- 29 Ocak 2023
- 213
- 205
- 33
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.581
Bende 3 4 ay ateş takibi yaptım aynı dediğin gibi her ay farklı günde olabiliyordu. Dkh hiç kullanmadım ben ona rağmen değişiyor. Bende o ay ki yumurtalık ve yumurta kalitesine bağladım durumu
Sık biraz dişini
Ne kadar dahaSık biraz dişinibiraz koyu renk olsun
Akşam bi affalayacak ne oluyor bu kadına bana hiç bakmazdi diyecekAynen yarına hazırlık yapılsınsen ceviz fındık badem yedir eşine
Daha bir saat olmadı dimiNe kadar daha
Eşimle gidicez o da o gün müsait aslında zamanında gelir inşallah. Bu güne kadar ağrı olmadı bu ay ama göğüslere başladı zonk zonk ağrı girmeye bugün. Geçe kalmayacak heralde adet5-6 günse eğer çarşamba da gidebilirsin kuzum.
Bende ne kadar bakmıyorsam adama ne zaman böyle şeyler koysam sinsi sinsi bakıp gülüyorAkşam bi affalayacak ne oluyor bu kadına bana hiç bakmazdi diyecek
OlduDaha bir saat olmadı dimi
Hee her yerde yapılmıyor yani bir de. Neyse bakılabileceklere bakılsın.Kayıp yaşayanlara bakıyorlar diye biliyorum canım bende yaptırcam ama bir türlü gidemedik eşimle. Üniversite hastanelerinde yapıyorlarmış
12.33 ye yapmışım sizin saatleDaha bir saat olmadı dimi
Kızzz noldu hamilemisin yoksaAy burda yok ki o
Ay kalmasın kalmasın hamilelik yoksa ben hemen adet olma taraftarıyım adet gelsin bitsin ki çalışmalara başlayalımEşimle gidicez o da o gün müsait aslında zamanında gelir inşallah. Bu güne kadar ağrı olmadı bu ay ama göğüslere başladı zonk zonk ağrı girmeye bugün. Geçe kalmayacak heralde adet
Erken gebelik testi mi canimBundan aldım kuzum
Valla bilmiyorum bendeKızzz noldu hamilemisin yoksa
Tamam bir saat daha bekle sonra yap
Yok normal ama diğerine göre daha hassasErken gebelik testi mi canim
Özellerde yapıyor galiba ama ücreti epey yüksek galibaHee her yerde yapılmıyor yani bir de. Neyse bakılabileceklere bakılsın.
O zaman saat 3 ye yapıcamTamam bir saat daha bekle sonra yapErken yapma dayan sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın.senin inanılmaz bir gücün ve sevginde varrr
Tamam işte bir saat daha bekle yeter12.33 ye yapmışım sizin saatle
Dur ben gideyim bulaşıklarımı yıkayım zaman geçsin sizin saatle 3 ye bekleyin beni burdaTamam işte bir saat daha bekle yeterpatlama noktasına da gelme tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?