- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.321
Şu an test doğruysa zaten kanda hayli hayli çıkar. Ama test yanlışsa da boş yere kolunu deldirmiş olursun. Beta önce kanda artmaya başlıyor daha sonra idrara yansıyor.Canım kan versem şuan çıkar mı acaba
var gibi duruyor canım kuruma cizgisine benzemiyor hayırlı olsunKızlarrrr sabah dayanamayıp test yaptım adetime daha 5 gün var 4 5 dk içinde böyle oldu sizce kuruma çizgisimidir gebelik mi
Aşırı göğüs ağrım var ama geçen ayda yumurtlamanın 7. Günü ağrı başlamıştı o yüzden emin olamıyorum muhtemelen progesteron yükseliyormus 7. Gün onun etkisi ama kasık ağrım azaldı canım bilmiyorum ya yoksa da şaşırmamSen bugün nasılsın. Ekstra bir şey var mı?monimoni Bebişim sende var mı bişi ? Senin de 7. günün bugün.
Anladım canimEvet bebişim ancak hepsi aynı gelmiyor. İsteyen kızlara özelden linkini atıyorum.
Kuruma çizgisi değil canım pembelik var gornuyor elinde test varsa birdha yap kesinlestirKızlarrrr sabah dayanamayıp test yaptım adetime daha 5 gün var 4 5 dk içinde böyle oldu sizce kuruma çizgisimidir gebelik mi
O göğüs ağrısı bebiştendir inşallah. Arkadaşı dokunamıyordu göğüslerine bu zamanlarda başlamıştı.Aşırı göğüs ağrım var ama geçen ayda yumurtlamanın 7. Günü ağrı başlamıştı o yüzden emin olamıyorum muhtemelen progesteron yükseliyormus 7. Gün onun etkisi ama kasık ağrım azaldı canım bilmiyorum ya yoksa da şaşırmam
Hayır bende kullandım bende vermediEvet canım artımed yanlış sonuç mu veriyor
Olacağı varsa her türlü olur zaten dimi yaBence bu konuya odaklanma düşünmeOlacağı varsa olacak günler hiç önemli değil Çok örneğe şahit olduk mucize gibi diyoruz ya tamamen vaktinin gelmesiyle ilgili bu
Aynen öyle. Hepimiz bu süreçlerden geçtik. Bir yerden sonra gerçekten salmaya başlıyorsun, aslına akışına bırakma dediğimiz şey sadece plansız ovulasyonsuz gebelik değil. Kafada takıntı yapmayı bitirmek.Olacağı varsa her türlü olur zaten dimi yaher ay aynı şey şu gün mü olsaydi bugün mü olsaydı
Anladım canım benim eşimde her gün farklı bölgelere gider ama bu kadar uzak olmazValla eşimin işi çok karışık bir gün Çankırı bir gün Sinop bir gün Çanakkale onunla düzenimi bozmuş oluyorum aslındayani düzenli hayatımız yok
Ben çok hafif bir çizgi görüyorum. Sen gözle baktığında hiç bir şey göremiyor musun?Çatlamanın 9.günü kızlar. Kalbimiz gibi tertemiz bembeyaz bir test
İşte bu da seni gereksiz strese sokuyor. Yapabileceğin çok fazla şey varken oturup bunu düşünüp enerjini düşürüyorsunOlacağı varsa her türlü olur zaten dimi yaher ay aynı şey şu gün mü olsaydi bugün mü olsaydı
Yaa canım benimmİşte bu da seni gereksiz strese sokuyor. Yapabileceğin çok fazla şey varken oturup bunu düşünüp enerjini düşürüyorsunAmaaan olursa olur napim diyip dışarı çık gez dolaş Kulaklık takıp yürüyüş yap. Evde hafif bir temizlik yap işteysen modunu yükselt kahve ısmarla kendine Bu kaçırdığımız saatler günler geri gelmeyecek. Strese girmek üzülmek yerine iyiki diyeceğimiz şeyler yapalım Bunu geç anladım ama çok şükür anladım Bir zamanlar her gün ölmek için yalvaran ben, her saat kıymetli diyen birine dönüştüm
Yok canım hiç birşey gözükmüyorBen çok hafif bir çizgi görüyorum. Sen gözle baktığında hiç bir şey göremiyor musun?
Sagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseyegecmiş olsun canım umarım ciddi bi sorunu yoktur
Çok geçmiş olsun kuzumSagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye
Ya aslında kafaya takmıyordum sonuçta bir zamanı var ne yaparsam yapayım o zaman gelecek diye ama bu yumurtlama zamanı geldi mi bı stres oluyorum acaba şu gün olsa daha mı iyi olurdu vs diye. Saliyorum uzaklaştırıyorum tüm düşünceleri kafamdanAynen öyle. Hepimiz bu süreçlerden geçtik. Bir yerden sonra gerçekten salmaya başlıyorsun, aslına akışına bırakma dediğimiz şey sadece plansız ovulasyonsuz gebelik değil. Kafada takıntı yapmayı bitirmek.
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun kuzum
Çok geçmiş olsun canımSagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?