2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Komple her yazanı okudum işte azim aynurland kan verdim demişsin canım sonucunu ben mi atladım okumayı nasıl sonuç A Afratafrac herkesi influence etmişsin beni de et kuzum Perlitik kuzum doktora bu sefer kime gidiyorsun? Ben bu sefer fakülteyi deniyorum demiştim sana zaten medikal e gitmedim. Bir de kızlar kimyasal gebelik olması hamile kalınabileceğini gösteriyormuş ya bi kere geçirdim rahim filmi gerekli mi yine de ne düşünüyorsunuz bu konuda?
 
Aynen bebişim kimyasalsa gebelik olabiliyor demek. Ama belki bir tüpün açık bir tüpün tıkalı da olabilir.
Bu arada tebrikler, tüm yazıları okuduğun için
 
Bebiş el sallıyor annesi kan ver artık bence sağlıcakla gelsin inşallah
 

Kuzum nisan ayında kurtaj kontrolümu oldum sadece sonra bir daha kadın doğuma gitmedim. Kürtajı medicanada oldum.2 aydır kendi kendime deniyorum vitamin vb ezbere önceki verdiklerini alıyorum ağustos sonu 2 hafta egeye tatile gideceğiz eşimle eşimle konuştuk Eylül ayına kadar kendi kendimize deneyelim gebelik oluşursa riske atmayız tatile gitmeyiz olmazsa da güzel bir tatil yaparız dönüşte de hemen doktora gideriz dedik.
 

Aynen bence de yumurtlama ve döllenme sonrası önemli. Kuzum hayırlısı olsun inşallah
 
İnşallah tatil bebesiyle dönersiniz kuzum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…