- 18 Haziran 2022
- 4.265
- 5.986
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.461
Yok kuzum kan sonucuna göre hareket edeceğimEşine söylemedin daha dimi Mervenur277
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum kan sonucuna göre hareket edeceğimEşine söylemedin daha dimi Mervenur277
En güzel şekilde doya doya yaşayın o anı İnşAllahYok kuzum kan sonucuna göre hareket edeceğim
İnsallah canımm en içten dua ediyorum sizlere rabbim hepimize yaşatsın bu güzel anıEn güzel şekilde doya doya yaşayın o anı İnşAllah
Gece gece ne güzel bir haber böyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever melisaa93 A Afratafrac T TASUU @Papatyamaviss Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Kızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac Perlitik melisaa93 IADK T TASUU Merve3553 Tikabasa Zumruduanka96 ve unuttuklarım
Evet kuşum benim perşembe akşamı pikti ve ilişki cuma sabahı oldu, döllendi etti derken cuma aksamı bulsa bugün 10. Gün dyebiliriz aslındaBende gördüm bebeğimmmmm inşallah doğrudur ama bu test erken test değil mi doğrudur hassas bence
Evet kuşum benim perşembe akşamı pikti ve ilişki cuma sabahı oldu, döllendi etti derken cuma aksamı bulsa bugün 10. Gün dyebiliriz aslında
Senin benden bi gün sonra canım insallah yarın cıkar insallah benimde dogrudurBembeyaz:)
Bugün eşimin doğum günü normalde kan vermem ama akşama söylemek istiyorum 2 yıla yakın oldu bekliyoruz acaba var mı yok mu diye versem mi kanHayırlı olsun kuzummmm yarın da koyulasma takibi yap bence varr günde tutuyor
Sağlık ocağında verebilirsin aşko yarın öğrenirsinBugün eşimin doğum günü normalde kan vermem ama akşama söylemek istiyorum 2 yıla yakın oldu bekliyoruz acaba var mı yok mu diye versem mi kan
Sen gördün mü canım testiSağlık ocağında verebilirsin aşko yarın öğrenirsin
Görüyorum çizgiyi sağlıkla koyulaşsın inşallah kuzumKızlar şimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever melisaa93 A Afratafrac T TASUU @Papatyamaviss Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Evet canım sende de görünüyor. Sağlıkla koyulaşsın Bata kaç var?Kızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A Afratafrac Perlitik melisaa93 IADK T TASUU Merve3553 Tikabasa Zumruduanka96 ve unuttuklarım
Ne güzel bir haber olacak kuzum maşallah. Ver kanını o zaman bir an önce. Yaptığın yediğin içtiğin farklı birşey oldu mu kuzum bu ay ?Bugün eşimin doğum günü normalde kan vermem ama akşama söylemek istiyorum 2 yıla yakın oldu bekliyoruz acaba var mı yok mu diye versem mi kan
Bugün eşimin doğum günü normalde kan vermem ama akşama söylemek istiyorum 2 yıla yakın oldu bekliyoruz acaba var mı yok mu diye versem mi kan
Senin benden bi gün sonra canım insallah yarın cıkar insallah benimde dogrudur