- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.841
Valla bebişim bugün en iyi 3 testi yaptım. Mavi Freely, Artımed in T1 T2 li olanı ve İnnovita.A Afratafrac sen bence başka test yap bziim bı arkadaşın 9 günü vardı adetine kaset testte çıktı
Yumurtlama gününe mi 1 dedin bir sonrakine miValla bebişim bugün en iyi 3 testi yaptım. Mavi Freely, Artımed in T1 T2 li olanı ve İnnovita.
Şöyle bir şey var. Adete kaç gün olduğu önemli değil aslında. Kiminin döngüsü uzun oluyor kimi erken yumurtluyor kimi geç. Bu testlerde çizgi görmek için yumurtlamamızın olduğu ve yumurtanın döllendiği gün önemli. Benim yumurtlamadan buyana 8 gün geçti daha, aslında çok erken.
Biraz meraklı bir tipim, şayet bebiş varsa ilk gerçekten yumurtlamanın kaçıncı gününde kaset testte çizgi belirmeye başlıyor onu öğrenmekti amacım.
Yarın 9. gün nasipsebakalım sabah ne olacak.
güle güle kullan bebişim.
Yok bebişim daha hiç sonuç vermediTest yanlış sonuç mu verdu
Bir yerde uçuk hamilelik belirtisi yazıyordu. Allahım var bir hayalimiz hadi inşallahBenimde duduagimda uçuk çıktı kızlarr ooofff çok fenayım
HerkesKızlar ovulasyon test kullanan varmı aranızda
İlk hamileliğimde hamile olduğumu bilmiyordum ve bendede uçuk çıkmıştıBenimde duduagimda uçuk çıktı kızlarr ooofff çok fenayım
Beğendim ben satıcıyıgüle güle kullan bebişim.İyi bari mavi çıkmış. Adamın stoğu bitip kalkar birde beyaz yollar diye korkmuştum.
6 Temmuz pik 7 Temmuzda çatladı. 8 Temmuz'u 1. gün baz aldım kuzumYumurtlama gününe mi 1 dedin bir sonrakine miBelkide bugün 7.günün daha
Değil mi ya. Kışın sürekli alıyordum her ay. En sonunda bana üreme takviyesi kataloğu yollamış garibim dsfljhdfglhBeğendim ben satıcıyıhepsini 5 li 5li ayırıp pat pata sarmış birde kutulamış miss
Düşünceli ve ilgili bir bey ahahahahDeğil mi ya. Kışın sürekli alıyordum her ay. En sonunda bana üreme takviyesi kataloğu yollamış garibim dsfljhdfglh
Bir yerde uçuk hamilelik belirtisi yazıyordu. Allahım var bir hayalimiz hadi inşallah
İlk hamileliğimde hamile olduğumu bilmiyordum ve bendede uçuk çıkmıştı
Hamilelikte bağışıklık düşüyormuş o sebeple çıkıyormuş. İnşallah seninde öyledirVay canına!
Normalde uçuk beni öyle rahatsız eder ki..
Ama şimdi o bile sevimli geldi
Tamam o zaman doğru gündesin6 Temmuz pik 7 Temmuzda çatladı. 8 Temmuz'u 1. gün baz aldım kuzum
Hiçbir şey olmuyosa bile bir şeyler oluyorKızlar klomem etkisi 2 ay sürebilir mi acabageçen ay kullanmıştım bu ay kullanmadım ama 11. Gün çok fazla sol kasık ve bel ağrısı yaşadım 12. Gün sabaha kadar azalarak geçti bende 12. Gün sabahı değerlendirdim. Yumurtlama erken olduğunu düşünüyorum bu ay ovülasyon kullanmadım. Normalde geç yumurtlarım. 11. Günkü ağrıdan sonra ara ara iki kasıktada hafif ağrılar hissediyorum. Bugün göbek deliğimin etrafına iğneler battı bir kaç saniye sürdü sonra geçti. Birde akıntım adetten sonra suluydu şuan yapışkan beyaz ama uzayan akıntı değil. Gecede yatağa yattım yüz üstü bişey akıyor resmen aha dedim kan mı bu ne gittim tuvalete bildiğin bir kaç damla su
Aaa bide omepa q10 kullanıyorumKızlar klomem etkisi 2 ay sürebilir mi acabageçen ay kullanmıştım bu ay kullanmadım ama 11. Gün çok fazla sol kasık ve bel ağrısı yaşadım 12. Gün sabaha kadar azalarak geçti bende 12. Gün sabahı değerlendirdim. Yumurtlama erken olduğunu düşünüyorum bu ay ovülasyon kullanmadım. Normalde geç yumurtlarım. 11. Günkü ağrıdan sonra ara ara iki kasıktada hafif ağrılar hissediyorum. Bugün göbek deliğimin etrafına iğneler battı bir kaç saniye sürdü sonra geçti. Birde akıntım adetten sonra suluydu şuan yapışkan beyaz ama uzayan akıntı değil. Gecede yatağa yattım yüz üstü bişey akıyor resmen aha dedim kan mı bu ne gittim tuvalete bildiğin bir kaç damla su
Hahah evet evetHiçbir şey olmuyosa bile bir şeyler oluyorbence bunlar güzel şeyler vücudun bir şeyler yapmaya çalışıyor İnşAllah bebiş yakındır
Batım geçti canım 10-11 de olması gerekiyordu normalde ama olamadım. Test de yaptım negatif.Hamilelikte bağışıklık düşüyormuş o sebeple çıkıyormuş. İnşallah seninde öyledirne kadar kaldı bat a
Amiiin inşAllah bu ay güzel olacakHahah evet evethep birşeyler var zaten inşallah sonuç güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?