- 26 Aralık 2015
- 11.872
- 19.214
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.381
Günaydın kuzularşimdi ben hala baştan grubu okuyorum son 50 sayfam rahim filmi olayı hakkında bana da bilgi verir misiniz? Ben tüm tahlillerimi yaptırdım sorun yok. Eşim de sperm testi verdi sorun yok bir tek rahim filmi çektirmedim ve çok korkuyorum çünkü fnd_50 kötü olmuştu hatırlıyorum ki. Bana detaylı anlatabilecek olan var mı
Canım hiç korkma. Evet doğru hatırlıyorsun o an çok kötü oldum ama o anlık sıkabiliyorsun dişini. Ben bu yüzden anestezi almak istemedim ama eğer diyorsan ki ben çok telaş yaparım rahat olamam o zaman anestezi alırsın ama bana şimdi sorsan o anki acıya rağmen yine yapsam yine anestezi almadan çektirirdim. Çünkü birkaç dakikalık bir işlem. İnşallah her şey gönlünce olurGünaydın kuzularşimdi ben hala baştan grubu okuyorum son 50 sayfam rahim filmi olayı hakkında bana da bilgi verir misiniz? Ben tüm tahlillerimi yaptırdım sorun yok. Eşim de sperm testi verdi sorun yok bir tek rahim filmi çektirmedim ve çok korkuyorum çünkü fnd_50 kötü olmuştu hatırlıyorum ki. Bana detaylı anlatabilecek olan var mı
Bunun Türkçe versiyonu dün akşam yaptım negatif , kutunun içinden bu çıkınca şaşırdımBil
gim yok ama ne zaman yapcannn
Kutunun içinden böylemi çıktıBunun Türkçe versiyonu dün akşam yaptım negatif , kutunun içinden bu çıkınca şaşırdım
Evet canımKutunun içinden böylemi çıktı
Aldığın siteye sorsan canım cevap vermezlermiEvet canım
Ay eczaneden almışsın kafa gitti gene benim yaEvet canım
Ay hangi video ne videosuOlsun uyurken bilinçaltımız alıyor çok rahatlatıyor o video
Takvimim canımMsrhaba uygulamanin adi nedir acaba
Sağol kuzum yeni çatlamış dimiEvet canım çatlamış yumurtan bugünü kaçırma gün aşırı devam et
yumurtlama olunca ateş artıyor dimi yoksa çatlama olunca mı kuzumBebişim yumurtlama olmuş gibi duruyor. Ateş bir den yukarı çıkmış.
Ay hangi video ne videosu
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarAnladım canım hemen hemen yakınız umarım hamilelik vardır canım hakkımızda hayırlısı olsun
Ben henüz adet olmadım canım. Ovulasyona devam :)Evetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns1Annakarenina @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 @ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN @melikebyhn12 @Sunshine597 maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ Zumruduanka96
Evet sabah kalktıgımda ölçtügün yüksek çıkmış çataldıgını gösteriyor yumurtlama ve çatlama aynı şey kuzumSağol kuzum yeni çatlamış dimi
yumurtlama olunca ateş artıyor dimi yoksa çatlama olunca mı kuzum
Ateş olayını çok bilmiyorum açıkçası. Düşünce yumurtlanıyo diyo biliyorum hep. Yanlış biliyor olabilirim. Ateş takibi 1 ay denemiştim.Sağol kuzum yeni çatlamış dimi
yumurtlama olunca ateş artıyor dimi yoksa çatlama olunca mı kuzum
Ateşin en düşük olduğu yer ile birden yükselişe geçtiği o aralık işte çatlamanın olduğunu gösteriyor. En düşük ateşten sonra ilk üç ateşin yüksek olursa en düşük ateşe çizgiyi çeker tablon ve orada yumurtlama olduğunu anlarsın canım. Ateş konusunda iyi sayılırım Yardımcı olmaya çalışırım bu konudaAteş olayını çok bilmiyorum açıkçası. Düşünce yumurtlanıyo diyo biliyorum hep. Yanlış biliyor olabilirim. Ateş takibi 1 ay denemiştim.
Ben bunu dinleyerken hep uyuya kalıyordum
Eczaneden aldım jelatini yoktu açarken de garip geldi bide negatif çıktı şehir dışındayken ovülasyon da yapamıyorum neyse yarın yada ertesi günü adet olcam negatifseAy eczaneden almışsın kafa gitti gene benim ya
Allah Allah banada bi garip geldi şimdi jelatinsizEczaneden aldım jelatini yoktu açarken de garip geldi bide negatif çıktı şehir dışındayken ovülasyon da yapamıyorum neyse yarın yada ertesi günü adet olcam negatifse
Birde 110 tl verdimAllah Allah banada bi garip geldi şimdi jelatinsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?