- 14 Mayıs 2021
- 4.888
- 10.016
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.641
Yap kız bende merak ettım sımdıAy sende beni güldürdünnnnnyapman lazımmmmmm
Evet canım Allah’a çok şükür eşimle aynı kafadayız o yönden çok şanslıyımGönlünden kopmuşne güzel kız, eşinle aynı kafadasınız birbirinizi mutlu etmenin yolunu biliyorsunuz bu ay da önceki aylar da olduğu gibi bol bol yaparsın artık benim adetin 5. Günü? Sen 13 mü oldun?
Hadi inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinAy çok heyecanlıııııııbu grupta her gün pozitif görmezsem rahat edemiyorum inşallah gelsin sabaha pozitif haberin
Hasret kalmış adam ne yapsınnnnYap kız bende merak ettım sımdıgenc-anne , bu ay 3 gun çörek otu bal yedım,bır ıkı gun erken yumurtlayacam belırtıler erken basladı gercekten faydalı sanırım.bu ayı degerlendırecem bitti benımkının cocuk yapılmıcak cezası hahah cocuk yapalım dıye gezıyo arkamda.
Yaaaaa değerlendirecek misinYap kız bende merak ettım sımdıgenc-anne , bu ay 3 gun çörek otu bal yedım,bır ıkı gun erken yumurtlayacam belırtıler erken basladı gercekten faydalı sanırım.bu ayı degerlendırecem bitti benımkının cocuk yapılmıcak cezası hahah cocuk yapalım dıye gezıyo arkamda.
14. Güne göz kırpıyor gibiydi testin ama tabi belli olmaz bu işler.Evet canım Allah’a çok şükür eşimle aynı kafadayız o yönden çok şanslıyım12 gün bugün şu piki bi görsem
Kız daha ne yapayım benAy şimdi yapcan diye heycanlandım zalımmmmm
Yakınlarım baya hissediyorum yaa ay çok heyecanlıyım benımkıde alışmış bugün dolumu boşum diyo garibimin başı ağırmış14. Güne göz kırpıyor gibiydi testin ama tabi belli olmaz bu işler.
Yuppiiiiiiğğğğ şimdi olsa iyi olurdu ama olsun sabahı bi pozitif haberle gözümü açmaya da yok dememsizi mi kırcam canlar , inşallah unutmazsam sabah erken saatte yapcam. Şafak söktüğü gibi yaparım
Merakımızı gidermen lazımmmmKız daha ne yapayım benyapmicam diyorum heyecan, yapcam diyorum heyecan bütün kızlar meraklandı şincikkk
Köy hayratı muamelesi yapıyoruzYakınlarım baya hissediyorum yaa ay çok heyecanlıyım benımkıde alışmış bugün dolumu boşum diyo garibimin başı ağırmışhadi dedim sana tatil bu akşam ayy 2 gündür gecenın 2 sinde yapıyoruz uykulu uykulu
Aaaa bitter çikilata ne ile yarıyoKöy hayratı muamelesi yapıyoruzo kadar haklılar ki. Gubse özayın bi filmi vardı elti miydi adı neydi. Orda eşi "köy hayratı mı sandın sen bunu" diyordu karısına iyi bugün enerci depolayın. Bitter çikuluta yemeyi ihmal etmeyin. Sana diyorum da biz yemiyoruz. Yarın alacağım bitter. Bizim de günler yaklaşıyor artık.
Yuppiiiiiiğğğğ şimdi olsa iyi olurdu ama olsun sabahı bi pozitif haberle gözümü açmaya da yok demem
Siz kazandınızMerakımızı gidermen lazımmmm
Tamam oh ohhh ikna ettikSiz kazandınızyapıcam ama şimdi değil sabah inşallah, duanızı bekliyorum
İnşallah allahımmm duy sesimizi yarınki testinde kopkoyu iki kırmızı çizgi görmesini nasip etSiz kazandınızyapıcam ama şimdi değil sabah inşallah, duanızı bekliyorum
Yerım senı amaaaaYaaaaa değerlendirecek misino gün geldi mıııı yuppiiiyy çok sevindim tekrar hoşgeldin o zaman diyelim sana güzel haberler aldığın bir ay olsun kuzum
Aaaa bitter çikilata ne ile yarıyoay Allah seni inandırsın benımkıde çeşmemi bu sürekli diyo bende dipsiz kuyu diyorum
O filmi izlemediyseniz bi izleyin çok komik. Eltilerin savaşıydı sanırım adı.. bitter de spermi hızlandırıyor diye biliyorum. İlişki öncesi yemek öneriliyor (yani bi kaç saat önce), ben kendim de sevdiğimden yiyom, kadına yararı var mı bilmiyorumAaaa bitter çikilata ne ile yarıyoay Allah seni inandırsın benımkıde çeşmemi bu sürekli diyo bende dipsiz kuyu diyorum
Kız adamı bıktırma dur yımırtlama günlerinde kaçacak adamedahandro
Yaaa bende eve geldikten sonra bugün erken yapalım dedim daha dün yaptık ya bi daha mı yapcaz dediki normalde benim koca meraklısıdır yapalım yapalım modunda bu ay bezdirdim sanırım daha yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmeden 5 gündür üst üste
Öncelikle bana lütfen siz deme kendimi yabancıymış gibi hissettim aşk olsunO filmi izlemediyseniz bi izleyin çok komik. Eltilerin savaşıydı sanırım adı.. bitter de spermi hızlandırıyor diye biliyorum. İlişki öncesi yemek öneriliyor (yani bi kaç saat önce), ben kendim de sevdiğimden yiyom, kadına yararı var mı bilmiyorumay ben bunu size söylemedim mi hiç, bu bitter önemli. İnternetten de bakın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?