- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.201
Yumurtlama günün ne zmn oldu kuzumKızlar GünaydınHepimizin gönlünden geçenlerin olduğu bir gün olsun dün buraya HCG testimi atmıştım bir çok kişi olumlu yorumladı eşim bile soruyor ne yazdılar var mıymış diye biz inanamadik hala da sevinemedim erken diye uzun zamandır bekleyince böyle oluyormuş burda yorum yapan en azından insalara moral veren güzel şeyler söyleyip Umut ettiren herkese teşekkür ederim son üç gündür yaptığım testleri koydum en sonuncusu bu sabahki koyulaşma var mı ne diyorsunuz kan vermedim henüz reglime iki gün kaldı
Koyulaşma var gibi kuzum istersen günü bekle öyle git kan verKızlar GünaydınHepimizin gönlünden geçenlerin olduğu bir gün olsun dün buraya HCG testimi atmıştım bir çok kişi olumlu yorumladı eşim bile soruyor ne yazdılar var mıymış diye biz inanamadik hala da sevinemedim erken diye uzun zamandır bekleyince böyle oluyormuş burda yorum yapan en azından insalara moral veren güzel şeyler söyleyip Umut ettiren herkese teşekkür ederim son üç gündür yaptığım testleri koydum en sonuncusu bu sabahki koyulaşma var mı ne diyorsunuz kan vermedim henüz reglime iki gün kaldı
Canımm gayet koyulaşıyor testin, sağlıkla gelsin bebişinKızlar GünaydınHepimizin gönlünden geçenlerin olduğu bir gün olsun dün buraya HCG testimi atmıştım bir çok kişi olumlu yorumladı eşim bile soruyor ne yazdılar var mıymış diye biz inanamadik hala da sevinemedim erken diye uzun zamandır bekleyince böyle oluyormuş burda yorum yapan en azından insalara moral veren güzel şeyler söyleyip Umut ettiren herkese teşekkür ederim son üç gündür yaptığım testleri koydum en sonuncusu bu sabahki koyulaşma var mı ne diyorsunuz kan vermedim henüz reglime iki gün kaldı
Kuzummmmm gunaydinnn ben görüyorum yineGünaydın kızçeler bende uyandım
Oyun oynuyo bu testler benleKuzummmmm gunaydinnn ben görüyorum yine
Sanki git gide daha fazla gösteriyor kendini kuzumOyun oynuyo bu testler benle
Bu ay son bir testim vardı elimde on temmuzda yaptım pik gibiydi canımYumurtlama günün ne zmn oldu kuzum
Olursa olur olmazsa olmaz modundayım aşkım benSanki git gide daha fazla gösteriyor kendini kuzum
Çok teşekkür ederim inşallahCanımm gayet koyulaşıyor testin, sağlıkla gelsin bebişin
Yarın gidip verecem sanırımKoyulaşma var gibi kuzum istersen günü bekle öyle git kan ver
anladım kuzum yumurtlamdan çok geçmemiş ve buna rağmen çok güzel çıkmış tebrikler kuzum hamilesin istediğim zamn gidip kan verebilirsinBu ay son bir testim vardı elimde on temmuzda yaptım pik gibiydi canım
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYarın gidip verecem sanırım
Kuzum valahi görür görmez gördüm ayy insallah kuzum kiz cok heyecanlandın yaaa senin testinde çizgileri gordukceOlursa olur olmazsa olmaz modundayım aşkım ben
Ben kör oldum galiba göremeyorumKuzum valahi görür görmez gördüm ayy insallah kuzum kiz cok heyecanlandın yaaa senin testinde çizgileri gordukce
anladım kuzum yumurtlamdan çok geçmemiş ve buna rağmen çok güzel çıkmış tebrikler kuzum hamilesin istediğim zamn gidip kan verebilirsin
Nasıl gormiyorsun kızzBen kör oldum galiba göremeyorum
Vallaha görmüyorumNasıl gormiyorsun kızz
Simdi görebiliyormusunVallaha görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?