- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.181
Yapınca haber etYapıcam galiba birazdanbenim elime test geçmeyegörsün ya
Valla bende yarından başlarım yapmaya galibaYapim o zaman ben birazdan
İnşallah bidahaki aya teste gerek kalmazValla bende yarından başlarım yapmaya galibaAma bu ay olmazsa önümüzdeki aya hiç gebelik testi almam regl gününü beklerim.
Bebişim hoşgeldin yaa. İyi yaptın valla. Tabloda pembeye boyucaz seni de nasipseA Afratafrac ara vericem dedim ama dayanamadım ben geldimdöngümün 11. Günündeyim bu ay sadece omepa q10 kullanıyorum ovülasyon testi yapmıyorum ama ilk defa 11. Günde sol kasık bacak ve bel ağrısı yaşıyorum sanırım yumurtlama gelmek üzere sat 2 temmuz bat 31 temmuz
Yok vala ise yaramadiYürüyüş yap azcık hareketle hafifler belki
Benimde ağrı soktun psikolojik men yaYok vala ise yaramadihafiflemiyor
Hoş buldum canım . İnşallah hepimiz burdan anneler grubuna giderizBebişim hoşgeldin yaa. İyi yaptın valla. Tabloda pembeye boyucaz seni de nasipse
Değerlendircem çatladı zatenAksamı mutlaka değerlendir canim
Ay başla başla gözümüz gönlümüz açılsınValla bende yarından başlarım yapmaya galibaAma bu ay olmazsa önümüzdeki aya hiç gebelik testi almam regl gününü beklerim.
YaptınmıAy başla başla gözümüz gönlümüz açılsıninşallah bu ay olacak ama gelecek ay için söylediğin şeye ‘yav he he’ diyorum afroşum
Yaptım 2 dk oldu bi şey yok bence yok yaaaYaptınmı
Ahaha kız alemsin yaaaaBenimde ağrı soktun psikolojik men ya
Test mi yaptın kız resmini gönder merakta birakmaYaptım 2 dk oldu bi şey yok bence yok yaaa
At bakalımmYaptım 2 dk oldu bi şey yok bence yok yaaa
Her türlü acı sevinç mutluluk paylaşılırAhaha kız alemsin yaaaacanim kankam yaaa acımı bile paylaşır
Sabah da yapmıştım iyice kafayı yedim sabah akşam yapıyorum ama bence yok umutlarım tükenmeye başladıTest mi yaptın kız resmini gönder merakta birakma
Ayy böyle kankaya can kurbanHer türlü acı sevinç mutluluk paylaşılır
Aşkım ben görüyorum gölge gözlerim bozuk değilse eğer görüyorum yaniSabah da yapmıştım iyice kafayı yedim sabah akşam yapıyorum ama bence yok umutlarım tükenmeye başladıZumruduanka96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?