- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.161
Demekki bir Boğa bebişi daha gelecekKan sonucum negatif
Bende çok severim boğaları sempatim vardırAyyyy Boğa tanıdıklarım var çok başarılı ve güzel insanlar
Bebişim ben küçüklükten beri çekerim migreni. Migren ataklarımda hastaneye götürdükleri oldu falan. Evde viks, nane yağı varsa al ve koklamaya başla. enteresan bir şekilde uyarıyor ve iyi geliyor. Başına soğuk uygula her yerine. Buzlukta soğutucu varsa al ve her yerine uygula. Migren esnasında tetiklenen damarları büzüştürerek rahatlatıyor, hatta doktorlar hamilelere bu yöntemi öneriyorlar. Karanlık bir yer bul, ışık olmasın. Telefona falan da bakma. göz bandın varsa tak. Eşin boynuna başına masaj yapsın biraz.Dayanılmayacak kadar çok sancım olmuyor benim çok şükür. Beni mahveden migren
Hee unuttum bir de nane çayı iç iyi geliyor.Haklısın bak içeyim ondan iyi gelir
Evet. Ama dediğin gibi erken yumurtladıysan adet geliyordur. Benim de ilaç kullandığım bi ay erken yumurtlamayla beraber adet de erken gelmişti.Yumurtlamadan 14 gün sorna regl mi oluyoruz
Son olarak 18 ve 20 yi de değerlendirin mutlakaKızlar bu arada değerlendirmeler nasıl ?
Ben 7.9.10.13.14.16. Günlerimi değerlendirdim
Canım benim teşekkür ederim. Soğuk iyi geliyor haklısın onu deniyorum, karanlık kesinlikle çok iyi geliyor. Sadece masajları yapmıyordum onlara da başlayayım hemen, sağolasınBebişim ben küçüklükten beri çekerim migreni. Migren ataklarımda hastaneye götürdükleri oldu falan. Evde viks, nane yağı varsa al ve koklamaya başla. enteresan bir şekilde uyarıyor ve iyi geliyor. Başına soğuk uygula her yerine. Buzlukta soğutucu varsa al ve her yerine uygula. Migren esnasında tetiklenen damarları büzüştürerek rahatlatıyor, hatta doktorlar hamilelere bu yöntemi öneriyorlar. Karanlık bir yer bul, ışık olmasın. Telefona falan da bakma. göz bandın varsa tak. Eşin boynuna başına masaj yapsın biraz.
Bir de her iki elinde şu noktalara bir süre baskı uygula. Aynı baskıyı yüzük parmağı ve küçük parmağın arasına da uygula sonra.
Kulaklarına baskı uygula her noktasına bir de. Çooook daha iyi hissedeceksin.
Eki Görüntüle 3273011
Nane yi unutma. Çok önemli. Ben nane yağı aldım sorf bunun için. Şu yağ o kadar güzel ki. buhurdanlığıma damlatıyorum üstüne bir kaç damla su ekliyorum evi mis gibi kokutuyor. Ayrıca avuç içime 1-2 damla damlatıyorum ve iyice iki avucumu birbirine sürterek ısıtıyorum ve kokluyorumCanım benim teşekkür ederim. Soğuk iyi geliyor haklısın onu deniyorum, karanlık kesinlikle çok iyi geliyor. Sadece masajları yapmıyordum onlara da başlayayım hemen, sağolasın
Anladım Canım sağol bilmiyordumEvet. Ama dediğin gibi erken yumurtladıysan adet geliyordur. Benim de ilaç kullandığım bi ay erken yumurtlamayla beraber adet de erken gelmişti.
Evde test varsa bir yapsan ya bebişim?Anladım Canım sağol bilmiyordum
Ama o zaman çalışırken çok giremezdi kimseKızlar niye burada ses atamiyoz Yazmaya üşeniyorum
Yok kuzum keşke olsa vala direk yapardım yarın da pazar kargo gelmez eczanede kapalı herhladee pazartesi gününe kaldı herhaldeEvde test varsa bir yapsan ya bebişim?
Pazartesi bekliyoruz o halde senden deYok kuzum keşke olsa vala direk yapardım yarın da pazar kargo gelmez eczanede kapalı herhladee pazartesi gününe kaldı herhalde
Ama o zaman çalışırken çok giremezdi kimsebu kadar aktif olacağını sanmıyorum. Düşünsene bzen yazarak neler neler konuşuyoruz ofiste açmışsın sesli dinliyorsun filan.
Inşallah kuzumPazartesi bekliyoruz o halde senden de
Aynen kuzum daha yumurtlama göremedim zaten eşimde ileri harekette sorun vardı ilaçla destek olarak düzeldi şimdi pik olunca üst üste değerlendirsem mi diye düşünüyorum yoksa gün aşırı mıSon olarak 18 ve 20 yi de değerlendirin mutlaka
Yani siz bilirsiniz.Her gün yapıp hamile kalan da var. 1 dolu 1 boş ya da 1 dolu 2 boş gidip hamile kalan da. Bence biraz biz ne yaparsak yapalım bir şeyin olacağız varsa gerçekten de oluyor. Her gün kendinizi yıpratmayacaksanız yapın. Ama yıpratçak gibiyseniz 1 dolu 1 boş mantıklı. Ertesi gün hala içinde sperm olacağı için hiç bir günü kaçırmamış olursun.Aynen kuzum daha yumurtlama göremedim zaten eşimde ileri harekette sorun vardı ilaçla destek olarak düzeldi şimdi pik olunca üst üste değerlendirsem mi diye düşünüyorum yoksa gün aşırı mı
Benim adam çok yapınca olur düşüncesindeYani siz bilirsiniz.Her gün yapıp hamile kalan da var. 1 dolu 1 boş ya da 1 dolu 2 boş gidip hamile kalan da. Bence biraz biz ne yaparsak yapalım bir şeyin olacağız varsa gerçekten de oluyor. Her gün kendinizi yıpratmayacaksanız yapın. Ama yıpratçak gibiyseniz 1 dolu 1 boş mantıklı. Ertesi gün hala içinde sperm olacağı için hiç bir günü kaçırmamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?