- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.121
Tiroidlere tsh testi ile mi bakılıyor, öyleyse oda normal aralıkta canımTriodlerinize baktırdınız mı, oda sebep oluyor çünkü
Normalde geçen ay da böylemi çıkıyordu adete yakın ovulasyonlarBugünkü ovülasyon testleri
Cnm sen ozaman yumurtluyorsunBugünkü ovülasyon testleri
Geçen ay yapmamıştım ama bu ay yumurtlamadan önce baktım yumurtalara varmı diye siliktiNormalde geçen ay da böylemi çıkıyordu adete yakın ovulasyonlar
1) yeniden yumurtluyorsunBugünkü ovülasyon testleri
Belki de öyle ve çatlayamıyor bellide , 3 temmuzda çatladığını görmüştüm , ikinci yumurtlamaysa çatlamıyor galba , başka sorun olmasın da ..Cnm sen ozaman yumurtluyorsun
Tabiki kuzum hamile kalın kalın atınhepiniz baştacısınız grubumuzun kızlarının yeri ayrı bende sonuçta tahminfe bulunup egleniyoruz ne olursa kabulumuz ama bazı yerlerde hem soruyorlar hem de ters ters konuşuyorlar uyuz oluyorum sorma o zaman yani demi ben hamile kalınca kesin kendime tahminde bulunamam çok heycan yapacagım kesin
Canım kıvamı yapışkan mıydı benim bugün geldi ama rahatsız edici bi hissi vardı akışkan degildi peceteye sildigimde ıslaklıktan ziyade yapışıktı sarımtrak ama ne bileyim ya benim regl olacagım gün böyle bisey gelirdi ztn bi de bugün regl agrılarım var senin nasıl akıntın
Ya 1 ya 4 benimki , test prodüktör erken gebelik testiydi tertemiz çıktı1) yeniden yumurtluyorsun
2) adet öncesi lh dalgalanması yaşanabilirmiş ( ama genelde test çizgisi control çizgisinden daha silik oluyor bu durumda)
3) bazı pko'lularda lh yüksek olurmuş. onlardan birisin.
4) hamilesin fakat değerin gebelik testinin algılayamayacağı kadar düşük
Bu seçeneklerden birisi sebebi
Erken testlere ben güvenmiyorum yaYa 1 ya 4 benimki , test prodüktör erken gebelik testiydi tertemiz çıktı
Ay canım sağol uzun uzun da yazmışsın çok sağolErken testlere ben güvenmiyorum ya
Anladım canım sıkıntı olmaz inşallah stres yapma senPazar olmustu canım öğleden sonra
İşaretmi yoksaaaAy çok değişik birsey oldu kızlar işten geldim arabayı parketmeye çalışıyorum her zaman parkettigim yer yemin ederim patinaj çekip durdum sanki orada birsey var geri gidemiyorum neyse bir tane kadın kızını tuttu elinden götürmeye çalışıyor küçük 3 yaşlarında kız meğersem bana bakıyormuş el salladi el salladım sonra baya bir el salladı en son öpücük attı gitti yicemmmm neyse gulumsedim güzel bir an oldu. İndim arabadan neye takılıyorum diye birsey yok tekrardan geri aldım arabayı anam pat diye normal girdi ben şokkafayı yiyorum galiba artık hshhaha
Bugün silikleşti mi? Yeniden mi yumurtladın acaba?5 gün kaldı canım ovülasyon 3 gündür pikti
Rica ederim canım benim ne demekAy canım sağol uzun uzun da yazmışsın çok sağol
Hayırlsı olsun bakalım 2 gün sonra öğrenelim inşallahKuzum bu haftalarda karıştırıyorum tahminde yanılma oluyor ilk haftalar daha net oluyor ama erkek bebege benziyor ilk hafta larda ne demiştik
Herşey normalsee sonuç değişebilir umut hala varTiroidlere tsh testi ile mi bakılıyor, öyleyse oda normal aralıkta canım
Aynen kendimize vesile arıyoruzTüm bunlar süreci kontrol etme çabamızla alakalı. Sürecin kontrol edilebilir olduğuna dair inancımız da tam bir illüzyon aslında. Vakit geçirmek için eylememiz lazım kendimizi böyle şeylerle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?