- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.481
tesekkür ederim canım ama daha emin olamıyorum panigim o yüzden, mayısta hsg cekildim tüplerim kapalı cıkmıstı ilacla acıldı, ilk iki ay olmadı sonra bu ay ekstra süt maydanoz buharına oturdum iki günNe güzel bir haber olacak kuzum maşallah. Ver kanını o zaman bir an önce. Yaptığın yediğin içtiğin farklı birşey oldu mu kuzum bu ay ?
Yok canım son testim diye bugüne saklamıştımİnşallah kuzum bence dogruDün kaset test yapmış miydin.
Cok haklısın canım özel bi gün olmasa vermem ama güzel olur varsaKuzum kan vermek çok sıkıntılı durum ben büyük konuşmayayım ama koyulasmadikca vermem bir daha. Verdim mi 2 günde bir veriyorsun düşük çıkıyor düşük olduğu için artması zaman alıyor delik deşik oluyorsun. Kan i ben önermem ama özel bir gunmuste kendin karar ver
Görmedim kuzum test mi atmıştınSen gördün mü canım testi
Bende çok net gördüm canımKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac @Perlitikmelisaa93 IADK @TASUU @Merve3553 @Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
Evet canım yukardaGörmedim kuzum test mi atmıştın
10. Gün sayarsak 3-4 gün olması lazım canım insallah vardırEvet canım sende de görünüyor. Sağlıkla koyulaşsınBata kaç var?
İnsallah canım ama var mıdır acaba dogum günü olmasa kanla falan ugrasmam hemen ama eminde olmadan bi sey söylemek istemiyorumBende çok net gördüm canımİnşAllah koyulaştığını görürüz sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun çok güzel geçirin hamileliğinizi inşallahKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever melisaa93 A Afratafrac @TASUU @Papatyamaviss @Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Emin olmak çok önemli bebeğim seni çok yormayacaksa kan ver özelde iki saat içinde çıkıyorİnsallah canım ama var mıdır acaba dogum günü olmasa kanla falan ugrasmam hemen ama eminde olmadan bi sey söylemek istemiyorum
Canım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümEmin olmak çok önemli bebeğim seni çok yormayacaksa kan ver özelde iki saat içinde çıkıyoryada bugün değilde yarın verebilirsin doğum günü hediyesi olarak beta biraz daha yükselmiş olur tereddütte kalmış olmazsın
Var canımKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac @Perlitikmelisaa93 IADK @TASUU @Merve3553 @Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
Ya bana sormamışsınız ama nacizane fikrimi söyliyeyim. Erken öğrenmek kendinize yaptığınız en büyük eziyet oluyo ilk kızımıda erken öğrendim kanamalı bir hamilelik geçirdim neler demedi ki doktorlar dış gebelik mi dersin düşücek mi dersin. 1 ay boyunca her 2 günde bir test verdim delik deşik oldum anlayacağınız birde psikolojiside ayrı tabi Sakin kalıp beklemenizi tavsiye ederim.Canım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümburaya yakın bi acil var canım 9 gibi gelin yardımcı oluruz dedi aradım da öglene de cıkar dedi ama gidip kan verip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama ögrenmekte istiyorum dogum günü oldugu icin cok arada kaldım sen olsan ne yapardın
Bana sormadın ama ben olsam giderdimCanım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümburaya yakın bi acil var canım 9 gibi gelin yardımcı oluruz dedi aradım da öglene de cıkar dedi ama gidip kan verip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama ögrenmekte istiyorum dogum günü oldugu icin cok arada kaldım sen olsan ne yapardın
Gördüm kuzum inşallah hayırlı haberler alırsınEvet canım yukarda
Kuzucum bence verme kan. Bu koyulukta beta belki 5 10 arasi biseydir. Yine de emin olamayacaksin. Düşük diyip 2 gun sonra tekrar vermek zorunda kalacaksın vs vs. Bence sabirli ol. Özel bir günmüş heyecanini anliyorum ama hayal kirikligi yasamaman icin bence simdi sabretsen daha iyi. Cok büyük anlam yuklenince - insallah sende olmaz tabi ama - üzüntüsü de büyük oluyor.Canım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümburaya yakın bi acil var canım 9 gibi gelin yardımcı oluruz dedi aradım da öglene de cıkar dedi ama gidip kan verip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama ögrenmekte istiyorum dogum günü oldugu icin cok arada kaldım sen olsan ne yapardın
Hayırlı olsun canim. Saglikla gelsin kuzucuk insallahKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever melisaa93 A Afratafrac @TASUU @Papatyamaviss @Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Ben olsam kan verirdim canımCanım valla cok degisik oldum bi bakıyorum teste cizgi var diyorum sonra panik oluyorum yok işte diyorum ama var yani ilk defa böyle gördümburaya yakın bi acil var canım 9 gibi gelin yardımcı oluruz dedi aradım da öglene de cıkar dedi ama gidip kan verip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama ögrenmekte istiyorum dogum günü oldugu icin cok arada kaldım sen olsan ne yapardın
İnsallah vardır canım hala emin olamadımVar canıminsallah guzelce koyulasir. Cok sevindim. Hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?