- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.061
Oo bayağı hızlı bir pik olmuş burada da. Benim daha önce yavaş yavaş koyulasip pik oluyordu iki gün de pik kalıyordu o yüzden bugün çok sasirdim bu kadar hızlı gelismeyeBenim testime bakılırsa hiç bugünün pik olacağını düşünmezdim öyle birşey ki bu yumurtlama birden pik olup 2 saate çatlaya biliyor sıvı tüketimi çok önemli saati saatine yapmak gerekiyor yoksa sizin düştüğünüz bu duruma düşüyor herkes
Benim de normalde iki gün pik kalırdı. Bugün pik olacağını hiç düşünmemiştim yavaş yavaş koyulaşır cuma ctesi pik olur diye düşünüyordum şok oldum bı anda. Öğlen silik olunca ikinci bir şok yaşadım. Hafif karnimda sızlama var biseyler oluyor da artık ne oldu anlamadım bugün ilişki olsun bakalım kasmak da istemiyorum olacağı varsa olurbenimde geçen ay öğlen yaptığımda pikti akşam çatlamıştı bir günde hem pik hem çatlatma görmüştüm cnm ama benim 1 gün öncesi akşamıda pikti ama öğlen yaptığım pikin pikiydi yani idrara batırdığımda hemen çizgi çıkmıştı
O zaman aynı şehirdeyizzEvet burda da ezan okunuyor dua ettim herkes adına bu ay hamileyiz Allah'ın izniyle
Bende de öyle olurdu hatta benim 15 pik 16da pik 5e doğru çatlama olurdu,bu ay 12.gunde pik gördüm çok şaşırdım ilk defa başıma geliyor kullandığım fameranın ve takviyenin desteği olduğunu düşünüyorumOo bayağı hızlı bir pik olmuş burada da. Benim daha önce yavaş yavaş koyulasip pik oluyordu iki gün de pik kalıyordu o yüzden bugün çok sasirdim bu kadar hızlı gelismeye
Ya da aynı meridyen üzerindeO zaman aynı şehirdeyizz
Sakaryadayım ben sen ?O zaman aynı şehirdeyizz
Sanırım ben de fazla rahat davranmanın faydasını gördümBende de öyle olurdu hatta benim 15 pik 16da pik 5e doğru çatlama olurdu,bu ay 12.gunde pik gördüm çok şaşırdım ilk defa başıma geliyor kullandığım fameranın ve takviyenin desteği olduğunu düşünüyorum
Herşey kafada bitiyor aminnnnSanırım ben de fazla rahat davranmanın faydasını gördümönceden çörek otu bal falan yapmıştım avokado yerdim hep incir falan yiyordum gelişsin diye. Bu ay zaten hava sıcak diye kahvaltıda ne bulursam yiyorum hiç beklemedigim bir anda büyüdü başta moralim bozulmustu hiç pik olmayacak diye de şükür artık geriye saymaya baslayabilecegim. Güzel haberlerle geliriz inşallah
Ya ahahahaha çok güldümHerşey kafada bitiyor aminnnn
Yatak odasına kocamızın yanına giriş yaparken biz bugün
Ahaha yakınız belişimm istanbulSakaryadayım ben sen ?
Ya ahahahahaah
O sırada kocam
Burda bitti orda başlamış demek ki ezan evet yakınmışıkAhaha yakınız belişimm istanbul
O sırada kocam
Ben verir miyimYa ahahahahaahasla izin verme uyumasına aslaaa
Aaay akşam bu videolar aklıma gelmez insallah ahahaahahBen verir miyimetkileyici donlar arayışına girdim bunun gibi nwjwuejdh
Benim geldi birkere eşim diyor ki iyi misin? Bakıştık uzun süre sonra beraber güldükAaay akşam bu videolar aklıma gelmez insallah ahahaahah
Aay bı kere ben de gülme krizine girmiştim sonra sinirlerim bozuldu durduramadim kendimiBenim geldi birkere eşim diyor ki iyi misin? Bakıştık uzun süre sonra beraber güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?