- 15 Mayıs 2022
- 3.477
- 2.862
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #6.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direncin azalmış demek ki. Bir an önce toparlarsın inşallah, dinlenmek iyi gelir dinlen bol bol.Ay yok hiç halim yok canım ya tekrar uyuya kalmışım oturdum yerde
Biraz ağrım gelmeye başladı sanki. Ya ben buraya ne zaman böyle bişeyim yok veya şöyle bi durum var desem tam tersi oluyor hemenİnşallah olmazsın. Gerçi adet ağrısıyla hamilelikten kaynaklı ağrı benziyor diyorlar ama adet ağrısı daha aşağıya vuruyor bence.
Ben bu ay ağrısız adet olucam heralde. Eskiden de çoğu zaman öyle olurdum birden gelirdi.
İçerde çok derinden kımıltılar var sadece, adet şişkinliği oluyor gibi.
Test yanlış sonuç mu verduA Afratafrac sen bence başka test yap bziim bı arkadaşın 9 günü vardı adetine kaset testte çıktı
Bağımlı gibiyiz
Kendimizi çok dinliyoruz anlık değişiyor ve herşeyi hissediyoruzBiraz ağrım gelmeye başladı sanki. Ya ben buraya ne zaman böyle bişeyim yok veya şöyle bi durum var desem tam tersi oluyor hemen![]()
Çok rahatsız edici oluyor gerçekten geçmiş olsun canımBenimde duduagimda uçuk çıktı kızlarr ooofff çok fenayım![]()
Canım ama bekliyoruz okadar test almışın yaP bir taneBağımlı gibiyizben sakladım kocam bu kadar test aldığımı görmemeli bu ay umursamıyorum dedim
hatta hafta içi tam yumurtlama dönemim ben 3-4 günlüğüne annemin yanına gitmeyi düşünüyorum dedim. Önemli günlere gelmedik mi dedi.geldik ama bu ay boşverdim üstüne düşmeyeceğim dedim olmaz öyle sonra gidersin dedi
zaten taktik yapmıştım birazda o dolansın peşimde
Çok sağol canimÇok rahatsız edici oluyor gerçekten geçmiş olsun canım![]()
Yumurtlamadım bile ay nesini yapıyımCanım ama bekliyoruz okadar test almışın yaP bir tane![]()
Pozitif çıkmıştı şimdi hamileTest yanlış sonuç mu verdu
Canım ben dün akşam artımed bulabilmiştim onu yaptım ama negatif artık 2 gün kaldı adetimi bekliyorumEvetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrmIADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 @ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN M melikebyhn12 @Sunshine597
maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari
Papatyam000 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @bitkin96
Büyük konuşmak gibi bişey heralde. Önümüzdeki ay her gün negatif test atıcam buraya. Shopla pürüzsüz yaparım şahin gözler ben gördüm çizgi diyemesinKendimizi çok dinliyoruz anlık değişiyor ve herşeyi hissediyoruz![]()
Hahahah çok iyi yaBağımlı gibiyizben sakladım kocam bu kadar test aldığımı görmemeli bu ay umursamıyorum dedim
hatta hafta içi tam yumurtlama dönemim ben 3-4 günlüğüne annemin yanına gitmeyi düşünüyorum dedim. Önemli günlere gelmedik mi dedi.geldik ama bu ay boşverdim üstüne düşmeyeceğim dedim olmaz öyle sonra gidersin dedi
zaten taktik yapmıştım birazda o dolansın peşimde
Pozitif çıkmıştı şimdi hamile![]()
Aaaaa bende regl az kaldi sandimYumurtlamadım bile ay nesini yapıyım![]()
1,5 miyop astigmat olan biri testimde çizgiyi rahatça görene kadar umursamıcamBüyük konuşmak gibi bişey heralde. Önümüzdeki ay her gün negatif test atıcam buraya. Shopla pürüzsüz yaparım şahin gözler ben gördüm çizgi diyemesin![]()