- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #7.241
![Zumruduanka96](/data/avatars/s/1101/1101845.jpg?1693824482)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmarımBebistendir annesi tutunmaya çalışıyordur kuzum bu arada dikkat et fazla ayakta durma
Ben kahverengi alıntıyı senin hamileliğe yoruyorum ya yoksa gelırdıkı adetinZumruduanka96 Bende kaşık ağrısı sifir
ne kasik ağrısı ne karnım ağrıyor sadece çok hafif rahatsız etmiycek derecede sağ kaşığim bacağım sızlıyor çok hafif oda
Bilmiyorum canım heran herşey olabilirBen kahverengi alıntıyı senin hamileliğe yoruyorum ya yoksa gelırdıkı adetin
Biz iyiye yoralım da güzel şeyler olsunBilmiyorum canım heran herşey olabilir![]()
Çooook sevindim. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallahKızlar GünaydınHepimizin gönlünden geçenlerin olduğu bir gün olsun
dün buraya HCG testimi atmıştım bir çok kişi olumlu yorumladı eşim bile soruyor ne yazdılar var mıymış diye biz inanamadik hala da sevinemedim erken diye uzun zamandır bekleyince böyle oluyormuş burda yorum yapan en azından insalara moral veren güzel şeyler söyleyip Umut ettiren herkese teşekkür ederim
son üç gündür yaptığım testleri koydum en sonuncusu bu sabahki koyulaşma var mı ne diyorsunuz kan vermedim henüz reglime iki gün kaldı
![]()
Ağustos ayında gümbür gümbür geleceksin inşallah bebişimGünaydın kızçeler bende uyandım![]()
Sende göremedin dimi ben gibiAğustos ayında gümbür gümbür geleceksin inşallah bebişim![]()
Elinde fazla test varsa yapsana bebişim bakalım. Bugün benim de 9. gün çıkmadı bişi. Aşağı yuları ilk 9 ya da 10. günde çıkmaya başlıyormuş.Günaydın kızlar, Ben yarın test yapcam dün 9. Gündü cıkmadı bisey büyük ihtimal yoktur bosuna pazarımı harcamiyim![]()
Yok kusum geçen aynı gün iki tane yapmıstım bi tane kaldı onuda yarın 11. Gün yapayım dedim daha net varsa belli olsun diyeElinde fazla test varsa yapsana bebişim bakalım. Bugün benim de 9. gün çıkmadı bişi. Aşağı yuları ilk 9 ya da 10. günde çıkmaya başlıyormuş.
Yani kaç gündür hep aynı gölge olduğu için ben onun testin kendi gölgesi olduğunu düşünmeye başladım artık. Ancak bebiş varsa yavaş yavaş bir koyulaşma görmemiz lazım gibi. Tahminim benim de Ağustos'a kaldı.Sende göremedin dimi ben gibibenim testte
Bencede ağustos olucak hayırlısı böyleymiş enerciiiYani kaç gündür hep aynı gölge olduğu için ben onun testin kendi gölgesi olduğunu düşünmeye başladım artık. Ancak bebiş varsa yavaş yavaş bir koyulaşma görmemiz lazım gibi. Tahminim benim de Ağustos'a kaldı.
Adetine kaç gün var acabaVallaha görmüyorum![]()
Tamamdır mantıklı. Varsa tahminim yarın hafiften bir çizgi de olsa belirmesi lazım.Yok kusum geçen aynı gün iki tane yapmıstım bi tane kaldı onuda yarın 11. Gün yapayım dedim daha net varsa belli olsun diye
4 gün canımAdetine kaç gün var acaba
Kremsi akıntı belirti doye biliyorum test yapsanız belli olur galibaGunaydin kizlar catlamanin 9 gunu vbugun iki gundur ozur dilerim kabizlik ve gazim var gogus hassasiyetim var sol kasiginda batmalar oluyor kremsi akintim var adete 6 gunum kaldi bunlar bi belirtimidir boyle durum yasayan varmi