- 1 Nisan 2022
- 12.889
- 15.620
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.061
Takma evet kirpiklerim kısa bende en iyi ruju bile denedim istediğim efekti vermiyor..ay şimdi uğraşamam mide bulantılarım yetiyor banaTakma kirpik mi canım. Tak kız bişeycik olmaz çok güzel hissettiriyor
Ediyorsun ediyorsunDimi kız vala yaaa bune hiçbirşeye cesaret edemiyom
Ay göze kaşa bak maşallahhhhAy kızlar bide ben gittim dün kirpik yaptırdım kendimi şaşı hissediyorum acayip ağırlık yaptı ama çok güzel duruyor be
Kapıdan içeri girenlerde yanlışlıkla gruba katılan ablalarımızMavili sağdakide ben
Doğumdan sonra ipek kirpik yaptırırsın büyük rahatlık bu sıcakta makyaja gerek kalmıyorTakma evet kirpiklerim kısa bende en iyi ruju bile denedim istediğim efekti vermiyor..ay şimdi uğraşamam mide bulantılarım yetiyor banaama eminim çok güzel olucak çünkü düğünlere yaptırıyorum oluyor
Ay sen beni çok güldürüyorsun ya Allah’ımda seni güldürsünKapıdan içeri girenlerde yanlışlıkla gruba katılan ablalarımız
Aminnnn genelde ağlatıyor kurban olduğum ama olsunAy sen beni çok güldürüyorsun ya Allah’ımda seni güldürsün
Yaptırmak istedim ipek kirpik iyi yorumlar görmedim ondan takma aldımDoğumdan sonra ipek kirpik yaptırırsın büyük rahatlık bu sıcakta makyaja gerek kalmıyor
Ağlatmaz ağlatmaz ayyy keyfimi yerine getirdiniz kızzzAminnnn genelde ağlatıyor kurban olduğum ama olsun
Kalkta iki göbek atalım NerimannnAğlatmaz ağlatmaz ayyy keyfimi yerine getirdiniz kızzz
Oh oh Neriman sallan gelllllKalkta iki göbek atalım Nerimannn
Benimde aynı 17 yıl her ay yaptım hala yapasım geliyorAhh canım bende de böyleydi yani bende sürekli yapıyordumki şuan hamileyim inanır msıın hala yapasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?