- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.221
Şimdi gördüm birazSimdi görebiliyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gördüm birazSimdi görebiliyormusun
Bence günün geldiğinde daha tam çıkıcak inşallahŞimdi gördüm biraz
İnşallah canım yaBence günün geldiğinde daha tam çıkıcak inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunCanım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben de test olsaydı bende yapıcaktım da işte ne gelmeek bildiler ne de gidip test almaya gittim kaldı oleİnşallah canım ya
Geldimi kanama falanBen de test olsaydı bende yapıcaktım da işte ne gelmeek bildiler ne de gidip test almaya gittim kaldı ole
Yok gelmediGeldimi kanama falan
Yerleşme dedim ben sanaYok gelmedi
Inşallah kuzum yaa bu ay ikimiz tekrar hamile kalsak ne iyi olur ay vala başka birşey dilememYerleşme dedim ben sana
Bu ay herkes hamile kalsın ayy aynı anda ne güzel olurInşallah kuzum yaa bu ay ikimiz tekrar hamile kalsak ne iyi olur ay vala başka birşey dilemem
Ayy vala yaaaBu ay herkes hamile kalsın ayy aynı anda ne güzel olur
Dün dışarda markette sanki kasıklarıma biri bıçak sokmus gibi bi ağrı geldi bağırdım resmen mıllet bana baktı ya o derece canım acıdıAyy vala yaaa
Hayaller gerçeklerin yarısıdır derler BalımAyyy aynı anda büyütür doğurduk ohhh sorna anne grubu acar ortaya katılırdık teyyyy teyyy
Yaa ciddi misin canım ayy bebişin tutunuyordur kuzumDün dışarda markette sanki kasıklarıma biri bıçak sokmus gibi bi ağrı geldi bağırdım resmen mıllet bana baktı ya o derece canım acıdı
Ahahah dimi ayn inşallahHayaller gerçeklerin yarısıdır derler Balım
Valla bilmiyorum ama biri bıçak soktu sankiYaa ciddi misin canım ayy bebişin tutunuyordur kuzum
Göremedim ama kuzum salıya kadar şans var. Sonradan dönen çok test oldu. Senin ve bebişinin hakkınızda hayırlısı.Evettt kzılar. 9. günden herkese selamlar. Bir şey çıkmadı. Sanki bir şey görüyormuşum gibi geliyor. Artık gözlerimizin bize oyun oynadığı noktaya geldim Neyse bakalım hayırlısı. Bat 19 Temmuz'du ancak dediğim gibi yumurtlama ve döllenme günü önemli, döllenmeden bu yana ise 9 gün geçti.
Bebistendir annesi tutunmaya çalışıyordur kuzum bu arada dikkat et fazla ayakta durmaValla bilmiyorum ama biri bıçak soktu sanki