- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.521
Valla bir kaç gündür kasıkta ani kasılma oluyordu vur kaç saniyeline birde akıntım bir tuhaf geldi uykum geliyo ama psikolojiktir diye düşünmüştüm ben balım yaBilirtilerin varmı kuzumZumruduanka96
Inşallah piskolojik değildir kuzum aklımız bizimle oynamasın yaaa benimde başım ağrıyor ve ben daha cesaret edip test yapmadımValla bir kaç gündür kasıkta ani kasılma oluyordu vur kaç saniyeline birde akıntım bir tuhaf geldi uykum geliyo ama psikolojiktir diye düşünmüştüm ben balım ya
Canı bende aslında korunmamolduğu için ihtimal yok diye düşünüyordum ama bugün ki testi görene kadar yanılmıyorsak
Sakın stres yapıp kötüyü cagirma çok güzel bir hamilelik geçireceksinBenim gibi stresli insan belki burda yokhamile kalsam bile hala korku var ama ilişkide stres yapmıyorum çünkü ben yapsam eşimde yapıcak ve + ben görüyorum sık ilişkiyle eşimde sprem iyi gelmiyor kendiside söylüyor
Çok sevindim gerçekten Allah kucağına almayı nasip etsinSağol canım Amin Allah.Darısı sana İn şa AllahYok bizde sebebsiz olmuyordu.Benim yolum çok uzundu canım kolay kalmadım..2 defa hsg çekildim 1 kürtaj 1 kimyasal 1 aşılama 1 tüp bebek..İn şa Allah bu defa kucağıma alırım
İn şa Allah canımSakın stres yapıp kötüyü cagirma çok güzel bir hamilelik geçireceksin
Ben de stres yapmasın diye ovu yaptığımı eşime soylemedim. O kendi duzenimizde ilerliyoruz diye düşünüyordu dün değerlendirmeden sonra itiraf ettim bugün pikti diyeevet sık ilişkide öyle bir problem de olabilir, dünkü spermler içeridedir zaten yarın değerlendirelim o zaman biz
Amin Allah canım AminÇok sevindim gerçekten Allah kucağına almayı nasip etsin
Evet evet testlerden dolayı her gün olması görev gibi oluyor. 2 güne 3 güne 1 olunca en azından akışında gidiyor zorunluluk gibi olmuyor. İnşallah canımİn şa Allah canımevet söylememek en güzeli..tabi sperm zaten içerde her gün benim için çok zor.İn şa Allah bu defa tutar canım
Niqucum ona da çok reklamcı diyorlar ya iyiki fayda gördün bu arada çok sevindim tabiki deKuzum bak ben senin yerinde olsam kesinlikle mfk alırım inanılmaz etkisi var değerlerde ben onu kullandıktan sonra değerlerim çok iyiydi zaten hamilede kaldım..bir arkadaşımda kaldı kalmasan bile yumurtaların kaliteli olucak.Ben çok kullandım maddi çok para harcladım ama sen durumuna göre bak istersen 1 ay paket olarak al ve sonra bir tek Athena al kullan ama hep kullan hiç eksik olmadı bende Athena.Paket alsan orda lazımsız ilaclar var sen bana de ben söylerim neleri al.
Test sipariş verim bende yaparım ozmnCanı bende aslında korunmamolduğu için ihtimal yok diye düşünüyordum ama bugün ki testi görene kadar yanılmıyorsakyap hadı
Yapcam gibi duruyoTest sipariş verim bende yaparım ozmnsen 2 saat sorna yine mi yapican kuzum
Kuzum ben onu çok takip etdim ama ilk yeni dönemlerinde..yeni dönemlerde canlı yayınlarında ne dediyse çok doğru diyordu sonra ama yalan dolan oldu..mesela eskiden diyordu bu vitamini günde 1 defa yetiyor kullanmak ama şimdi hızlı bitsin diye ilaç günde 2 defa diyor tabi bende umursamadım çünkü eski takipcisiyimNiqucum ona da çok reklamcı diyorlar ya iyiki fayda gördün bu arada çok sevindim tabiki de
Valla öyle olucak filtrede baya baya görünüyo bende şok oldum öylesine yaptım testi de kaç gündür yapıyorum
Aşkım filtreli haliyle ben de gördüm ay gerçekten mucize olur inşallahh vardırBende heycanlıyım kuzum burda yok o predıctorden ya off
Seni de bekliyoruz
İnşallah balım birdaha test yapcam bakalım tutuyorum şimdi tuvaletimiAşkım filtreli haliyle ben de gördüm ay gerçekten mucize olur inşallahh vardır
Bu testin adı ne bebişimBide ilk idrarla da yapmadım kuzum
Adı yok ki dur resmını atayım kutusunun ama 1 senedır bunu kullanıyorum ben hiç böle görmedim bi geçen ay görmüştüm bide işteBu testin adı ne bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?