bence de. Dusuk yaptigimda da kimsenin haberi yoktu esimden baska. Hala da pisman degilim
Cnm dünki gbi çıktıysa illa ki bişyler vardırBebeğim bende beyaz koyu kıvamlı oluyor arada o da yoksa kupkuru normal günde çok hareket falan edince çok dolasinca o akıntı oluyordi
Cnm dünki gbi çıktıysa illa ki bişyler vardır
İnşallah koyulaştıgı gunlerı görürsün cnm
2 kez kimyasal geçirdim o benden daha çok yıpranıyo artık akıllandım paylaşınca bide herkese açıklama yapmak daha yıpratıcı oluyo o yüzden paylaşmıycamKocaya soylememe fikri de iyiymis de ben onu yapamiyorum. Soylemeyeyim diyorum. Sonra cift cizgiyi görür gormez yanina kosuyorum
Evet kuzum one step de geç beliriyor bu da one step dünkü de öyle olmuştu çünkü ordan biliyorum ilkin gölge görüyordum yok heralde dedjm tekrar bakınca belirmiştiOne step se bugünkü testinde evet o da geç çıkıyor, sonradan sonradan beliriyor.
Amin inşallah çiçeğimmm çok teşekkür ederim var olduğuna o kadar yürekten inanıyorum ki ever aynı gördümCnm dünki gbi çıktıysa illa ki bişyler vardır
İnşallah koyulaştıgı gunlerı görürsün cnm
varmıydı belirtin canım ay bu sabah ne güzel hamilelik haberleriyle karşılandık her gün böyle haberlerle gecsin topiğimiz hepimiz güzel haberleri alalımBebeğim bende beyaz koyu kıvamlı oluyor arada o da yoksa kupkuru normal günde çok hareket falan edince çok dolasinca o akıntı oluyordi
Göğüs ağrısı vardı kuzum ama son bir kaç aydır zaten hep yumurtlama dönemi başlar adet gününe kadar hafiflerdi ama bu defa daha keskin ve uzun sürdü ağrısı sadece buydu çiçeğimvarmıydı belirtin canım ay bu sabah ne güzel hamilelik haberleriyle karşılandık her gün böyle haberlerle gecsin topiğimiz hepimiz güzel haberleri alalım
Canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever @melisaa93 A Afratafrac T TASUU @Papatyamaviss Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Çok teşekkür ederim çiçeğim amin inşallahCanım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahbu haber üzerine herkesin sonuçları güzel olur devamı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?