- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.781
Ağzından bal damlıyor şu andaBen en yakın arkadaşımın rüyamda öldüğünü gördükten sonra hayatıyla ilgili istediği pek çok şeye erişti biliyor musun. İstediği şehirde çok güzel bir iş buldu. Yurtdışına gitmek için gereken yabancı dil sınavını geçti. Şu anda hayatı çok keyifli
Arkadaşlarında akrabalarında falan tarihi geçmiş test varsa sen de yapAyy benim sat’a göre de pazar günühep aynı gidiyoruz senle
Kız yap yappp bak yapmazsan uyku uyamam bu geceVar mıdır ki ay inşallah vardırdır
Şehir hastanesine gidiyorum yoksa küçük devlet hastanesine gidemezdim açıkçasıNe kadar güzel, çok iyi doktorlara denk gelmişsin hep demek
Ben öleyim mi 8 gün varSen bir de bana sor onu
Rüya neye yorulursa öyle çıkar afracım dikkat edelim lütfen. Güzel haberler alalım/Kızlar gece yakın bir arkadaşımbeni rüyadsında öldüğümü görmüş. Uykumdan uyandım ağladım hıçkırarak dedi hayırı olsun inşallah. Dedim ömrüme ömür katmışsın rüyalar tersine çıkarmış. Eşimi görmüş çok kötü haldeymiş filan.
Sonra dediki sen bu ara bence çok güzel bir haber alacaksın, buna yoruyorum.Ay hadi inş.
Ben de ölüm gördüğü için karşılığında bana bir yaşam geleceğine yordum açıkçası. Hadi inşallahRüya neye yorulursa öyle çıkar afracım dikkat edelim lütfen. Güzel haberler alalım/
Allah uzun ömürler versin cancağzımBen de ölüm gördüğü için karşılığında bana bir yaşam geleceğine yordum açıkçası. Hadi inşallah
İlk defa 12.gunde pik görüyorum kızlarrrhep 16.gunde görürdüm bu akşama daha da koyulaşır dimi?
HahahahahaArkadaşlarında akrabalarında falan tarihi geçmiş test varsa sen de yap
Valla abla bilmeden söylemesi ayıp gece ilişki olduİyi değerlendirmeler bebek, vurduğunuz gol olsun. Artık daha koyulaşır mı ne olur stresine girme başlayın bugünden itibaren değerlendirmenize. hiç testi düşünme bile.
Sen en kısa zamanda tekrar alacaksın güzel haberini inanıyorumBen öleyim mi 8 gün var
Benim de bilmeden aynı böyle pikten önceki gece ilişkim oldu. Pik gününü boş bıraktım ve ertesi günü çatladığında ilişkimiz oldu. HEr gün yapınca eşimden yeterli sperm gelmiyo, bende de kuruluk var ister istemez sperm çok ilerleyemiyor olabilir diye düşndüm ben. Ama bu tamamen size kalmış. Her gün yaptık tuttu diyen çok.Valla abla bilmeden söylemesi ayıp gece ilişki oldubu gecede olsun mu sizce üst üstte 3 gün değerlendireyim diyorum
Hahahahahaeczaneye gidip sorayım tarihi geçmiş testiniz var mı diye
Allahımmm inşallah yaSen en kısa zamanda tekrar alacaksın güzel haberini inanıyorum
Ben değerlendireyim benim eşin maşallahı var hergün istesem yok demezBenim de bilmeden aynı böyle pikten önceki gece ilişkim oldu. Pik gününü boş bıraktım ve ertesi günü çatladığında ilişkimiz oldu. HEr gün yapınca eşimden yeterli sperm gelmiyo, bende de kuruluk var ister istemez sperm çok ilerleyemiyor olabilir diye düşndüm ben. Ama bu tamamen size kalmış. Her gün yaptık tuttu diyen çok.
Evet hatırladım ama ismini hatırlayamadım canımCanım geçenlerde biri daha yapmıstımelisaa93 sen hatırlıyor musun pozitif cıkmıstı sanki kimdi o hatırlayamadım dogruydu sanki cıkan sonuc
Pozitif diyesim çok var ama skt geçtiği için bir testle daha tekrarla benceSkt si geçmiş laboquik kaset test sonucum
Yani ben hiç jel kullanmadım o konuda çok yorum yapamayacağım. Ancak ilişkiden sonra vaktin varsa kalça altına yastık koy bi yarım saat 1 saat kal öyle bekle derim.Ben değerlendireyim benim eşin maşallahı var hergün istesem yok demezJEL var elimde onu kullansam mı diyorum çok yorum okudum bununla ilgili hamile kaldım ama kimyasal oldu, boş oldu gibi korktum kullanmayı bırakmıştım yine şans versenmi ki ne diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?