- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.621
İlk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım canım o yüzden bilmiyorum. Ama reglim düzenlidir 30 günde bir olurum 7gün sürer hep. Belki test silikleşmeye başlayınca hemen çatlamamıştır diye düşündüm de emin değilim .Değişebilir canım 14 genel olarak oluyor bende 13 gün sonra oluyorum normalde bazen 12 yumurtlama takibi yaptın mı normalde adetin kaç günde bir oluyor ama zaten yumurtlamadan sonra 11 günündeysen eğer muhtemelen varsa şuan belli olur zaten ben 11 günü adet sancısı çekiyorsun kıvranıcak kadar o kadar birbirine benzer ki inan anlamıyorsun
Olmuş olabılırrrolmadıama bu 14 gün olayı beni işkillendirdi şimdi inşallah adet ağrısı değildir bu ovülasyon yapmıştım 25 pik 26 da silinmeye başlamıştı. Hemen çatlamış olabilir mi ki
Vallahi battık battıkOhooo ben bu ay tam tamına 30 tane test aldım bitirdim 20 tanesi bebişi bilmeden gitti harcadım 10 tanesi de bebişi öğrendikten sonra
Ben benimkinden gizli saklı alıyordum kızıyordu beni deli ilan etmişti en son az sabır bekle öğrenirsin ne gerek var diyo oda haklı ama nerde o sabır yatıyorum acaba kalkıyorum acabaVallahi battık battıkşimdiden kocam 10 tane test almış al hergün yap dedi benden hediye sana diyo bide
Sonuç yapcan dimi testi balımİlk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım canım o yüzden bilmiyorum. Ama reglim düzenlidir 30 günde bir olurum 7gün sürer hep. Belki test silikleşmeye başlayınca hemen çatlamamıştır diye düşündüm de emin değilim .
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım artık kısmet ya ama heycanlı oluyo test yapmasıdaBen benimkinden gizli saklı alıyordum kızıyordu beni deli ilan etmişti en son az sabır bekle öğrenirsin ne gerek var diyo oda haklı ama nerde o sabır yatıyorum acaba kalkıyorum acabaay totom acıdı hamile miyim ay başım ağrıdı hamile miyim en iyisi yumurtam çatladı ertesi gün başladım yapmaya
Ayyy evet kuzum ya hemde nasılBende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım artık kısmet ya ama heycanlı oluyo test yapmasıda
Sonuç yapcan dimi testi balım
Aaa öyle zaten beni uyku tutmuyor o zamanlar direk ataktayımAyyy evet kuzum ya hemde nasılalışkanlık yaptı hergün aynı saatte kalkıyordum
Hhhhahah ayyy kız kahkaha attırdın banaVallahi çatlatcak benide bak yumurtlamadan yumurtalarım bile çatlıcak meraktan
Gül gül benim bile test yapasım geldi bakHhhhahah ayyy kız kahkaha attırdın banabence gitti yapmaya şuan sesi soluğu çıkmıyor
Yetişin Gonşularrrr imdaaağğt, zorla test yaptırıyolarSonuç yapcan dimi testi balım
Ahanda test geliyiiiğğğğğYetişin Gonşularrrr imdaaağğt, zorla test yaptırıyolarhahaha bak şimdi zihnimde Adnan Ziyagil repliği çınlıyor, içime öyle bir kurt düşürdün kii artık ne zaman ne yapacağım belli değil şu saatten sonra
Ay sende beni güldürdünnnnnYetişin Gonşularrrr imdaaağğt, zorla test yaptırıyolarhahaha bak şimdi zihnimde Adnan Ziyagil repliği çınlıyor, içime öyle bir kurt düşürdün kii artık ne zaman ne yapacağım belli değil şu saatten sonra
Vallahi çatlatcak benide bak yumurtlamadan yumurtalarım bile çatlıcak meraktan
Ahanda test geliyiiiğğğğğ
sizi mi kırcam canlar , inşallah unutmazsam sabah erken saatte yapcam. Şafak söktüğü gibi yaparımAy sende beni güldürdünnnnnyapman lazımmmmmm
Gönlünden kopmuşVallahi battık battıkşimdiden kocam 10 tane test almış al hergün yap dedi benden hediye sana diyo bide
Kocişim bile bu kadar heves etmemişti hahah siz çok yaşayın emiAy sende beni güldürdünnnnnyapman lazımmmmmm
Ay çok heyecanlııııııısizi mi kırcam canlar , inşallah unutmazsam sabah erken saatte yapcam. Şafak söktüğü gibi yaparım
Ay şimdi yapcan diye heycanlandım zalımmmmmsizi mi kırcam canlar , inşallah unutmazsam sabah erken saatte yapcam. Şafak söktüğü gibi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?