- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.601
Ben yaptırdım doğum sigortası ama gebelik oluşmadığı için şuan kullanamıyorumÖzel sağlık sigortası yaptırmak en mantıklısı bence yıllardır çalıştığım şirket yapıyor yapmasa ben kendim yaptırırdım dışarıdan. Çok uçuk rakamlar olmuyor anneme yaptırmıştık. Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak bir bakın isterseniz parasını çıkarıyorsunuz zaten bir iki muayenede.
Amin hayatımMaşallah canim sağlıkla kucağına al inşallah
Ben 2 aydır denemelere başladım yinesağlıkla gelir inşallah bu ay niyeyse sanki A Afratafrac ile çok gaza geldik iyi haber verecez bakalım
Nooooo üç silahşörler olarak nasipse alacağız güzel haberi. BizBeni unutmayın
Belli olabilir ama çok düşük ihtimal canım. Bir işlem mi yaptıracaksın o yüzden mi erken öğrenmeye çalışıyorsun canımKozlar adetime 5 6 gün var idrarla gebelik testi yapsam çıkar mı ona göre test almaya gideceğim
İşte bak bu devlet hastanesiDevlet hastanesi ilk müdahaleyi asla yapmıyorlar özel en azından elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorlar kadın doğumda çok şikayet vardı bizim burda kimse ilgilenmiyor hamile olan bi kadının kanaması vardı baya kimse müdahale etmemiş yollamışlar 27 haftalık birde
Hayırrr çok merak ediyorum sadece gebelik varmı diyeBelli olabilir ama çok düşük ihtimal canım. Bir işlem mi yaptıracaksın o yüzden mi erken öğrenmeye çalışıyorsun canım
Kesinlikle katılıyorum. Ben de özel sağlık sigortası kullanıyorum. Bu sene fiyatlar uçtu tabi.Özel sağlık sigortası yaptırmak en mantıklısı bence yıllardır çalıştığım şirket yapıyor yapmasa ben kendim yaptırırdım dışarıdan. Çok uçuk rakamlar olmuyor anneme yaptırmıştık. Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak bir bakın isterseniz parasını çıkarıyorsunuz zaten bir iki muayenede.
Benim öglen test gelecek kargodan ben ilk testi yapıcam bugün cıkmayacagını bile bile erken gebelik testi ama asıl cumadan ümitliyim o gün varsa cıkabilir bi seyler belki
Ben internetten almıştım2 testim var evde freely sende ne marka kaç tane var canım eczaneden alim bu akşam
Aynen ya bende çok üzüldüm kadına yazık ya eğer ki gitmek zorundaysanız devlet hastanesine en azından şehir hastanesine gidin kızlar yakınlara gitmeyinAy yuh yani şok oldum. Yazık kadına
Kendini yorma yıpratma canım daha belli olmaz 2 3 gün geçsinHayırrr çok merak ediyorum sadece gebelik varmı diye
Aslında yumurta çatladıktan 5 gün sonra yumoşlarımız rahme ulaşıyor. O da senin düne tekabül ediyordu. Dünkü konuşma geçmişini açıp bak, bize yazmıştın sanki bir şeyler akşam üstü diye hatırlıyorum.Her ay diyorum ki yumurtlamadan sonra hangi gün ne belirtim olmus not alayım bi türlü yapamadım ve her ay unutuyorum ne yasadım kacıncı gün diye insallah hepimizde vardır
Canım yumurtanın çatladığı gün önemli, adete isterse 10 gün olsun isterse 1 gün olsun şayet geç çatladıysa çıkmaz. Ama atıyorum bugün yumurta çatladıktan sonra 10-11. gün diyelim ki o zaman çıkabilirKozlar adetime 5 6 gün var idrarla gebelik testi yapsam çıkar mı ona göre test almaya gideceğim
Niye testini boşa harcıyorsunBenim öglen test gelecek kargodan ben ilk testi yapıcam bugün cıkmayacagını bile bile erken gebelik testi ama asıl cumadan ümitliyim o gün varsa cıkabilir bi seyler belki
Evet doktorda geliyor iyi olup olmadığını soruyor çok ilgililer özelerİşte bak bu devlet hastanesiben ilk haftalarda özele kanamayla ve şiddetli ağrıyla gitdim birde geceydi her şey yaptılar benim için..
Şehir hastanesi bana o kadar uzak ki resmen şehrin iki ayrı ucundayız. Yakın olsam bende hep şehir hastanesine giderimAynen ya bende çok üzüldüm kadına yazık ya eğer ki gitmek zorundaysanız devlet hastanesine en azından şehir hastanesine gidin kızlar yakınlara gitmeyin
Canım birşey sorucam geçen hafta pazartesi gittim doktor büymüş yumurtan 2 gün ilişkiye gir dedi ama bende hiç kaşık ağrısı falan olmadı gene de catlamış mıdırCanım yumurtanın çatladığı gün önemli, adete isterse 10 gün olsun isterse 1 gün olsun şayet geç çatladıysa çıkmaz. Ama atıyorum bugün yumurta çatladıktan sonra 10-11. gün diyelim ki o zaman çıkabilir
Ayy kuzum valaha aynı bizim burda da şehir diger ucunda cok uzak ama onlarda cok ilgililerdiŞehir hastanesi bana o kadar uzak ki resmen şehrin iki ayrı ucundayız. Yakın olsam bende hep şehir hastanesine giderim
Yok önceki aylar icin diyorum canım hani kıyas yaparım diyede neyse ya insallah vardır diyelim hayırlısıylaAslında yumurta çatladıktan 5 gün sonra yumoşlarımız rahme ulaşıyor. O da senin düne tekabül ediyordu. Dünkü konuşma geçmişini açıp bak, bize yazmıştın sanki bir şeyler akşam üstü diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?