- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.141
Yok bugün miratect ve innovita daha koyulaşmış az önce ekledim fotosunu daBugün silikleşti mi? Yeniden mi yumurtladın acaba?
Gittim canım rahim filmi de çekildim hiçbir sorun yok eşim sperm testi de yapıldı sorun sıkıntı yok ama demek ki zamanı var bekliyorum bu ay tam bir yıl oldu. Demek ki beniö böyle biraz uğraştıracak.ilk çocuğumda da 15 ay sebepsiz olmamıştı. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay doktora tekrar gideceğiz artık klomen mi çatlatma mı aşılama mı ne yapılıyorsa yapılsın istiyorumSabrın sonu selamettir derler canım rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor çok şükür bir evladın var inşallah yine olacak inanıyorumdoktora gittin mi peki süreç nasıl gidiyor
Ben innovitaya çok güvenirim o da bariz pik yani. İnşAllah gebeliktedir yakında hcg yükselişe geçerBugünkü ovülasyon testleri
Canımcım sen nasılsın neler yapıyosunBen innovitaya çok güvenirim o da bariz pik yani. İnşAllah gebeliktedir yakında hcg yükselişe geçer
Çok erken zaten test içinYa 1 ya 4 benimki , test prodüktör erken gebelik testiydi tertemiz çıktı
Bebişim daha çok erken senin Bat'ın 19 unda daha.Kızlar benim negatif çıktıı , lh ım niye yüksek acaba
Kız çocuğu enerjisi yükleniyorrrrAy çok değişik birsey oldu kızlar işten geldim arabayı parketmeye çalışıyorum her zaman parkettigim yer yemin ederim patinaj çekip durdum sanki orada birsey var geri gidemiyorum neyse bir tane kadın kızını tuttu elinden götürmeye çalışıyor küçük 3 yaşlarında kız meğersem bana bakıyormuş el salladi el salladım sonra baya bir el salladı en son öpücük attı gitti yicemmmm neyse gulumsedim güzel bir an oldu. İndim arabadan neye takılıyorum diye birsey yok tekrardan geri aldım arabayı anam pat diye normal girdi ben şokkafayı yiyorum galiba artık hshhaha
İnşallah canımmmmBen innovitaya çok güvenirim o da bariz pik yani. İnşAllah gebeliktedir yakında hcg yükselişe geçer
Ben iyiyim bebeğim iş güç takılıyorumCanımcım sen nasılsın neler yapıyosun
Canım bu ay erken çatlama oldu iki gün kaydı yani bat 17 Temmuz ilk söylediğim tarih değilBebişim daha çok erken senin Bat'ın 19 unda daha.
Sen nasılsınCanımcım sen nasılsın neler yapıyosun
Maşallah maşallah iyi enerjiler alıyorum senden valla bakBen iyiyim bebeğim iş güç takılıyorumPazartesi doktora gidicem bakalım ne durumdayım
Ben iyim çok şükür evde vakit geçirmeye çalışıyorumSen nasılsın
Oluyor bende patlıcakmış gibi ağrılar giriyorKızlar yumurtlama doneminde karin ağrısı sağlı sollu cektinizmi şuan acayip karnımın sağ tarafı çok ağrıyor ve davul gibi şişim karnım şiş acaba yumurtamı çatlıyor yoksa gaz sancisimi
Ay evet sanki patlıcan gibiyim ovu takip etmedim ama ilk defa böyle şiddetli oluyor dün gece de ilişki oldu şuan içerde ne oluyor çok merak ediyorumOluyor bende patlıcakmış gibi ağrılar giriyor
Keşke görme imkanımız olsaAy evet sanki patlıcan gibiyim ovu takip etmedim ama ilk defa böyle şiddetli oluyor dün gece de ilişki oldu şuan içerde ne oluyor çok merak ediyorum
senlen ikimizin daha 8 nereleri ağırcak bekle senKızlar benim sağ kasiğim ve bacağım yerinden çıkmış gibi ağrıyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?